Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα παρακλάδια της Εργκένεκον στην Ελλάδα


Άθλια φάμπρικα ΜΜΕ και δουλεμπόρων

Οι σε πολλά ευαίσθητοι συγκαλύπτουν δολοφόνους λαθρομεταναστών, ενώ την ίδια στιγμή ανακαλύπτουν “ρατσισμό” στην Ελληνική κοινωνία, ενώ ταυτόχρονα σιωπούν για τους ελληναράδες που συνεργάζονται με τα κτήνη της Εργένεκον.

Η τελευταία μαζική σφαγή μεταναστών με τον χαμό δεκάδων ψυχών μετά το ναυάγιο του δουλεμπορικού ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ από τους γνωστούς ευαίσθητους που δήθεν κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αντί δηλαδή να ξεσηκωθούν απαιτώντας να εξαρθρωθεί το κύκλωμα που οδήγησε αυτές τις ψυχές στον θάνατο, δεν ακούστηκε άχνα. Ούτε μία ανακοίνωση από κάποιους λαλίστατους που έσπευσαν να εγκαλέσουν ακόμα και τους νομικούς που αντιτάχθηκαν κρίνοντας αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο.

Δείγμα ψυχοπάθειας; Όχι βέβαια. Το έχουμε πει και στο παρελθόν, υπάρχει μία μεγάλη φάμπρικα που περιλαμβάνει νομικούς, δημοσιογράφους, οργανώσεις κλπ, οι οποίοι χρηματοδοτούνται από την Εργενεκόν ώστε να ενδυναμώνουν ο καθένας από την θέση του το εμπόριο του τρόμου.

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε την φρικτή ανακάλυψη των αεροταξί που οδηγούσαν ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ στα χειρουργεία – χασάπικα για να τους αφαιρέσουν όργανα, στο ελεεινότερο εμπόριο που γνώρισε ο πλανήτης. Ούτε εκεί δεν ακούστηκε μιλιά. Παρότι είναι εξαιρετικά εύκολο να ξεριζωθούν οι δομές που οδηγούν αυτούς τους ανθρώπους στο κομμάτιασμα ή στον θάνατο. Ιδιαίτερα τους ελληνόφωνους που εμπλέκονται.

Χρήμα λοιπόν. Πολύ χρήμα και μαύρο. Η προσφιλέστερη γραμμή είναι η εξής: ΤΟΥΡΚΙΑ – ΜΑΛΤΑ – ΚΥΠΡΟΣ – ΕΛΛΑΔΑ. Αυτό συμβαίνει διότι η Τουρκία δεν μπορει να έχει απ’ ευθείας συναλλαγές με την Κύπρο ώστε το χρήμα να χαθεί πίσω από την ανωνυμία μίας ΛΤΔ και έπειτα να καταλήξει σε “Ελληνικά” χέρια ως ενδοκοινοτική συναλλαγή, κυρίως με την μορφή ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ κάποιας “οργάνωσης”.

Το Μάλτα – Ελλάδα θα ήταν επίφοβο αφού οι Μαλτέζοι δικηγόροι θα ήταν επίφοβοι ως “τρίτο χέρι”. Στην Κύπρο όμως, τα χρήματα μπορούν να διακινηθούν εύκολα, όπως άλλωστε διακινούνται τα χρήματα της φοροδιαφυγής, της μίζας κλπ. Γιατί; Μα γιατί όλη η δουλειά γίνεται μέσω δικηγορικών γραφείων “In House” με ανταποκριτές συνεργαζόμενα γραφεία στην Κύπρο. Πραγματική Cosa Nostra.

Πως όμως φεύγουν τα χρήματα από την μετεπιβίβαση; Δηλαδή στις περιπτώσεις που οι μετανάστες οδηγούνται για κομμάτιασμα ή μετεγκατάσταση ΑΠΟ την Ελλάδα προς χώρες της ΕΕ; Αφού η μετακίνηση χρημάτων προς την Τουρκία (του μερτικού δηλαδή) θα ήταν επίφοβη;

Εδώ έρχεται ο ρόλος των “ανταλλακτηρίων συναλλάγματος” που συνήθως είναι κέντρα όπου οι μετανάστες στέλνουν και μαύρο χρήμα στις χώρες τους. Κοιτάξτε τώρα πως γίνεται η συγκάλυψη:

Στην πρόσφατη δολοφονία μεταναστών (το ναυάγιο που προαναφέραμε), ο Παπουτσής κινήθηκε γρήγορα και σωστά. Εντόπισε τον δουλέμπορο που ανέλαβε την μεταφορά των δυστυχισμένων και εισέπραξε τα λεφτά. Ήταν ένας Αφγανός (πιθανότατα Πακιστανός με πλαστά χαρτιά όπως είθισται). Ξέρετε με τι ασχολείτο ο τύπος; Είχε ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ!

Ενώ λοιπόν το κτήνος συνελήφθει, αντί να συνεχιστούν οι ανακρίσεις, ένα “αόρατο χέρι” θεώρησε ότι ο τύπος ήταν ο Αλ Καπόνε, ο one man show, ότι “φύτρωσε” στην Ελλάδα, έπαιζε με εκατομμύρια έτσι, επειδή ήταν “χαρισματικός”.

Και το ερώτημα είναι απλό: Αναζητείστε. Ψάξτε να βρείτε έστω μία ανακοίνωση δήθεν υποστηρικτών των μεταναστών που να ζητά πλήρη εξάρθρωση της σπείρας. Μία νύξη για αυτούς τους στυγνούς δολοφόνους. Μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις 72 “κοινότητες”, την ΑΔΕΔΥ και όλους αυτούς τους “πρόθυμους” που διοργανώνουν συναυλίες ακόμα και παρουσία του προέδρου της δημοκρατίας. Τους “πρόθυμους” της νομικής. Τους αντιρατσιστές οργανοπαίχτες που για αυτά τα γυναικόπαιδα δεν έπαιξαν ούτε ένα Λα μινόρε.

Φαίνεται ότι ο τυροπιτάς του Αγ. Παντελεήμονα που εκνευρίζεται όταν τον κλέβουν είναι περισσότερο ρατσιστής από αυτούς που βλέπουν τους μετανάστες ως ΚΡΕΑΣ.

Καταλαβαίνετε πόσο χρήμα πέφτει στην φάμπρικα. Τόσο ώστε να σταματήσουν και τα όργανα. Παντός είδους.

Ώσπου να βρεθεί λοιπόν κάποιος εισαγγελέας πραγματικά ανθρωπιστής ή ένας Παπουτσής με τόλμη, αφήστε να νομίζουν ότι μας δουλεύουν. Τουλάχιστον τώρα, εσείς που διαβάσατε αυτές τις γραμμές, γνωρίζετε.

Όσο για τα ποσά;

Διαβάστε το άρθρο από το ΠΑΡΟΝ για να πάρετε μία ιδέα:

Aφελή θεωρούν κύκλοι της ελληνοτουρκικής μεθορίου στον Έβρο, που γνωρίζουν όμως πρόσωπα και πράγματα στην Τουρκία, την τοποθέτηση φράχτη για να σταματήσει το κύμα των λαθρομεταναστών προς τη χώρα μας.
Διότι, όπως τονίζουν, τη διακίνηση των λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα την έχει αναλάβει η τουρκική μαφία, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει έναν… κλάδο που της αποδίδει πάνω από 1 δισ. δολάρια τον χρόνο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού περιοδικού «Aksyon», η τουρκική μαφία μπήκε στο παιχνίδι της διακίνησης λαθρομεταναστών το 1999 και μέχρι το 2005 ο τζίρος είχε φτάσει τα 7 δισ. δολάρια. Τώρα με τη δραματική αύξηση του αριθμού των λαθρομεταναστών, ο τζίρος θα έχει πολλαπλασιαστεί.

To δημοσίευμα παρέθετε και ένα τιμολόγιο μεταφοράς που είχε οριστεί από την τουρκική μαφία, σύμφωνα με το οποίο για χερσαία μεταφορά ζητούσαν από 2.500 έως 5.000 δολάρια, ενώ για μεταφορά μέσω θαλάσσης από 4.000 έως 6.000 δολάρια.

Σύμφωνα εξάλλου με μια παλαιότερη ανταπόκριση από την Κωνσταντινούπολη του αμερικανού δημοσιογράφου Roger Cohen (αρθρογραφεί για τις εφημερίδες «New York Times» και «International Herald Tribune»), από το 2000 η Κωνσταντινούπολη είχε γίνει το μεγαλύτερο διεθνές κέντρο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, οι περισσότεροι από τους οποίους περίμεναν τις απαραίτητες διαδικασίες από την τουρκική μαφία για να περάσουν στην Ελλάδα και στην Ιταλία.

Όπως αναφέρει η ανταπόκριση, στην Κωνσταντινούπολη και γενικότερα στην Τουρκία έχει αναπτυχθεί μια τεράστια βιομηχανία παραγωγής πλαστών διαβατηρίων που αποδίδει τεράστια κέρδη στους ιδιοκτήτες της. Τα διαβατήρια πωλούνται σε πολύ υψηλές τιμές και είναι περιζήτητα στους λαθρομετανάστες γιατί θεωρούν ότι με αυτά θα μπορέσουν να φύγουν και να σωθούν. Εκείνη την εποχή, όπως ανέφερε το άρθρο, ένα διαβατήριο Δανίας στοίχιζε μέχρι και 9.000 δολάρια, ενώ αν κάποιος το επιθυμούσε, υπήρχε ακόμη και διαβατήριο Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο έκανε μέχρι και 14.000 χδολάρια.

Σημειωτέον ότι η απόκτηση ενός πλαστού διαβατηρίου δεν σήμαινε ότι ο κάτοχός του έλυνε αυτομάτως το πρόβλημά του και μπορούσε να μετακινηθεί στη χώρα αυτή από την Τουρκία. Σε πολλές περιπτώσεις οι λαθρομετανάστες που πλήρωναν πανάκριβα γι’ αυτά τα διαβατήρια στην προσπάθειά τους να φύγουν, είχαν οικτρή τύχη.

Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν Κούρδοι, Ιρακινοί, κάτοικοι χωρών της Ινδικής χερσονήσου, Αφγανοί, Τυνήσιοι, Παλαιστίνιοι, ενώ συχνά υπήρχαν και από χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Όπως αναφέρει επίσης ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερη Θράκη», «εκτός από τους τούρκους μαφιόζους που διακινούσαν μεγάλο μέρος των λαθρομεταναστών κερδίζοντας τεράστια ποσά, από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 είχαν αρχίσει να δραστηριοποιούνται και αραβικής καταγωγής μαφιόζοι, κυρίως Τυνήσιοι και Μαροκινοί, οι οποίοι επίσης είχαν ανοίξει κέντρα στην Κωνσταντινούπολη για τη διακίνηση λαθρομεταναστών προς τη Δυτική Ευρώπη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ολόκληρες συνοικίες της Κωνσταντινούπολης χρησίμευσαν ως τόπος συγκέντρωσης χιλιάδων λαθρομεταναστών από την τουρκική μαφία.

Οι λαθρομετανάστες αυτοί στοιβάζονταν από τη μαφία σε άθλιες συνθήκες, για να προωθηθούν προς τα δυτικά. Γνωστές συνοικίες που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή ακτή της Κωνσταντινούπολης, όπως το Bakirkoy, Gazi Osmanpasa, Egup, Bayrampasa, Bagcilar, ακόμα και κεντρικότερες όπως Beyoglou, SiSli, και Fatih, συχνά γίνονται το επίκεντρο επιχειρήσεων της τουρκικής Ασφάλειας, η οποία υποτίθεται πως προσπαθεί να βάλει κάποια τάξη στο φαινόμενο της συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, φυσικά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα.

Αλλά και στη Σμύρνη, που βρίσκεται ένα βήμα πριν από τα ελληνικά νησιά, η εικόνα ήταν η ίδια και χειρότερη.

Όλη αυτή η επιχείρηση λειτουργεί σαν ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα ”εργαλεία” εξισλαμισμού της Ελλάδας. Ολόκληρες στρατιές συχνά απελπισμένων μουσουλμάνων δημιουργούν μια απειλητική σκιά πάνω από τη χώρα μας αλλά και πάνω απ’ όλη την Ευρώπη».

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν το πρόσφατο δημοσίευμα του «Π», που ανέφερε ακριβώς ότι οι ορδές μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που έρχονται στη χώρα μας συνιστούν πολλαπλή απειλή για την ελληνική κοινωνία και το θέμα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και σ’ αυτήν του τη διάσταση.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτά που γράφετε είναι πολύ σημαντικά και επιβεβαιώνονται από το γεγονός ότι στο Παρίσι από το 1999 έχει παρατηρηθεί να κινείται περίεργη κατάσταση, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του Παρισιού.Ειδκά μετά το 2007 μιλούν ελληνικά παντού και ακούς πολύ κακά πράγματα. Είναι και τουρκοι αυτοί που μιλάνε ελληνικά από το πρωί ως το βράδυ. Η μαφία δίνει και παίρνει ειδικά σε περιοχές όπως το ενδέκατο διαμέρισμα της πόλης. Εδώ δεν υπάρχουν τόσοι λαθρομετανάστες γιατί η κατάσταση ελέγχεται περισσότερο, αλλά υπάρχουν πολλοί από τις Ινδίες, το Πακιστάν, το Ιρακ, το Ιράν, αλλά και ταλιμπάν και μάλιστα γυναίκες που φορούν το μπούργκα μέσα στη μέση του Παρισιού ακόμα και στο Πανεπιστήμιο, πράγμα που δεν συνέβαινε στο παρελθόν. Οι αρχές ακόμα δεν έχουνε ξυπνήσει για να δουν τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό. Νοιάζονται μόνο να υπάρχει ησυχία. Εκείνο που γίνεται επικίνδυνο είναι ότι όλοι αυτοί δουλεύουν εδώ και κει σαν εργάτες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι και μπορούν να φυτέψουν οποιοδήποτε "κοριό" για να ανιχνεύουν τι γίνεται κάθε μέρα. Μέχρι στιγμής από τις αρχές δεν έχει γίνει καμιά δήλωση περί τούτου. Αν αληθεύει ίσως το μάθουμε γρήγορα. Μπορεί ήδη να συμβαίνει και στην Ελλάδα. Εκείνο που είναι γεγονός είναι ότι πολλοί πολίτες παρακολουθουνται και πολλά είναι τα θύματα από Γαλλία που παραπονούνται στο Ιντερνέτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]