Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνουν υπογραφές για τον…Παπακωνσταντίνου

Αναβρασμός επικρατεί στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων και του «γενικού πωλητηρίου» που σκοπεύει να βάλει η κυβέρνηση στη δημόσια περιουσία. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ιδίως μέλη του κοινοβουλευτικού τομέα των οικονομικών εκφράζουν έντονη δυσφορία για τους κυβερνητικούς χειρισμούς αλλά και για την ελλιπή ενημέρωσή τους.

Τονίζουν ότι δεν είναι δυνατόν ένα πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων ύψους 7 δισ. ευρώ να γίνεται ξαφνικά και χωρίς καμία επίσημη προετοιμασία ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα 50 δισ. ευρώ. Θεωρούν ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρξει ουσιαστική ενημέρωση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και πειστική επιχειρηματολογία για να προχωρήσει το όποιο σχέδιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βουλευτές του κινήματος συγκεντρώνουν υπογραφές προκειμένου να συνέλθει το συντομότερο το ΚΤΕ Οικονομικών προκειμένου ο αρμόδιος υπουργός Γ. Παπακωνσταντίνου να ενημερώσει αναλυτικά και υπεύθυνα για τις προθέσεις του.

Προειδοποιούν δε ότι δεν θα περάσει καμία πολιτική χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των βουλευτών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους βουλευτές που θεωρούν αναγκαία αυτή την ενημέρωση είναι οι Πάρης Κουκουλόπουλος, Τόνια Αντωνίου, Μιχάλης Κατρίνης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιάννης Αμοιρίδης κ.α.

Πηγή




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πολυ αργα για δακρυα αρχιξεφτιλες του ελληνικου κοινοβουλιου!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]