Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισαν τα όργανα για... Οικουμενική κυβέρνηση

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, ο γνωστός γιατρός του Ανδρέα και πρώην υπουργός Υγείας, μιλώντας σήμερα στην Βουλή για τον Προϋπολογισμό δεν δίστασε να μιλήσει για οικουμενική κυβέρνηση στο εγγύς μέλλον.

Ο κ. Κρεμαστινός στην τοποθέτησή του, δήλωσε απογοητευμένος που ο κόσμος δεν αντιστέκεται σε αυτόν τον πόλεμο όπως το 1940, ενώ για την κοινωνική αναστάτωση που υπάρχει και θα διογκωθεί του χρόνου, τόνισε ότι θα μπορεί να διαχειριστεί μόνο μια οικουμενική κυβέρνηση.

Δειλά-δειλά, έχουν ξεκινήσει όλοι λίγο πολύ να βάζουν στην άκρη του μυαλού τους την λύση της Οικουμενικής Κυβέρνησης. Ποιοι θα είναι μέσα και ποιοι έξω απο αυτήν νομίζουμε ότι δεν είναι δύσκολο να το προβλέψουμε. Εκτός από ΚΚΕ και θεωρητικά ΣΥΡΙΖΑ, όλοι οι υπόλοιποι αναμένεται να συμμετάσχουν. Ποιος θα είναι στο τιμόνι όμως ;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τι σημασία έχει ποιός θα είναι στο τιμόνι, ποιοί θα συμμετέχουν; Ο σκοπός της Οικουμενικής θα είναι να δώσει παράταση ζωής στο σαθρό πολιτικό κατεστημένο. Η μόνη αλλαγή θα είναι πως τα μερίδια θα είναι περισσότερα και μικρότερα μεταξύ τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜ ΠΩΣ! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ! ΑΧ ΒΟΔΙ ΛΑΕ .....ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΑΠΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑΣΕ ΤΑΠΙ)) ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΙΑ! ΚΑΙ ΟΛΑ ...ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ Ε! ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]