Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκηνές Αργεντινής στην Κερατέα!


Οι Έλληνες της Κερατέας περνάνε στην αντεπίθεση

Το σύγχρονο γαλατικό χωριό, η Κερατέα, αντιστέκεται και δείχνει στη χούντα του ΠΑΣΟΚ πως όχι μόνο δεν φοβάται τα ξόανα των ΜΑΤ που πληρώνονται με 30 ευρώ για να χτυπάνε και να τρομοκρατούνε Έλληνες πολίτες, αλλά η κοινωνία των πολιτών της Κερατέας γίνεται δυνατότερη με κάθε χτύπημα, με κάθε απόπειρα τρομοκράτησής της από την κυβέρνηση που παρανομεί εις βάρος Ελλήνων πολιτών, για να εξυπηρετήσει έναν εργολάβο... (καθόλου πρωτότυπο ή κάνω λάθος;)

Έτσι, ημέρες Αργεντινής ζει πλέον η Κερατέα, αφού οι γυναίκες της περιοχής αυτοοργανώθηκαν και μετέχουν ενεργά στον αγώνα.

Αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες έχει τυλιχθεί αυτή τη στιγμή (1, 30 μ.μ. Κυριακή 13/2/2011) στις φλόγες.

Οι διώξεις και οι μπούκες σε σπίτια φαίνεται ότι είχαν το αντίθετο αποτέλεσμα, αφού οι κάτοικοι όχι μόνο δεν τρομοκρατήθηκαν αλλά αντίθετα, εξέγειραν κάθε κάτοικο ακόμα και τους πιο σκεπτικιστές.

Είμαστε όλοι αλληλέγγυοι. Η Κερατέα είναι το πείραμα για την φυσική υποδούλωση των Ελλήνων (μετά την θεωρητική μέσω γραφειοκρατικών μεθόδων και οικονομικής εξαθλίωσης).


Σχόλιο ιστολογίου: Τελικά, μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να πηγαίνουμε προς την Κερατέα, για να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας, απέναντι στον κυβερνητικό φασισμό; Λέω, μήπως;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ INDYMEDIA NA ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ! ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! ΑΝΑΡΧΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ! ΤΙ ΣΧΕΣΕΙ ΕΧΕΙ ΡΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ! Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΤΟ ΚΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΛΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ !ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗΜΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΡΙΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙΡΟ! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΤΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ! ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις κλείσει η Φυλή και δεν ξαναδεχτεί σκουπίδια από την Κερατέα για παράδειγμα, τι θα τα κάνετε τα σκουπίδια σας? Θα τα φάτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]