Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διέρρηξαν το γραφείο του Τσοχατζόπουλου!!!


Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο και όλοι νιώθουν αβοήθητοι μπροστά στο ενδεχόμενο να βρεθούν στο σπίτι ή στην εργασία τους και να διαπιστώσουν πως "κάποιοι" τους επισκέφθηκαν.
Όμως, όταν "επισκέψεις διαρρηκτών" δέχεται κάποιο πολιτικό πρόσωπο, τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όταν μάλιστα το πολιτικό πρόσωπο τυγχάνει να είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, τότε όλοι αναρωτιούνται... Και όταν -σύμφωνα με κάποιες διαρροές των προηγούμενων ημερών- "ακούγεται" πως ο Άκης ήταν πολύ δυσαρεστημένος με την στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντί του και "μουρμούριζε" διάφορα, τότε η "διάρρηξη" παίρνει άλλο "χρώμα". Θυμίζει λίγο από την διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του πρώην ΓΕΕΘΑ κ. Λυμπέρη, την επομένη ημέρα της παραιτήσεώς του...
Λέτε κάποιοι να νιώθουν νευρικότητα; Γιατί εμείς θεωρούμε μάλλον αδύνατο να διαρρήξει κάποιος το υψηλότατης προστασίας και ασφαλείας γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος μπορεί να είναι πολλά, αλλά ηλίθιος δεν είναι... Δεν συμφωνείτε; Και πόσο μάλλον, όταν οι "διαρρήκτες" του πήρανε υπολογιστές και φακέλους με αρχεία...!
Και για την ιστορία:
Η Κυψέλη έχει μετατραπεί σε περιοχή που δεν είναι φιλική προς τους κατοίκους της πόσο μάλλον για τους επισκέπτες...
Άλλο ένα θύμα, αυτή τη φορά από τον πολιτικό κόσμο και συγκεκριμένα το πολιτικό γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο πρώην υπουργός, είδε το γραφείο του άνω κάτω με τεχνικά μέσα αλλά και αρχεία να λείπουνε.
Σύμφωνα με την αστυνομία, και όπως είδαμε στο ρεπορτάζ του Alpha, οι δράστες φαίνεται να πήδηξαν από τη διπλανή πολυκατοικία.
Οι κάτοικοι της περιοχής πάντως λένε ότι οι κλοπές στην περιοχή είναι καθημερινό φαινόμενο και οι ίδιοι πλέον φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]