Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ρατσισμός των... αντιρατσιστών και των αντεξουσιαστών

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, κυκλοφορούν παντού ολημερίς και ολονυκτίς αξιαγάπητοι συμπολίτες μας, που με το ένα η το άλλο επιχείρημα προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες ότι είναι ρατσιστές, με την μόνη διαφορά ότι, αυτό που κάνουν κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.
Για να δούμε λοιπόν, με ποιούς οι πολίτες αυτής της ταλαιπωρημένης και βασανισμένης χώρας, είναι ρατσιστές.

Λαθρομετανάστες από την Αλβανία και Βουλγαρία:
Ήρθαν στην χώρα παράνομα, χωρίς να ζητήσουν άδεια εργασίας η πολιτικό άσυλο, ρήμαξαν και σκότωσαν και ακόμα συνεχίζουν να τα κάνουν, παρόλα αυτά οι ρατσιστές έλληνες, τους αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, τους βάπτισαν τα παιδιά τους, έγιναν κουμπάροι τους, έδωσαν νύφες τα κορίτσια τους, τους προστάτευαν όταν τους κυνηγούσε η αστυνομία, τους φύλαγαν τα χρήματα έως ότου γυρίσουν στην πατρίδα τους, έγιναν συνέταιροι στα μαγαζιά τους, μπήκαν στα σπίτια τους σαν ίσοι και άλλα πολλά.

Λαθρομετανάστες από την Κίνα και την Αφρική:
Ήρθαν στην χώρα παράνομα, χωρίς να ζητήσουν άδεια εργασίας η πολιτικό άσυλο, από την πρώτη στιγμή επιδόθηκαν σε ένα όργιο παραεμπορίου, ρημάζοντας έτσι τους Έλληνες καταστηματάρχες οδηγώντας πολλούς από αυτούς στο κλείσιμο, παρόλα αυτά οι Έλληνες ρατσιστές, τους φιλοξένησαν, τους πήραν στις δουλειές τους και αγοράζουν νυχθημερόν τα ανύπαρκτης αξίας προϊόντα που πουλάν.

Λαθρομετανάστες από Πακιστάν, Ιράν, Ιράκ, Ινδία:
Και αυτοί όπως και οι άλλοι ήρθαν στην χώρα μας παράνομα, χωρίς να ζητήσουν άδεια εργασίας η πολιτικό άσυλο, από την πρώτη στιγμή επιδόθηκαν σε ένα όργιο εγκλημάτων με αποτέλεσμα να γεμίσουν τις φυλακές και τα κρατητήρια, παρόλα αυτά οι Έλληνες ρατσιστές, τους έδωσαν εργασία, τρόφιμα, ρούχα, συσσίτιο και νοσοκομειακή φροντίδα και τους άφησαν ανενόχλητους έως τώρα, να κάνουν ότι τους έρθει, εις βάρος σε όποιον τους έρθει.

Για να δούμε τώρα, από αυτά τα ωραία και δημοκρατικά κράτη που προανέφερα και από τα οποία προέρχονται όλοι αυτοί οι συνάνθρωποί μας και ιδίως οι μουσουλμάνοι, εάν μπορούν να δημιουργήσουν ποτέ καλό μέσα στην χώρα στην οποία τους φιλοξενεί και εξηγούμε παρακάτω:

Από την βρεφική ηλικία, το μόνο που ξέρουν από έξω είναι το κοράνι, δηλαδή ο μέγιστος θρησκευτικός φονταμενταλισμός.

Από την παιδική ηλικία, μαθαίνουν να υπακούν τυφλά στις εντολές και διαταγές του ιμάμη, χωρίς ίχνος προσωπικής κρίσης, δηλαδή μέγιστος θρησκευτικός φανατισμός.

Από την νεαρή ηλικία, μαθαίνουν ότι ακόμα και να σε βοηθήσει άπιστος, όταν έρθει η ώρα θα του πάρεις το κεφάλι χωρίς οίκτο για καλό του Ισλάμ, δηλαδή άκρατο μίσος για όλους και για όλα.

Από την εφηβική ηλικία, είδη μιλάμε για μια οργανωμένη και καλοκουρδισμένοι κινητή ωρολογιακή βόμβα, που ανά πάσα στιγμή και ώρα είναι έτοιμη να σκάσει με μια και μόνο εντολή από τον οποιοδήποτε θρησκευτικό ηγέτη, δηλαδή ένα ναρκοπέδιο οπλισμένο κάτω από τα πόδια σου.

Από την ενηλικίωση και μετά, ο φανατισμός είναι τέτοιος, που όποιος δεν είναι σαν και αυτόν και δεν πιστεύει ότι αυτός, αυτόματα γίνεται εχθρός μισητός και στόχος.

Oποιοσδήποτε ανθρώπινος Θρησκευτικός φανατισμός σημαίνει, ανεπάρκεια ελευθερίας, σκέψης και νόησης, τα οποία οδηγούν στην τυφλή και μόνο βία.

Κανένας έλληνας δεν έχει πρόβλημα με τους νόμιμους οικονομικούς μετανάστες, που για τον έναν η τον άλλο λόγο αφήνουν την πατρίδα τους, για να βρουν σε ξένα μέρη μια θέση στον ήλιο, δουλεύοντας σεβόμενοι στην χώρα και τους ανθρώπους οι οποίοι τους στηρίζουν.

Εμείς οι Έλληνες, είμαστε οι πρώτοι που βιώσαμε την προσφυγιά και την αδικία και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να την βλέπουμε σε κανέναν συνάνθρωπο μας.

Παρόλα αυτά, όπου και εάν πήγαμε σαν νόμιμοι οικονομικοί μετανάστες, στο 99% σεβαστήκαμε τον λαό που μας φιλοξένησε και σε καμία περίπτωση δεν κλέβαμε, δεν εγκληματούσαμε και δεν σπάσαμε κεφάλια και βιτρίνες για το ευαγγέλιο και τον θρησκευτικό φανατισμό, που μπορεί ο καθένας να κουβαλάει επάνω του.

Είμαι ενάντια στον οποιοδήποτε θρησκευτικό φανατισμό, από όποια θρησκεία και εάν προέρχεται, διότι πιστεύω ότι αφαιρεί από τον άνθρωπο το μόνο αγαθό, την ελεύθερη σκέψη.

Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη μου και να κλείσω τα μάτια μου στον ξεπεσμό της χώρας, από τους εισαγόμενους ταλιμπάν κάθε είδους.

Εμείς που εκφράζουμε αυτήν την ακραία για εσάς άποψη, δηλαδή, που δεν θέλουμε να δούμε την πατρίδα μας ως νέα Τεχεράνη, έχουμε πρόβλημα, με αυτούς που καταπατούν καθημερινά ότι ελληνικό και όσιο, αγνοώντας πλήρως το που βρίσκονται και προσπαθούν με τραμπουκισμούς και απειλές, να δημιουργήσουν τα κακώς κείμενα που άφησαν πίσω τους.

Οι χιλιάδες των Ελλήνων, που κακοποιήθηκαν χάνοντας τις περιουσίες τους, μέχρι και την ίδια τους την ζωή από αυτούς τους εγκληματίες, που το μόνο που τους ενδιαφέρει δεν είναι το πως θα δημιουργήσουν εδώ, αλλά το πως θα καταστρέψουν ότι είναι δυνατόν, σε αυτούς τους ανθρώπους να πάτε και να τους πείτε ότι είναι ρατσιστές, εάν τολμάτε.

Αυτό που έχω τέλος να πω, σε όλους εσάς που σας βολεύει να κολλάτε την ταμπέλα του ρατσιστή στον κάθε Έλληνα είναι ότι, το κράτος πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια για την παραμονή τους και μόνο, πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια για επιδόματα και συντάξεις χωρίς την παραμικρή εισφορά προς τα ταμεία, πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια στα νοσοκομεία για να καλύπτει την νοσηλεία τους χωρίς να έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ, πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια για να μάθουν γράμματα και επιστήμες, προσαρμόζει την εθνική λειτουργία με τις ανάγκες της κάθε φυλής και άλλα τόσα, που τα ξέρετε πολύ καλά, αλλά για τους δικούς σας λόγους, τα αγνοείτε.

Εάν η χώρα δεν πάρει άμεσα μέτρα, να απελάσει αυτούς τους ανθρώπους πίσω στην πατρίδα τους και να κρατήσει μόνο αυτούς που πραγματικά έχει ανάγκη και μπορεί να αντέξει από κάθε πλευρά, θα έρθει αντιμέτωπη σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα με τυφώνες και θύελλες, που δεν θα μπορεί να μαζέψει κανένας, σε όποιον κομματικό και ιδεολογικό χώρο και αν ανήκει.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτα γινονται μονο στην Ελλαδα,διοτι εχει επικρατησει η αριστεριστικη νεοταξικη ιδεολογια των "ανθρωπινων δικαιωματων" και του "αντιρατσισμου"!!Αν ειχε ξυπνησει πραγματικα ο κοσμος θα γιαουρτωνε πρωτα τους ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΟλαπαδες και μετα τους γαλαζοπρασινους!!
    Γι'αυτο μας εχουν μονο για σφαλιαρες οι Ευρωπαιοι!!
    Πουθενα αλλου δεν παρατηρειται αυτο το φαινομενο!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]