Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισαν να πωλούνται εξοχικά πολιτικών στη Πάρο

  • Δυσκόλεψαν τα πράγματα και κάποιοι προσπαθούν να κρύψουν τις περιουσίες τους ή μήπως ρευστοποιούν για να... μετακομίσουν σε άλλη γη από όπου και θα αρχίσουν το νέο αντιστασιακό τους αγώνα κατά του φασισμού των πολιτών που δεν επιτρέπει σε πολιτικούς να πλουτίζουν από μισθούς που δεν τους αρκούν για να βγάζουν τα έξοδά τους (όπως δηλώνουν οι ίδιοι οι πολιτικοί...);
Η Πάρος, για κάποιο λόγο που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πολιτικούς ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών. Είναι τόσο φθηνά τα σπίτια στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων; Κάνουν ειδικές προσφορές στους πολιτικούς για να τους μαζέψουν όλους στο νησί του Ραγκούση; Ποιος ξέρει.

Ο πρώτος πάντως από τους πολιτικούς μας ο οποίος είχε παλιότερα σχέση με το ΥΕΘΑ, μαθαίνουμε ότι έβαλε πωλητήριο στο σπίτι του ,την ύπαρξη του οποίου αρνείτο συστηματικά, μέχρι που του έκαναν φέΙγ βολάν τα συμβόλαια. Τώρα γιατί το αρνείτο ποτέ κανείς δεν κατάλαβε.

Οι λόγοι της απόφασης πώλησης δεν έχουν γίνει γνωστοί και δεν μας αφορούν. Αν βέβαια το πουλάει για να πείσει ότι... ποτέ δεν το είχε,τσάμπα το πούλημα, γιατί ως γνωστόν τα γραπτά μένουν.
Μήπως όμως, άρχισαν να ρευστοποιούν οι πολιτικοί μας άρχοντες, προκειμένου να μεταφέρουν την ρευστοποιημένη περιουσία τους σε τίποτε οφ-σορ, στα νησιά Κάϋμαν, με απώτερο σκοπό να γλιτώσουν (εκτός από τα κεφάλια τους) τις περιουσίες τους για να μπορέσουν να επιζήσουν; (Ως γνωστόν, οι περισσότεροι δεν είναι ικανοί να εργαστούν και να προσφέρουν στον εαυτό τους ούτε ένα ποτήρι νερό...)

Δυσκολεύουν, λοιπόν, τα πράγματα και μάλλον άρχισε η εφαρμογή του "σχεδίου 3"... δηλαδή η εφαρμογή του "όπου φύγει - φύγει"...

Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]