Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι αμερικανοί γνώριζαν για το Ελληνικό πετρέλαιο και πίεζαν για την συνεκμετάλλευσή του!


Εκείνος ο Πάγκαλος, ο Θόδωρος, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, το λαμπρό πολιτικό μυαλό, που χρησιμοποιεί ως οδό αφόδευσης το στόμα του, πού βρίσκεται; Πού είναι ο λαμπρός, ο ειλικρινής, ο θαρραλέος και ο πολλά βαρύς πολιτικός που έβριζε (αυτό ξέρει αυτό κάνει...) όποιον ανέφερε τα πετρέλαια του Αιγαίου; Πού είναι ο ξερόλας αυτός να μας πει κάτι; Οτιδήποτε...
Απολαύστε, λοιπόν, τι γινόταν με το θέμα πετρέλαια της Ελλάδας. Τώρα, σε περίπτωση που οι πολιτικοί μας πούνε ότι δεν γνώριζαν, ή πρέπει να παραιτηθούν λόγω κακής διοίκησης - διαχείρισης της χώρας, ή πρέπει να ζητήσουν συγνώμη επειδή μας έλεγαν ψέμματα (και φυσικά να παραιτηθούν δια βίου από την πολιτική ως άκρως ακατάλληλοι) ή πρέπει να... αυτοκτονήσουν!!!
Ευχαριστούμε την "Φιλοτιμία" για τις αποδείξεις ενοχής των πολιτικών μας ανδρών...

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΕΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ
H κυβέρνηση Παπανδρέου ανακοίνωσε μόλις σήμερα, την διάθεση κρατικής περιουσίας προς εκμετάλλευση από τρίτους. Το κακό σενάριο φαίνεται ότι έχει επιλεγεί, για να «βγει» η χώρα μας από τα γρανάζια της τρόϊκα και των λοιπών κερδοσκόπων που συνειδητά ο κ. Παπανδρέου μας ενέπλεξε. Σε πρώτη φάση εκποιούνται τα «ασημικά», αλλά με τον καιρό θα διαπιστώσουν όλοι «με οδύνη», ότι το χρέος μεγαλώνει. ( Το 2009 ήταν στο 115% του ΑΕΠ. Με την «σωτηρία» μας από το ΔΝΤ κλπ, το 2013 θα φθάσει στο 155%). Τότε θα αποφασίσουν ότι πρέπει να εκποιηθούν και τα χρυσαφικά. Το χρυσάφι όμως θα είναι μαύρο και βρίσκεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάτω από την θάλασσα, στον βυθό του Αιγαίου. Τόσα χρόνια οι Έλληνες αποκοιμισμένοι από τις πολιτικές τους ηγεσίες και τα κατάπτυστα ΜΜΕ, αγνοούσαν την ύπαρξη μεγάλων κοιτασμάτων ορυκτού πλούτου σε πολλά σημεία του εθνικού χώρου μας. Από καιρού εις καιρόν ακουγόταν η φωνή κάποιου να σιγοψιθυρίζει περί κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου. Αμέσως οι εφιάλτες της πολιτικής και της «ενημέρωσης» έσπευδαν να τον χαρακτηρίσουν ως γραφικό. Τα χρόνια πέρασαν και έφθασε η ώρα του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος. Μόνο που στο διάστημα αυτό, έγιναν οι «κατάλληλες» διεργασίες, έτσι ώστε η ελληνικότητα του ορυκτού πλούτου να αμφισβητείται σήμερα ευθέως από την Τουρκία. Πόσοι ήταν οι αφελείς, και ήταν πολλοί, που πίστεψαν ότι η Τουρκία ενδιαφερόταν για τα Ίμια ἤ για τις τσιπούρες του Αιγαίου. Πόσοι αλήθεια εξαπατήθηκαν, και ήταν πάρα πολλοί, ότι οι κραυγές «βυθίσατε το Χόρα», ήταν συμπυκνωμένα δείγματα πατριωτισμού. Σήμερα όμως, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το «βυθίσατε το Χόρα» ήταν η διφορούμενη πολιτική παρακαταθήκη του πατρός προς τον υιόν, για να βυθίσει την χώρα. Το αποτέλεσμα της ναυαγιαιρέσεως είναι γνωστό. Χάνουμε το μισό σκάφος.
Σας παρουσιάζουμε απόσπασμα από τα πρακτικά των συνομιλιών που είχαν στον Λευκό Οίκο, την Παρασκευή 25 Απριλίου 1975, ο τότε πρόεδρος Gerald Ford, ο υπουργός εξωτερικών Henry Kissinger και ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας Brent Scowcroft**, με εκπροσώπους της γνωστής ελληνοαμερικανικής οργανώσεως ΑΗEPA.
Διαβάστε στην συνέχεια τους διαλόγους των αμερικανών αξιωματούχων, οι οποίοι γνωρίζοντας ότι υπάρχει πετρέλαιο στο Αιγαίο, ενδιαφέρονται για σύναψη συμφωνιών μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας για την εκμετάλλευσή του.
--------------
**Και μία λεπτομέρεια με σημασία. Ο κ. Brent Scowcroft ίδρυσε και διευθύνει το Scowcroft Group. Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του ομίλου και μάλλον … δεν θα εκπλαγείτε.
The Scowcroft Group is managed directly by Brent Scowcroft, former National Security Advisor to President George H.W. Bush and Gerald Ford. Our principals bring extensive experience in business and government coupled with extraordinary regional expertise in Asia, Latin America, Africa, Western and Eastern Europe, Russia, and the Middle East. Our team of bipartisan professionals has demonstrated prowess in the political economy of emerging markets, and strong relationships with key political and industry decision-makers.
Περισσότερα ΕΔΩ
Επίσης ο κ. Brent Scowcroft είναι και Chairman of the Board του American Turkish Council
Δείτε ΕΔΩ
Νομίζω ότι τα σχόλια περιττεύουν. Όποιος έχει λίγο, μα πολύ λίγο μυαλό, κατάλαβε. Ακόμη και Πάγκαλος ή Παπανδρέου να είναι, κατάλαβε...


Η φωτοσύνθεση είναι από το "Γρεκί" με μία δική μας τροποποίηση


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η "κυρία" Σοφία Παπαϊωάννου, συνεργάτης του Αλέξη Παπαχελά τι έχει να απαντήσει σε αυτό το δημοσίευμα; Καθότι σε δημότη του Καστελόριζου που ισχυρίστηκε ότι ενημερώθηκε από τον Αθέατο Κόσμο για τα πετρέλαια του Αιγαίου απάντησε: "Ο Χαρδαβέλας έχει μαλάκυνση εγκεφάλου". Ως δημοσιογράφος έβγαλε αυτό το συμπέρασμα ή ως γιατρός; Με την ίδια ιδιότητα ας κάνει τη δική της διάγνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κΥΡΙΑ Σοφία Παπαϊωάννου να πάει να κάνει έρωτα να ανοίξει ο μάτης της........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]