Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ανατροπή της κυβέρνησης Παπανδρέου - ΔΝΤ είναι θέμα επιβίωσης


Τα λόγια δεν αρκούν πλέον για τα περιγράψουν την πραγματικότητα που έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τα δάνεια που παίρνουμε, είναι μαθηματικά αδύνατον να αποπληρωθούν, εμείς το ξέρουμε, οι ξένοι το γνωρίζουν κι όλοι μαζί κοροϊδευόμαστε!

Η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει χάσει απλώς τον έλεγχο της κατάστασης, οδηγεί εσκεμμένα την χώρα στο χάος. Δεν υπάρχει ούτε φως, ούτε έξοδος στο τούνελ, υπάρχει μόνο ο πάτος του πηγαδιού.

Αυτό συμβαίνει τώρα είναι η διαχείριση της επικείμενης πτώσης.

Μετατρέπουν τα άχρηστα, σε όλους, ομόλογα που χρωστάει η Ελλάδα σε ενυπόθηκα δάνεια αξίας 110 δις (+τόκους), έτσι ώστε να κατασχέσουν ό,τι έχει αξία, νησιά, ακίνητα κτλ οι ξένες τράπεζες και να πλουτίσουν από την χασούρα τους.

Δημεύει από την άλλη, την ιδιωτική περιουσία, όλων των πολιτών της χώρας ώστε να απορροφήσουν όλο το ρευστό από την αγορά και τις καταθέσεις μας. Δεν χρειάζεται να μας ζητήσει προσωπικά του καθενός μας, να σηκώσει λεφτά από την τράπεζα, απλώς αυξάνει τους φόρους, καυσιμα και ρεύμα, η αγορά πέφτει, οι επιχειρήσεις παραπαίουν, οι μειώσεις μισθών γίνονται “αναγκαίο κακό” κι όλοι προσπαθώντας να ανταπεξέλθουν στις βασικές και πλέον ακριβές ανάγκες τους, τρώνε το “ξύγκι” τους!

Φανταστείτε το ως ένα στρόβιλο, εκτός ελέγχου που τραβάει όλη την ιδιωτική περιουσία προς τα πάνω, καταστρέφοντας την μεσαία και χαμηλή τάξη.

Στον ταξικό αυτό πόλεμο δεν θα υπάρχουν αιχμάλωτοι, οι πίτα έχει μοιραστεί, οι καρέκλες έχουν καταληφθεί, κάθε νέα δόση που παίρνουμε κάθε τρίμηνο είναι ένα ακόμη βήμα στον ζοφερο υποθηκευμένο μέλλον μας.

Αλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα μας.

Η ανατροπή του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον θέμα επιβίωσης. Ετσι απλά!

Το πρόβλημα μας είναι ακόμη οικονομικό, υπάρχει ελπίδα.

Σε λίγο θα είναι πρόβλημα απειλής της φυσικής μας υπόστασης. Η πείνα με 20% ανέργους είναι ante portas.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΕΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΔΥΟ Π-Ρ-Ο-Δ-Ο-Τ-Ε-Σ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ.ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ.

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΥΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ..
    ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!
    ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΞΑΝΑΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΤΕ!!!!!!
    ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!!
    ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=AbH1JsOTInk

    ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως προτείνω να ξαναφέρουμε την ΝΔ με τιμονιέρη τον κύριο αντωνάκη στην κυβέρνηση, για να μας λύσει τα προβλήματα μας στο άρπα κόλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
    ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ
    ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟ
    ΣΜΕΝΕΣ.ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]