Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέλη του ΠΑΜΕ κατέλαβαν τον Λευκό Πύργο


Η ένταση της σημερινής ημέρας αλλά και του Σαββατοκύριακου, έχει ήδη αρχίσει. Στην Θεσσαλονίκη, που μοιάζει με πόλη υπό κατοχή, αφού υπάρχουν απαγορεύσεις κυκλοφορίας σε κάποιους δρόμους, 3.500 αστυνομικοί έχουν μετακινηθεί για την ασφάλεια...(!) του πρωθυπουργού, και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υπολογίζουν στην αποφασιστικότητα των Βορειοελλαδιτών προκειμένου να γίνει η απαρχή της αντίστασης των πολιτών κατά του καθεστώτος Παπανδρέου - ΔΝΤ.
Στην "φτωχομάνα" του Βορρά, σήμερα το πρωί, πριν λίγη ώρα, μέλη του ΠΑΜΕ "κατέλαβαν" συμβολικά τον Λευκό Πύργο αναρτώντας ένα πανό με τα συνθήματά τους... Δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχει ή καταστρώνεται σχέδιο της Αστυνομίας για την απομάκρυνσή τους.
Η ημέρα άρχισε, με σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. 4500 astynomikoi δειχνει το ποσο καθαρη εχουν την συνηδειση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αίσχος, τα μνημεία μας ρε, βγάλτε τους εξώ τους ναζί που θέλουν και αλλους λαθρομετάστες για να μένει άνεργος ο Ελληνας εργαζόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε σαν λαός τι σημαίνει "ιεράρχηση αναγκών και προτεραιοτήτων"... Κατά τα λοιπά, βαδίζουμε στον όλεθρό μας μαλώνοντας μεταξύ μας. Εύγε!!! Ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει τους Έλληνες ως μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους από "άνθρωποι του πνεύματος" σε "άνθρωποι του κώματος"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]