Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυξήθηκαν τα μέτρα προστασίας του Ερντογάν


Νέα θωρακισμένη λιμουζίνα προστατεύει τον τούρκο πρωθυπουργό από επίθεση εναντίον του


Τις τελευταίες ημέρες αυξήθηκαν εντυπωσιακά τα μέτρα ασφαλείας γύρω απο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η τελευταία αλλαγή που έγινε εντυπωσίασε τους τούρκους δημοσιογράφους καθώς άλλαξε η λιμουζίνα του τούρκου πρωθυπουργού.

Ο Ερντογάν στη σύσκεψη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας στην Άγκυρα έφτασε με τη λιμουζίνα μάρκας BMW, o τούρκος πρωθυπουργός χρησιμοποιούσε λιμουζίνα μάρκας Mercedes.

To νέο αυτοκίνητο του Ερντογάν έχει πιο ενισχυμένο ατσάλι και το βάρος του οχήματος ξεπερνά τους 4 τόνους και η μηχανή του είναι 544 ίππων. Η συγκεκριμένη λιμουζίνα προστατεύει τον επιβάτη απο οποιοδήποτε επίθεση με χημικά όπλα. Επίσης σε περίπτωση βομβιστικήςε επίθεσης , υπάρχει ειδικό σύστημα εκτόξευσης σκόνης για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Η τιμή πώλησης του οχήματος εκτός απο την θωράκιση του φτάνει τις 500.000 λίρες δηλαδή περίπου 250.000 Ευρώ.

Σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο το γραφείο του τούρκου πρωθυπουργού προτίμησε την ενοικίαση της λιμουζίνας, παρά την αγορά της, για λόγους οικονομίας. Πάντως η αλλαγή του οχήματος έγινε λόγω των συστάσεων της ΜΙΤ που ζητούσε επίμονα την αυξηση των μέτρων ασφαλείας γύρω απο τον Ερντογάν.

Η προηγούμενη λιμουζίνα του Ερντογάν είχε γίνει είδηση πριν απο 4 χρόνια όταν ο τούρκος πρωθυπουργός είχε λιποθυμήσει, ο οδηγός είχε πανικοβληθεί και μόλις είχε βγει απο το όχημα ο Ερντογάν που είχε χάσει τις αισθήσεις του είχε κλειδωθεί μεσα στο οχημα. Τελικά οι φρουροί του πρωθυπουργού μετά απο προσπάθειες 10 λεπτών είχαν καταφέρει να σπάσουν τα αλεξίσφαιρα τζάμια της λιμουζίνας με βαριοπούλες!

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ο Ερντογάν το είχε χρησιμοποιήσει για 8 χρόνια.

Σχόλιο ιστολογίου: Δεν χρειάζεται βέβαια να αναρωτηθούμε γιατί αυξάνεται η ασφάλεια του τούρκου πρωθυπουργού, όσο πλησιάζουμε προς τις εθνικές εκλογές (Ιούνιος) της Τουρκίας. Οι στρατηγοί έχουν αρχίσει να νιώθουν πολύ άβολα και μία "τρομοκρατική" επίθεση με στόχο τον κύριο Ερντογάν θεωρείται πλέον πολύ πιθανή...





Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]