Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο καθένας και όλοι μας κρινόμαστε

Διαβάζω δήλωση του μέλους του Π.Σ.του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Γ. Παναγιωτακόπουλου με τίτλο: «Οι εκφραστές του «yes men» πρέπει να τελειώσουν»

«Τώρα είναι η πιο κρίσιμη ώρα. Όλοι κρίνονται» ,λέει ο εκφραστής της αριστερής πτέρυγας του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιωτακόπουλος

Και συνεχίζει: «Πίσω από τη σκηνή του θεάτρου του πολιτικού παραλόγου παίζεται η τύχη μιας χώρας.

Η χώρα περνά τις πιο κρίσιμες στιγμές της μεταπολιτευτικής περιόδου.

Η απογοήτευση και η ανασφάλεια για το αύριο είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στο λαό.

Η Κυβέρνηση εμφανίζεται άτολμη, φοβική και αναποτελεσματική, χωρίς συλλογικότητα, χωρίς σχέδιο εξόδου από την κρίση, απέναντι στις συνθήκες που διαμορφώνουν ακόμα και οι δικές της λανθασμένες πολιτικές.

Υπουργοί αντί να ασχολούνται με την επίλυση των κρίσιμων θεμάτων, αγωνιούν για το «εγώ» τους και θυσιάζουν την αποτελεσματικότητα στο βωμό της επικοινωνιακής πολιτικής. Ξεχνούν φαίνεται ότι δεν κρίνονται ατομικά αλλά συνολικά σαν Κυβέρνηση.

Η εικόνα της Κυβέρνησης θυμίζει «φτερό» στον άνεμο των πιέσεων των ισχυρών της Ευρώπης και της τρόικα.

Ο Πρωθυπουργός οφείλει χωρίς άλλες καθυστερήσεις να ανατρέψει αυτή την εικόνα, αλλάζοντας την ηγετική ομάδα που αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων. Οφείλει να συγκροτήσει Κυβέρνηση διαχείρισης και εξόδου από την κρίση με έμπειρα, ικανά, αποτελεσματικά στελέχη που έχουν αρχές και ιδεολογία που μπορούν να στηρίξουν σκληρές και αποφασιστικές διαπραγματεύσεις.

Οι εκφραστές του «yes men» πρέπει να τελειώσουν.

Το μέλλον της χώρας δεν μπορεί να είναι στα χέρια όσων το υποθήκευσαν.

Ο καθένας και όλοι μας κρινόμαστε» .

Απορία πρώτη: Δηλαδή κ. Παναγιωτακόπουλε ο Πρωθυπουργός είναι άμοιρος ευθυνών για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας;

Είναι δυνατόν μια κυβέρνηση να «θυμίζει ‘φτερό’ στον άνεμο των πιέσεων των ισχυρών της Ευρώπης και της τρόικα» και εσείς να «αθωώνεται» τον πρωτομαστορά της;

Τι σόι κάλεσμα στη κολυμπύθρα του Συλωάμ είναι αυτό κύριε Παναγιωτακόπουλε;

Απορία δεύτερη: Ένας αριστερός ή αν προτιμάτε ένας καθαρός Σοσιαλιστής όπως αρέσκεστε να δηλώνετε (και δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλω) πως είναι δυνατόν να μη έχει ως κυρίαρχο στόχο την ανατροπή του πρωτεύοντος ακραίου νεοφιλελευθερισμού που κατοικοεδρεύει στο υψηλότερο έδρανο του κόμματο σας, αλλά με τις διάφορες ανακοινώσεις σας να προσπαθείτε να τον καθαγιάσετε μέσω του καλέσματος μιας «δήθεν» εκκαθάρισης των «yes men» της … ηγετικής ομάδας;

Απορία τρίτη: Όταν ο πραγματικός και κυρίαρχος «yes men» θα ανοίξει πανιά για άλλες πολιτείες και αξιώματα , τότε πως θα αντικρύσετε την βάση του κόμματος σας κ. Παναγιωτακόπουλε;

Πράγματι ! Ο καθένας και όλοι κρίνονται…..

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]