Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διαφθορά , ναρκωτικά και περιστατικά βιασμών νεοσυλλέκτων στον Τουρκικό στρατό

Κατά τη διάρκεια του πόλεμου στη Βοσνία οι Σέρβοι μας κατήγγειλαν ότι στο πλευρό των Μουσουλμάνων της Βοσνίας πολεμούσαν Τούρκοι οι οποίοι ήταν “μαστουρωμένοι” από ναρκωτικές ουσίες και δεν έβλεπαν μπροστά τους. Το ίδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί και κατά τη διάρκεια της εισβολής στη Κύπρο.

Η διαφθορά , η ανηθικότητα , τα ναρκωτικά , το λαθρεμπόριο που διενεργείται από αξιωματικούς του τουρκικού στρατού είναι γνωστά σε όλους. Η έγκυρη ιστοσελίδα INTERNET XAMΠEΡ δημοσίευσε λεπτομέρειες για το βιασμό δύο στρατιωτών από τους ανωτέρους τους . Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Το πρώτο επεισόδιο έγινε στη περιοχή της Προύσσας στο όρος Μπόλου όπου βρέθηκε ο ανθυπασπιστής του φυλακίου να βιάζει μέσα στην αποθήκη έναν στρατιώτη.

Το δεύτερο έγινε στο 5ο Τάγμα νεοσυλλέκτων στην Κωμόπολη Γκιόλπαζαρι του Μπίλετζικ (Gölpazarı, 5'inci Jandarma Eğitim Tabur Komutanlığı).
Με βάση την κατάθεση του νεοσύλλεκτου στρατιώτη μια μέρα πριν λάβει την άδεια του προκειμένου να μετατεθεί τον βίασαν τρία άτομα.

Ο στρατιωτικός εισαγγελέας έχει αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης. Βέβαια πολλοί έχουν σπεύσει μετά από αυτά τα γεγονότα να υποστηρίξουν ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν είναι αξιόμαχες. Αυτό δεν αληθεύει και τα συγκεκριμένα είναι μεμονωμένα περιστατικά στα οποία έχει επιληφθεί η τουρκική στρατιωτική δικαιοσύνη. Άλλωστε υπάρχει ένα δόγμα στο στρατό που λέει : “Ποτέ δεν υποτιμάς τον αντίπαλο” ας μην το ξεχνάμε.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]