Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Kροκοδείλια δάκρυα για τη διατήρηση του Status Quo




Προφανώς ο κύριος Χατζηδάκης μιλεί για κάποια άλλη χώρα. Διότι, ναι μεν πράγματι «Οι λύσεις στις δημοκρατικές κοινωνίες δίνονται από τους πολίτες στις εκλογές», αλλά αυτό που δεν αντιλαμβάνεται ο κύριος Χατζηδάκης είναι ότι η Ελλάδα δεν είναι δημοκρατική χώρα και προπάντων, δημοκρατική κοινωνία.

Η Ελλάδα, για να πληροφορήσω τον κύριο Χατζηδάκη, είναι κομματική χούντα και μάλιστα του χειρίστου είδος (της οποίας είναι μέλος).

Αν θέλει να κάνει κάτι ο κύριος Χατζηδάκης, θα πρέπει να αρχίσει να ομιλεί για ανεξαρτησία του νομοθετικού σώματος από τον κομματικό κλοιό και για το πώς θα πρέπει να αλλάξει το σύνταγμα μας έτσι ώστε η βουλή να ανεξαρτητοποιηθεί.

Όποτε τα κροκοδείλια δάκρυα του κύριου Χατζηδάκη δεν με αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο και όλα αυτά που λέει δεν έχουν κανένα νόημα και είναι για τα μπάζα και ακόμα πάρα πέρα.

Αν θέλει να συμπράξει ο κύριος Χατζηδάκης έτσι ώστε να πάει η χώρα αυτή προς το καλύτερο, θα πρέπει να βγει στη βουλή και να καταγγείλει το σύνταγμα αυτής της χώρας και να δώσει ιδέες για το τι θα πρέπει να γίνει έτσι ώστε να αλλάξει αυτή η κατάσταση το γρηγορότερο δυνατόν.

Αλλά επειδή δεν εκτιμώ ότι δεν το έχει καν σκεφτεί αυτό το ζήτημα ο κύριος Χατζηδάκης (διότι ζει με την φαντασίωση ότι έχουμε δημοκρατία), δεν έχω καμία ελπίδα ότι κάτι τέτοιο θα γίνει.

Αν έχει κάτι να μας πει ο κύριος Χατζηδάκης προς την κατεύθυνση αυτή (να γίνει η Ελλάδα δημοκρατία), καλώς. Διαφορετικά καλά θα είναι να κάνει την πάπια, διότι από κροκοδείλια δάκρυα και από άδειους πολιτικούς έχουμε χορτάσει.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Πολύ μου άρεσε το άρθρο,είναι αλήθεια οτι έχουμε χορτάσει από όλες αυτές τις υποκριτικές κλάψες,στο όνομα της δημοκρατίας έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα,και αυτήν την χρονική περίοδο στην χώρα μας ένα τέτοιο έγκλημα συντελείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα! Τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων απέδειξαν πόσο ρηχή ήταν η αυτοαποκαλούμενη "Δημοκρατία" μας.

    Στα δημοκρατικά κράτη δεν θα συνέβαιναν όλα όσα έλαβαν χώρα τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας. Ποιοι μας έφεραν στην ζούγκλα κύρια Χατζηδάκη;

    http://www.youtube.com/watch?v=CKcvS6okWr8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι το ιστολόγιο θα έπρεπε να δώσει περισσότερο χώρο στις προσεγγίσεις του κυρίου Καισάριου. Κωνσταντίνεεε, ακούς; Τέτοιες φωνές είναι χρήσιμες. Κάνε κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πολιτικοί (sic) ονειρεύονται ότι ζούμε σε Δημοκρατία.
    Ποιά Δημοκρατία ? - Εδώ δεν μπορούν οι ίδιοι να πούν την γνώμη τους στην (υποτιθέμενη) βουλή των Ελλήνων.
    Αρχίστε τους πολιτικούς (sic) στους κατακεφάλους, μήπως βρεθεί κανένας με φιλότιμο (δύσκολο) και παραιτηθεί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]