Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρεμιέρα με το δεξί για την Λάρισα

  • Με γκολ του Κουζέν στο 77΄, η Λάρισα νίκησε στο Αλκαζάρ 1-0 τον Ατρόμητο, σε αγώνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα

Με το... καλημέρα ο Ατρόμητος επιχείρησε να αιφνιδιάσει τη Λάρισα. Μόλις στο 1ο λεπτό και από λάθος του Νταμπίζα, ο Καμαρά πήρε την μπάλα και επιχείρησε να πλασάρει, αλλά ο Βιέρα απέκρουσε με τα πόδια. Η ΑΕΛ προσπάθησε στη συνέχεια να πάρει τα ηνία του αγώνα, αλλά ο ρυθμός ήταν υποτονικός και οι επιθετικοί της δεν κατάφερναν να βρεθούν σε θέση βολής. Ουσιαστικά απείλησαν στο 20΄ με ατομική ενέργεια και σουτ του Μπλάζεκ, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Αντίθετα στο 41΄ ο Καμαρά έκλεψε και πάλι την μπάλα από τον Νταμπίζα και μπήκε στην περιοχή, όμως και πάλι ο Βιέρα απέτρεψε το γκολ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα δυνατό σουτ του Ρομέου στο 43΄, το οποίο απέκρουσε ο Μιχαηλίδης, κι ένα ακόμη σουτ του Μακίνουα στο 45΄ από καλή θέση, που πέρασε διαγώνια άουτ.

Στο 60΄ ο Καμαρά δημιούργησε νέα προβλήματα στην άμυνα της Λάρισας, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Παρότι η Λάρισα δεν έδειχνε απειλητική, τελικά ήταν αυτή που κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Στο 77΄ και σε σέντρα του Βενετίδη, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και ο Κουζέν από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα. Κι αυτό το γκολ αποδείχθηκε αρκετό για να ξεκινήσει η ΑΕΛ νικηφόρα στο νέο πρωτάθλημα και μάλιστα απέναντι στον πρώην προπονητή της.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κουζέν - Μπαζίνσκι, Περόνε, Νάστος, Καραλής

Οι συνθέσεις:

ΛΑΡΙΣΑ (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (72΄ Ταλ), Μετίν, Ρομέου, Βελάσκο, Πούρι, Ιγκλέσιας, Μακίνουα (65΄ Κανόμπιο), Μπλάζεκ (57΄ Κουζέν).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος (86΄ Σαγκανόφσκι), Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Περόνε, Φαβάλι (81΄ Τάτος), Σαρμιέντο, Καραγκούνης (59΄ Καραλής).


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]