Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι πεινασμένοι μετανάστες και οι πεινασμένοι (πλέον) Ελληνες

  • Επειδή είναι βέβαιος πως κανείς από τους κυβερνώντες δεν πείνασε ποτέ, έχουν αναλογισθεί τι πρόκειται να συμβεί όταν η πείνα θα χτυπήσει οριστικά και αμετάκλητα τους έλληνες πολίτες αλλά και τους λαθρομετανάστες που υπάρχουν στη χώρα;
  • Είναι έτοιμη αυτή η κυβέρνηση ΔΝΤ - Παπανδρέου να αντιμετωπίσει την κόλαση που θα δημιουργηθεί και να αναλάβει τις ευθύνες της ή θα προτιμήσει να βγάλει στους δρόμους τους πραιτωριανούς αστυνομικούς των ΜΑΤ (μαζί με πρόθυμους φανατικούς πρασινοφρουρούς) για να "τσακίσουν" τους έλληνες πολίτες που θα πεινάνε;

Πέραν, των συγκεκριμένων τεραστίων οικονομικών προβλημάτων, που σε κάθε περίπτωσι, καλείται να αντιμετωπίσει η Ελληνική Κοινωνία, έχετε αναλογισθεί τι πρόκειται να γίνει με τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των, από κάθε γωνιά του πλανήτη, συρρευσάντων στην χώρα μας πεινασμένων ανθρώπων με το όνειρο μιας καλύτερης ζωής; Εχετε αναλογισθεί ότι οι άνθρωποι αυτοί, οι πεινώντες και διψώντες του κόσμου τούτου, δεν υπάρχει περίπτωσις να βρίσκουν, πλέον, εργασία, σε οποιοδήποτε τομέα; Η Οικοδομή βούλιαξε, τα εργοστάσια – όσα έχουν δηλαδή απομείνει – αγκομαχούν, η Βιοτεχνία ρήμαξε και οι περιπτώσεις απασχολήσεώς τους σε αγροτικές εργασίες ελαχιστοποιούνται.
Θα σας πω εγώ τι θα συμβεί: Μη έχοντας οι άνθρωποι αυτοί εργασία – εδώ οι Ελληνες δεν θα βρίσκουν – θα αντιμετωπίσουν οξύτατο πρόβλημα επιβίωσης. Θα πεινάσουν κυριολεκτικώς. Ηδη το πρόβλημα έχει εμφανιστεί έντονο καθώς σε όλους τους δρόμους της Αθήνας και όλων των πόλεων και των χωριών της χώρας, η επαιτεία δίνει και παίρνει. Αλλά ποιον να πρωτοβοηθήσουν οι δύστυχοι Ελληνες; Αφού πλείστοι όσοι εξ ημών και υμών αντιμετωπίζουν οξύτατο το δικό τους πρόβλημα επιβίωσης.
Θεωρώ απολύτως βέβαιον ότι αυτοί οι αναρρίθμητοι πειναλέοι συνάνθρωποί μας μη έχοντας άλλη λύσι, θα αρχίσουν να κλέβουν όποιον βρουν μπροστά τους, όποιο σπίτι ή μαγαζί συναντήσουν στο δρόμο τους. Οσοι δηλαδή εξ αυτών δεν έχουν ήδη αρχίσει να πράττουν τούτο.
Η πείνα, αγαπητοί μου, είναι άσχημος σύμβουλος και εν τοιαύτη περιπτώσει το φαινόμενο θα λάβει τεράστιες διαστάσεις, αφού πολλοί λίγοι εξ αυτών θα αποφασίσουν να επιστρέψουν στην χώρα προέλευσής τους – αυτό θα ήταν μια ιδανική λύσις για εμάς.
Και μην πιστέψετε, ούτε προς στιγμήν, ότι η Αστυνομία θα κατορθώσει να αντιμετωπίσει την εξωφρενική κατάστασι που θα αντιμετωπίζει μέσα στους επόμενους μήνες. Μιλάμε για «στρατιές» πεινασμένων ανθρώπων.
Το πρόβλημα θα είναι τεράστιο. Και αν σκεφθεί κανείς τι αντιμετωπίζουν, επί καθημερινής βάσεως, οι αστυνομικοί μας πιστεύω ότι μπροστά στο κύμα διαρρήξεων, κλοπών και ληστειών που ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ θα εμφανιστεί, θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά.
Επειδή κάποιοι μπορεί να με χαρακτηρίσουν εθνικιστή (εγώ είμαι περήφανος που είμαι) και τα τοιαύτα, αποφεύγω να προτείνω την λύσι που εγώ θα πρότεινα.
Αφήνω και μεταφέρω το πρόβλημα στον Υπουργό «Προστασίας του Πολίτη» Μιχ. Χρυσοχοΐδη και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Αν και εκ των προτέρων γνωρίζω ότι θα δειλιάσουν και δεν θα μου απαντήσουν. Οπως ούτε στο εγγύς και απώτερο παρελθόν, όταν έθεσα παρόμοιο θέμα ΟΥΔΕΙΣ απήντησε.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Όταν έρχεται πείνα, αρχίζει και η μετανάστευση. Είναι αλυσιδωτή αντίδραση. Πρώτα φεύγουν οι πιο στερημένοι... Αλλά οι ηλικιωμένοι τι θα απογίνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικα αυτο που εχω να πω ειναι πως τωρα με την πτώχευση μπαίνουμε στα παπούτσια των μεταναστών.
    Ανθρωποι που αυτοαποκαλουνται πατριώτες το μονο που είχαν να συνεισφερουν προς την πατρίδα ειναι μισος προς τους μετανάστες και ανωτεριλικι.
    Ημασταν ενας λαος που κάθονταν με την φραπεδια στην καφετέρια κι ελεγε στους τουρίστες (οταν εμεις χτιζαμε παρθενώνες εσεις....).
    αυτος ο σκερβελες που τα λεει αυτα δεν αναλογίστικε οτι ο ίδιος δεν αποτελει ουτε μια πορδη ενος αρχαίου Ελλήνα που θυσίαζε την ζωή του υπέρ βωμων κι εστιών και σε κάθε εκφανση της ζωης του κοιτουσε να προσφέρει κατι θετικό στο κοινωνικό σύνολο (γι αυτο κι ολοκληρος ο δυτικος πολιτισμος βασίστικε στον Ελληνισμο).
    Αυτοι οι τυποι λοιπόν μονο πατριώτες δεν ηταν για μενα.
    Ανθρωποι που δεν κατάφεραν τιποτα στη ζωη τους εκτος απο αμπελοφιλοσοφίες της καφετέριας και ψευτοανωτεριλικι.
    Ανθρωποι που δεν προσφέραν τιποτα ουτε στον εαυτό τους ουτε και στην πατρίδα.
    Αυτοι οι ανθρωποι προσπάθησαν να ρίξουν την αποτυχια της ζωης τους σε αλλες κοινωνικες ομάδες.
    Φταινε οι μεταναστες, φταίνε οι γκεϋ.
    Αλλα δεν φταινε ποτε οι ιδιοι... αυτοι ειναι αδικημενοι.
    Δεν σκεφτίκαν οτι υπαρχει ενας μηχανισμός απάνθρωπων διεθνων γραφειοκρατων που εξαθλιώνουν με κάθε μέσο λαους για να δημιουργήσουν μεταναστευτικά ρεύματα και να αποδομήσουν ετσι τα εθνη.
    Δεν ριχνουν το φταιξιμο σε εκεινον που φταιει αλλα σε εκεινον που αναγκάζεται να μεταναστευσει.
    Γιατι εμεις τι θα καναμε στη θεση τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]