Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υπάρχουν και «άλλες» εξηγήσεις;...

  • Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου
Ξαφνικά είχαμε μια απίστευτα ΔΥΝΑΜΙΚΗ «αντιδικία» ανάμεσα στους 3 εκπροσώπους της τρόικα τον κ Πεταλωτή και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην οποία, παραδόξως, δεν «μπλέχτηκε» ο κ Παπακωνσταντίνου αλλά ο κ Παπανδρέου.
Δεν θα μείνω στα όσα είπε ο κ Πεταλωτής και άλλοι Υπουργοί του κυβερνώντος Κόμματος ούτε και στην ένσταση του ίδιου του κ Πρωθυπουργού η οποία προκάλεσε – όπως μας πληροφόρησαν τα ΜΜΕ – και κάποιου είδους «απολογία-συγνώμη» για την «άκομψη» τοποθέτηση των 3 της τρόικα που αφορούσε στο χτεσινό κρέμασμα της αναπάντεχης πινακίδας:
«ΕΛΛΑΣ: ΠΩΛΕΙΤΑΙ σε… τιμή ευκαιρίας»
Αφήνω ασχολίαστα τα «Εκλογικά και Πολεμικά Ανακοινωθέντα» της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και άλλων Κομμάτων της Βουλής που τα πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ…
Καταθέτω, όμως, την «ερμηνεία» που μου έδωσε ένα ζεύγος άγνωστων «θαυμαστών» μου στο ΣΕΑ Olympus Plaza καθώς μετρούσα τις αποδείξεις από τα διόδια Θεσσαλονίκης-Αθηνών-Θεσσαλονίκης που όπως διαπιστώνω έφτασαν τα 46.40 ευρώ (και ήδη, μου λένε, προσαρτήθηκε στον ΚΟΚ πρόστιμο 200 ευρώ για όσους «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ» και προβλέπεται αφαίρεση αδείας οδήγησης και…πινακίδων! Αυτό θα το δεχόντουσαν οι Έλληνες κκ Ρέππα & Μαγκριώτη εάν επιστρέφατε το κόστος διοδίων Θεσσαλονίκης-Αθήνας-Θεσσαλονίκης στα παλιά μας 27 ευρώ!..)
«Δεν μου λες δάσκαλε»
με ρώτησε ο άγνωστος, κατά δήλωσή του «θαυμαστής» μου,
«Θυμάσαι την περίπτωση του Ολυμπιακού ακίνητου, τον π. Εφραίμ και την Ιερά Μονή Βατοπεδίου το οποίο αγοράστηκε και πουλήθηκε ΑΜΕΣΑ δίνοντας στην Ι. Μ. Β. κέρδος κάπου 10 εκατομμυρίων ευρώ μέσα σε λίγες μόνο ώρες;»
«Μήπως, λοιπόν, το πρόβλημα ΔΕΝ είναι η ανακοίνωση ότι η ΕΛΛΑΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ αλλά ότι στην προκείμενη ΠΩΛΗΣΗ, λόγω τρόικα, τα ακίνητα από τη μια μεριά ΔΕΝ μπορεί να δοθούν «τζάμπα» σε «ημετέρους» και την άλλη κανείς δεν θα μπορέσει να εισπράξει την θεσμοθετημένη…ΜΙΖΑ;;;»
Μπήκε στο αμάξι του και έφυγε το ζευγάρι των άγνωστων «θαυμαστών» μου πριν προλάβω να ρωτήσω το ονόματά τους, αλλά να που πρόλαβε η κυρία να «καρφώσει» την έλλειψη αυτού που αποκαλείται «λαϊκό» αίσθημα:
«Μήπως κ Πιπερόπουλε κ Κυβέρνηση διαπιστώνοντας ότι παρά τα όσα γίνονται και τα όσα μας…κάνει η τρόικα εμείς μακαρίως ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ τον ύπνο του δικαίου λησμονώντας ότι… ο τράχηλος του Έλληνα ζυγό ΔΕΝ υποφέρει… ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ για εμάς;»
Λέτε;
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]