Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αν πίστευε σε Θεό, θα τον βάζαμε να ορκιστεί;

Ακόμη και την ημέρα των απανταχού ερωτευμένων, η Κυβέρνηση του 3ου Παπανδρέου δεν μας επιτρέπει να ξαποστάσουμε, και να παραμελήσουμε την παθολογική αγάπη μας για το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο 2ος Παπανδρέου, αφού πρώτα ενταφίασε την Ένωση Κέντρου, δηλαδή το πολιτικό τέκνο του 1ου Παπανδρέου.

Ενώ λοιπόν ακόμη και… κουτοί καταλαβαίνουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα προχωρήσει σε εκλογές, ευελπιστώντας ότι οι δημοσκόποι… δεν του κάνουν πλάκα, και όντως το ΠΑΣΟΚ προηγείται σχεδόν με 8 μονάδες διαφορά της Νέας Δημοκρατίας, από το Κίνημα της καρδιάς μας οι διαρροές φτάνουν στα όρια του μετά-σουρεαλισμού.

Να, σήμερα για παράδειγμα, το μενού είχε… 30. «Το έχω πει τριάντα φορές ότι δεν θα πάω σε εκλογές», φέρεται να είπε σε συνεργάτες του ο Γιώργος Παπανδρέου. Όπως βέβαια συμβαίνει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις, η ουσία της είδησης βρίσκεται στο ρήμα «φέρεται». Γύρευε να δεις, και πολύ περισσότερο να επιβεβαιώσεις αν πραγματικά είπε κάτι τέτοιο ο Γιώργος. Σε αντίθεση μάλιστα με την περίοδο Καραμανλή, στο Μέγαρο Μαξίμου… δεν μιλούν ούτε άνθρωποι, ούτε τοίχοι, επομένως…

Παιδιά, μην μας κουράζετε. Θα κάνετε εκλογές, και το ξέρουμε. Όσο μάλιστα πιο εντυπωσιακές είναι οι διαψεύσεις, τόσο περισσότερο σε πείθουν για το αντίθετο. Για παράδειγμα, μια απάντηση στη σημερινή διαρροή είναι ότι ο Πρωθυπουργός θα έχει μπροστά του ακόμη πολλές… 30 φορές, που θα διαψεύσει τις εκλογές, προτού τις ανακοινώσει.

Ίσως να τον βάζαμε να ορκιστεί, αν πίστευε στον Θεό... Χμ… Αυτό θα ήταν μια λύση. Αν και από την Αριστερά του Κυρίου, όλα να τα περιμένει κανείς. Ακόμη και να τον προέτρεπε για την… 31η διάψευση. Βοήθειά μας…
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]