Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζαμπουνόπερα στα κανάλια για το γάμο!

Θα μπορούσε άνετα ο πρωθυπουργός σήμερα το μεσημέρι να ανακοινώσει αναδιάρθρωση, επιμήκυνση, κούρεμα, χρεωκοπία, μειώσεις μισθών 50%, απολύσεις 300.000 υπαλλήλων, χωρίς να το πάρει κανένας είδηση! Μα κανένας!

Όλα τα κανάλια την ώρα αυτή, έδειχναν σε ζωντανή σύνδεση το "γάμο της δεκαετίας" στο Λονδίνο.

Μιλάμε για " Ζαμπουνόπερα" στον τίτλο, γιατί πρωταγωνιστής σε αυτό το σώου ήταν ο μοναδικός Χρήστος Ζαμπούνης στον Star, που έδινε τις κοσμικές του γνώσεις, με συμπρωταγωνιστή τον Θοδωρή Δρακάκη, σε μια ανεπανάληπτη μέρα για την ελληνική τηλεόραση.

Τα χρεοκοπημένα όπως λένε κανάλια μας, δεν φείσθηκαν βέβαια εξόδων, ζωντανών συνδέσεων, απεσταλμένων, κοσμικών σχολιαστών για να μας δώσουν από το Λονδίνο το λαμπερό αλλά και θλιβερό στον ξιπασμό του γεγονός .

Σίγουρα στην Αγγλία θα έβλεπαν τα ελληνικά κανάλια, που ξέσκισαν από κάθε πλευρά το θέμα. Γνωρίζουμε πια κάθε λεπτομέρεια για τον Μπέκαμ, τον Μίστερ Μπιν, τον Ελτον Τζον και το συζύγό του. Μα όλα!

Όλα χρειάζονται στην τηλεόραση και στη ζωή, αλλά αυτός ο λάιβ μαραθώνιος δεν έχει ξαναγίνει για οποιοδήποτε γεγονός θυμόμαστε. Ακόμα και ντιμπέιτ όταν γίνονταν, ήταν κανάλια που δεν τα κάλυπταν. Εδώ μιλάμε για όλα, μα όλα τα κανάλια, να δείχνουν την ίδια εικόνα!

Παραλίγο να πληρώσει τους εργαζόμενους ο ο Άλτερ για να δείξει κι αυτό το θέαμα. Έτσι κι αλλιώς πάντως δικαίωσε τον τίλο του σαν εναλλακτικό κανάλι, αφού έδειχνε ένα σήριαλ με τον Κοντογιαννίδη!

Δεν έλειψαν βέβαια από το πανηγύρι και τα... σοβαρά κανάλια, τύπου ΕΡΤ, ΣΚΑΙ, Μέγκα!

Δεν ξέρουμε αν αργότερα ο Ζαμπούνης θα κάνει και περιφορά στα άλλα κανάλια!

Να ζήσουν! (τα κανάλια, γιατί από αύριο για να καλύψουν τα έξοδα από το γάμο, θα... αρχίσουν πάλι τις περικοπές και τις απολύσεις)..

Κείμενο: Λάκης Μπέλλος


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]