Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στην αναζήτηση της συνενοχής...


Είναι ηλίου φαεινότερον, ότι εδώ και πολύ καιρό κάποιοι ψάχνουν να στήσουν μια κυβέρνηση «εθνικής συνενοχής», για να μην χρεωθεί όλη την προδοσία της χώρας ο ΓΑΠ και τα εξαπτέρυγά του και ψάχνουν για νυχτερινές πτήσεις!
Γι αυτό και πολύ νωρίς βγήκαν, από το χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας, ορισμένα πολιτικά φαντάσματα και άρχισαν να διαλαλούν την αναγκαιότητά της ως τη μόνη λύση, για τη σωτηρία της χώρας.
Ψάχνανε για συνένοχους στο έγκλημα και ήλπιζαν πως θα εύρισκαν από τον Αντώνη μια κάποια σχετική κατανόηση και προθυμία για κάτι τέτοιο.
Είχαν βεβαίως, προετοιμάσει και το έδαφος με την εθελούσια έξοδο της «στρατιωτίνας» της παράταξης, (όταν το δήλωσε δεν πρόσεξαν καθόλου, ότι ήταν σε βαρύτατη ψυχολογική διαταραχή), πήρε το μπαϊράκι του και ο Φώτης και έγινε πια και αυτός αρχηγός και ο Καρατζαφέρης είχε προλάβει να ανακηρυχθεί πρωταθλητής στο άθλημα της κυβίστησης!
Αφού τους μήνυσε ο Αντώνης να μην περιμένουν τίποτα τέτοιο εκ μέρους του, λέγοντάς τους ξεκάθαρα πως «συνένοχο στο φόνο δεν θα μ’ έχετε», βρέθηκε αμέσως και η ημερομηνία για τη μετεξέλιξη του φόρουμ σε κόμμα της Ντόρας, αρχηγός πια κι αυτή και αποφασίστηκε πάραυτα η διακαναλική εκβίαση από τον ΓΑΠ. Κανονίστηκε δε, με το αλαφουζοκάναλο, να ακολουθήσει αμέσως και ο υπερήλικας αρχινονός και μέγας διδάσκαλος της ίντριγκας, συνεντευξιαζόμενος με τον εκπρόσωπο των ΔυΝασΤών εν Ελλάδι και νόμιζαν πως έτσι θα επέφεραν δυνατό πλήγμα στον Αντώνη Σαμαρά. Το τί λέει σήμερα ο κόσμος, έχει φτάσει στα αυτιά τους;
Εγώ λοιπόν λέω, δυο – τρία τέτοια «επεισόδια» να στήσουν ακόμα στην Τηλεόραση και θα τον εκτινάξουν τόσο ψηλά, που το περυσινό πατατράκ που πάθανε με την απευθείας εκλογή του από τη βάση, θα μοιάζει με απλή οδοντόκρεμα!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]