Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κόψανε το "Κ" από τον ΠΑΟΚ επειδή αναφέρεται στην Κωνσταντινούπολη

  • Ο Τούρκος πάντα Τούρκος θα παραμείνει, αφού φοβάται ακόμη κι ένα γράμμα!!!
  • Προς τέρψιν του εθνικιστικού φανατισμού, παραποιήθηκε ακόμη και το όνομα του ΠΑΟΚ που του έδωσε "δείγμα" της ανωτερότητάς του

Την Πέμπτη το βράδυ κατά τη διάρκεια του αγώνα Φενέρ Μπαχτσέ - ΠΑΟΚ, ο Τούρκος σκηνοθέτης αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν έχει γίνει στο παρελθόν, κάτι πρωτάκουστο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, κάτι που δεν χαρακτηρίζει ένα λαό που επιθυμεί να γίνει μέλος της μεγάλης οικογένειας της Ε.Ε.
Πιο συγκεκριμένα στην ενημερωτική μπάρα που συνήθως τοποθετείται στις αναμεταδόσεις των αγώνων και η οποία περιλαμβάνει τα ονόματα των ομάδων, την ώρα και το σκόρ, ο Τούρκος σκηνοθέτης αποφάσισε να παραποιήσει το όνομα του ΠΑΟΚ (Πανθεσσαλονίκειο Αθλητικό Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών) και να το μετατρέψει σε ... ΠΑΟ.
Ο λόγος για τον οποίο ο Τούρκος σκηνοθέτης έπραξε κάτι τέτοιο λέγεται, ότι ήταν επειδή δεν χώραγε το γράμμα "Κ" στο διαθέσιμο χώρο που υπήρχε στην μπάρα. Θα μας επιτραπεί να πιστέψουμε ότι ο λόγος για τον οποίο έγινε κάτι τόσο απαράδεκτο δεν ήταν επειδή δεν χωρούσε το γράμμα Κ", αλλά επειδή κάποιοι στην Τουρκία αρνούνται να δεχτούν την πραγματική ονομασία της πόλης που είναι "Κωνσταντινούπολη" ακόμα και στον τίτλο ενός αθλητικού συλλόγου.
Κάποιοι άνθρωποι στην Τουρκία σκέφτονται με τόσο μικρόψυχο και κακεντρεχή τρόπο που δεν μπορούν να δεχτούν ότι αυτό το όνομα το έφερε η Πόλη για 1600 περίπου χρόνια. Οι ίδιοι δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι υπάρχουν ακόμα και σήμερα οι εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και οι απόγονοι τους που τιμούν αυτό το όνομα.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]