Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η λύση στην κρίση που προτείνει ο Γιώργος


Έχω βαρεθεί να ακούω τον πρωθυπουργό της Ελλάδας (και όχι απαραίτητα Έλληνα πρωθυπουργό) να μας διαφημίζει την λύση στο οικονομικό πρόβλημα της χώρας, λέγοντας τόσο απευθυνόμενος σε εμάς, όσο και απευθυνόμενος σε "επενδυτές" στα διάφορά ταξίδια του, πως η κρίση είναι ευκαιρία...!
Δεν θέλω να σας κουράσω για το σε ποιόν δίνεται αυτή η ευκαιρία, αλλά θέλω να "σχολιάσω" τον παράγοντα "Έλληνα" που ξέρει να ελλίσσεται και να βρίσκει απαντήσεις στα προβλήματά του. Ο "Έλληνας" Παπανδρέου, λοιπόν, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας προτείνει ένα μοντέλο "ιδιόμορφο", το οποίο αποτυπώνεται πολύ εύστοχα στο ανέκδοτο που ακολουθεί:

Μπαίνει το ΣΔΟΕ σε έναν οίκο ανοχής και πιάνει τη μαντάμ και της λέει:
- Φέρε μου τον τιμοκατάλογο
Τον ανοίγει και βλέπει:
- Τάδε στάση 100 ευρώ + 23% ΦΠΑ
- Η άλλη στάση 120 ευρώ + 23% ΦΠΑ
- Στοματικό: 50 ευρώ + 11% ΦΠΑ
- Ωπ. Έλα εδώ της λένε. Σε πιάσαμε γιατί το στοματικό έχει 11% ΦΠΑ;
Και η απάντηση:
- Έχω γάτο λογιστή και το πέρασε στην κατηγορία με τα... ροφήματα!!





Αναγνώστης
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]