Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τρόικα: Αχ Θεέ μου να ήταν…Πρωταπριλιάτικο!

  • Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου
Άκουσα από επίσημα Κυβερνητικά χείλη, χτες, αλλά σας το μεταφέρω σήμερα ότι οσονούπω τελειώνει η ύφεση και αρχίζει η πολυπόθητη… ανάκαμψη!

Πώς θα επιτευχθεί αυτός ο ευγενής στόχος; Διαβάστε:

Ακούγεται, αλλά ΔΕΝ επιβεβαιώνεται επισήμως (καθότι ανασχηματισμοί και υποτιμήσεις ΠΟΤΕ δεν ανακοινώνονται αλλά προκύπτουν αιφνιδιαστικά), ότι στον επικείμενο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ο κ Παπανδρέου, με στόχο επιτέλους η Κυβέρνησή του να αποκτήσει την δυναμική «φυγή προς το αύριο» με κατεύθυνση το... χτες, θα αναθέσει στον πρώην Πρωθυπουργό κ Καραμανλή και στον εξάδελφό του κ Λιάπη τα ίδια ακριβώς Υπουργεία που τους είχε αναθέσει ως Πρωθυπουργός ο κ Μητσοτάκης!

Επίσης ακούγεται ότι ο κ Σαμαράς θα μοιραστεί το Πρωθυπουργικό Γραφείο με τον κ Παπανδρέου (εις ανάμνηση της συγκατοίκησης των δύο ανδρών που τώρα ΔΙΟΙΚΟΥΝ την Ελλάδα από τις θέσεις του Αρχηγού της Κυβέρνησης ο ένας και του Αρχηγού της Αντιπολίτευσης ο άλλος όπως είχαν κάνει και ως φοιτητές στο Amherst, Massachusetts…)

Οι Υπουργοί (και καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου) κκ Βενιζέλος του Αμύνης και Λοβέρδος του Υγείας ήδη συνέταξαν και θα δημοσιεύσουν από κοινού σε ελληνικά και διεθνή journals εμπεριστατωμένη μελέτη με βαθιά θεμελιωμένα, ατράνταχτα επιστημονικά επιχειρήματα ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ πανηγυρικά τα όσα ο επίσης Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ Κασιμάτης είχε πει στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη αναφερόμενος στην «Κατάλυση Συνταγματικής Τάξης και Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας» που συντελέστηκε όταν υπεγράφη στην Δανειακή Σύμβαση με την ΤΡΟΙΚΑ…

Τι άλλο να πω στην «μπλογκόσφαιρα» για τις ενδο - ΠΑΣΟΚικές τις ενδο – Νέο- Δημοκρατικές, τις ενδο-ΣΥΡΙζικές ΚΟΝΤΡΕΣ; Ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ… ενωμένο δυνατό), η ΝΔ «ψάχνει τον παλιό της εαυτό, ως πάλαι ποτέ Κόμμα Εξουσίας» βλέποντας απέναντί της και Καρατζαφέρη και Μπακογιάννη, ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη βλέπει απέναντί του του τον κ Κουβέλη!

Σήμερα το πρωί άκουσα ότι υπάρχει, λένε, η πιθανότητα η ΕΛΛΑΔΑ να μπει «υπό επιτήρηση» κάποιας ΤΡΟΙΚΑ, αλλά μετά θυμήθηκα ότι είναι ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!

Καλημέρα, καλό μήνα, καλές αντοχές καθότι…

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ….
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]