Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρωθυπουργός, με ιδιαίτερο τρόπο σκέψης…

Ο πρωθυπουργός έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο σκέψης όπως λέει ο Β. Δεληπέτρος. Τόσο ιδιαίτερο που δυσκολεύεσαι να τον παρακολουθήσεις όσο καλή διάθεση και αν έχεις, και, στις μέρες μας, ελάχιστοι έχουν ακόμη τέτοια… αποθέματα.

Η καλή διάθεση πλέον έχει γίνει σαν τις καταθέσεις: είναι λίγες και μέρα με τη μέρα λιγοστεύουν.

Μόλις πριν λίγες ημέρες ο ηγέτης επανέλαβε ότι θα επιμείνει στις «μεγάλες αλλαγές χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος», αλλά πρόσθεσε και ότι «η συντριπτική πλειοψηφία κατανοεί ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές»!

Τώρα τι σόι πολιτικό κόστος υπάρχει για κάποιον που έχει την κατανόηση της… συντριπτικής πλειοψηφίας, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.

Πάντως, η Διαμαντοπούλου πιάνει τη σκέψη του ηγέτη στον αέρα. Γι’ αυτό, με κάπως παρωχημένο δασκαλίστικο ύφος είναι αλήθεια, επιτιμά «τη Νέα Δημοκρατία, τον κ. Τσίπρα και το μισό ΠΑΣΟΚ» που δεν αντιλαμβάνονται τα οφέλη της κυβερνητικής πολιτικής.

Βεβαίως, εάν δεν πιάνουν τη μνημονιακή σκέψη, το μισό ΠΑΣΟΚ, ολόκληρη η Νέα Δημοκρατία και ο Τσίπρας, και άρα κατά τεκμήριο οι μισοί και βάλε του ΣΥΡΙΖΑ, η «συντριπτική πλειοψηφία» που επικαλείται ο πρωθυπουργός προφανώς δεν υπάρχει.

Αλλά αυτό απλώς καταδεικνύει την έλλειψη συντονισμού των κυβερνητικών λογογράφων.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Είναι άτομο με "ιδιαίτερες δεξιότητες", δε χωρεί αμφιβολία περί τούτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]