Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άνθρωποι και μικροτσίπ

Την Κυριακή, 27 Μαρτίου του 2011, Έλληνες, όχι μόνο από την Αθήνα αλλά από ολόκληρη την Ελλάδα, συγκεντρωθήκαμε στο Πεδίο του Άρεως με σκοπό την πορεία προς την Βουλή για να παραδοθεί ψήφισμα του κλήρου, το οποίο υποστηρίζεται απ’ όλους μας σχετικά με την μη εφαρμογή νομοθεσίας που αφορά την υιοθέτηση της Κάρτας του Πολίτη.

Μαζευτήκαμε δεκάδες χιλιάδες Συνέλληνες όλων των ηλικιών για να δώσουμε στο άθλιο πολιτικό σύστημα να καταλάβει ότι το ηλεκτρονικό φακέλωμα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Κάποιοι αφελείς όμως, δυστυχώς, συνεχίζουν και σήμερα να είναι επιφυλακτικοί θεωρώντας τους ισχυρισμούς κατά των μικροτσιπ ως κάτι το υπερβολικό και ότι δεν πρόκεται εν συνεχεία να εμφυτευθούν στο ανθρώπινο σώμα.

Πως αποδεικνύεται η αφέλεια τους; Θα το αποδείξουμε παρακάτω.

Η λέξη Μικροτσίπ είναι σύνθετη από την ελληνική λέξη ΜΙΚΡΟ και την αγγλική ΤΣΙΠ που σημαίνει «λεπτή φέτα» ή «κομμάτι». Στον κόσμο της επιστήμης και της ιατρικής, όπως ακριβώς σε άλλους τομείς των τεχνών και των γραμμάτων, είναι πολύ συχνό να συναντούμε ελληνικές λέξεις που έχουν υιοθετηθεί από άλλες γλώσσες για να ενισχύσουν το λιγότερο πλούσιο λεξιλόγιο τους. Η σύγχρονη τεχνολογία δεν αποτελεί εξαίρεση, με ένα στρατό από ελληνικές λέξεις να ομορφαίνουν όλες τις νέες εφευρέσεις. Το παρακάτω περιστατικό βασίζεται στη δύναμη της εφεύρεσης του μικροτσίπ σε σχέση με το ανθρώπινο γένος και θα δούμε ανάλογα με την περίσταση, τι καταστροφικές και εκφυλιστικές συνέπειες έχει για την ανθρωπότητα.

Πριν από μερικά χρόνια, κατά τα τέλη της δεκαετίας του ’80 στην Βοστώνη της Μασαχουσέτης, μία ομάδα ιατρών παραιτήθηκε από ένα νοσοκομείο με τη ζωηρή διαμαρτυρία ότι ετίθετο εναντίον ενός πειράματος που γινόταν εκεί. Φαίνεται ότι στα πλαίσια ενός ερευνητικού προγράμματος, το οποίο εχρηματοδοτείτο από την αμερικανική κυβέρνηση, μία ομάδα νευροχειρουργών που ειδικεύονταν στην μεταμόσχευση, έκανε το παρακάτω πείραμα:

Οι γιατροί χειρουργούσαν νεογέννητα μωρά μεταμοσχεύοντας τους ένα ειδικό μικροτσίπ στον εγκέφαλο. Αυτό το μικροτσίπ έδινε σε μία κεντρική μονάδα την ικανότητα να ελέγχει αυτά τα άτομα οποιαδήποτε στιγμή και να εντοπίζει το που βρίσκονται και να αναμεταδίδει κάθε πληροφορία ή να λαμβάνει πληροφορίες.

Φυσικά, ο απώτερος σκοπός αυτού του ειδεχθούς πειράματος ήταν η ελπίδα ότι, όταν αυτά τα άτυχα μωρά μεγάλωναν έχοντας αυτό το ειδικό τσιπ στον εγκέφαλό τους, να μπορούν να ελέγχονται από αυτούς που χειρίζονται ένα συγκεκριμένο σύστημα και επομένως να γίνονται όργανα, θέλοντας και μη, ενός συνομωτικού προγράμματος.

Σύμφωνα με μία μη διασταυρωμένη πηγή από το νοσοκομείο, αυτή η εγχείρηση έγινε σε πάνω από 38.000 (τριάντα οκτώ χιλιάδες) μωρά, των οποίων οι γονείς δεν ήξεραν τίποτα σχετικά με αυτό. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε 38.000 ανθρώπινα όντα που μεγαλώνουν χωρίς να γνωρίζουν τίποτα γι αυτή την παράξενη και μοναδική(;) κατάσταση στην οποία ζουν, αλλά χρησιμοποιούνται από την επιστήμη σε μία πειραματική διαδικασία που εξυπηρετεί προφανώς συγκεκριμένα συμφέροντα, οργανώσεις που έχουν λόγο να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.

Μερικοί από τους χειρουργούς που έλαβαν μέρος σε αυτές τις εξωφρενικές χειρουργικές επεμβάσεις, στο τέλος αντέδρασαν και αποφάσισαν να μποϋκοτάρουν αυτό το αηδιαστικό πρόγραμμα αρνούμενοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πλέον.

Όταν τα νέα για τα εν λόγω πειράματα διαδόθηκαν στην Αμερική, αρχικά προκάλεσαν έκπληξη και αηδία σε πολλούς από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και στο κοινό, αλλά σύντομα, πριν προλάβει ο κόσμος να χωνέψει αυτό το νέο επίτευγμα της σύγχρονης τεχνολογίας, αποσιωπήθηκε και καταπνίγηκε και γρήγορα εξαφανίστηκε από τις εφημερίδες και την τηλεόραση, όπως ακριβώς όλα τα προγράμματα που πρέπει να παραμένουν μυστικά.

Ένας εκπρόσωπος της ομάδας των γιατρών που έλαβαν μέρος στο πείραμα κατήγγειλε όλη αυτή την σύλληψη αποκαλώντας την «αφύσικη», «παρακινδυνευμένη» και «απάνθρωπη». Είναι φανερό ότι οι επιστήμονες που αντέδρασαν εναντίον αυτού του καινούργιου «θαύματος» δεν άντεξαν λόγων συνειδήσεως να συνομωτούν εναντίον συνανθρώπων τους και συμπέραναν ότι το σχέδιο αυτό ήταν, αν μη τι άλλο,μάταιο.

Ο Βολτέρος κάποτε είπε: «Αν δεν υπήρχε Θεός, θα έπρεπε να Τον εφεύρουμε».

Δεν νομίζουμε ότι κανείς θα μπορούσε να βρει πιο κατάλληλη ευκαιρία, προκειμένου να εφεύρει έναν Θεό, για να σώσει την ανθρωπότητα από αυτές τις δοκιμασίες, τις οποίες μερικοί υψηλά ιστάμενοι (ΕΛΙΤ) επιβάλλουν στους κατοίκους του πλανήτη μας, με την ελπίδα ότι κάποια μέρα, σύντομα, θα μπορέσουν, λόγω της τεχνολογίας τους, να αποκτήσουν απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας.

Και όπως το θέτει ο Βρετανός ιστοριοδίφης David Icke:
«Δεν σταματούν με τίποτε, τίποτε δεν τους εμποδίζει να προωθούν την κρυφή τους ατζέντα για μία παγκόσμια κυβέρνηση, κοινωνία και μικροτσίπ πληθυσμό.»


Παρ’όλο που το περιστατικό αυτό του νοσοκομείου στην Βοστόνη δεν διαδόθηκε σ’ όλη την Αμερική, διότι κατεπνίγη αμέσως, παρ’ όλα ταύτα διεδόθη σε ευρύτατη κλίμακα στους ιατρικούς κύκλους και στους κύκλους αμερικανικών ΜΜΕ για πολύ χρονικό διάστημα. Δυστυχώς όμως, οι εθνικές διασυνδέσεις μαζικών πληροφοριών, όπως ABC, CBS, NBC και CNN, ελέγχονται κατά 99% από τα ίδια άτομα που χρηματοδοτούν αυτού του είδους τα πειράματα. Και έτσι πολύ λίγες προσπάθεις καταβάλλονται για να αναστείλουν αυτές τις εγκληματικές πράξεις.

Πηγή: «Ρίζα του κακού»
Συγγραφέας: Εύη Μάρτιν
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]