Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέλαβε τη νομιμοποίηση της τουρκικής βίας;

  • Η Τζένιφερ Λόπεζ στα κατεχόμενα της Κύπρου την ημέρα της 36ης επετείου της εισβολής
  • Για 3 εκατομμύρια δολάρια, η γνωστή τραγουδίστρια θα τραγουδήσει υπέρ του πολέμου και θα χορέψει πάνω στους άταφους νεκρούς που αγκαλιάζει η κατεχόμενη γη της Κύπρου
Η Τζένιφερ Λοπέζ θα πληρωθεί $3 εκατομμύρια δολάρια για να παραστεί στα εγκαίνια του ξενοδοχείου «Κρέιτος» στο κατεχόμενο από την Τουρκία μέρος της Κύπρου.
Βλέπετε, το τουρκικό λόμπυ ξοδεύει εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσει την παρουσία και ειδικών για δημόσιες σχέσεις για να προωθήσουν την επίσκεψη της ως επίσης και την κάθοδο Δυτικών δημοσιογράφων.
Είναι φανερό ότι η τουρκική κυβέρνηση χρησιμοποιεί την Τζένιφερ Λοπέζ σε μια απόπειρα να αγοράσει φήμη και ψεύτικη «νομιμότητα» για το ψευδοκράτος που κανένας δεν αναγνωρίζει εκτός την ίδια την Τουρκία.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι το τουρκικό λόμπυ επέλεξε την 20η Ιουλίου 2010 ως την ημέρα επισκέψεως της Λόπεζ στην υπο τουρκική κατοχή Κύπρο, μια ημερομηνία που ο κάθε Ελληνοκύπριος γνωρίζει ότι είναι η 36η επέτειος της παράνομης τουρκικής στρατιωτικής εισβολής στην Κύπρο, που δολοφόνησε χιλιάδες Ελληνοκύπριους, ξερίζωσε εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνοκύπριους από τα σπίτια και τη γη τους, και επίσης είχε ως αποτέλεσμα τον βιασμό 800 Ελληνοκυπρίων γυναικών. Είναι επίσης η συμβολική ημέρα που η Τουρκία βάρβαρα έκλεψε τη μισή πατρίδα των Ελληνοκυπρίων.

Υ.Γ. Το ξενοδοχείο "Κρέιτος", του οποίου τα εγκαίνια θα τιμήσει με το αζημίωτο η Λόπεζ, είναι 5 αστέρων, πολυτελέστατο απ΄ ό,τι δείχνει η ιστοσελίδα του. Διαθέτει σπα, καζίνο και αίθουσες συνεδριάσεων. Είναι χτισμένο πάνω στο πιο γραφικό σημείο του λιμανιού της μαρτυρικής Κυρήνειας, που τώρα οι Τούρκοι ονομάζουν Girne. Girne, Kibris (Κυρήνεια Κύπρου) λένε οι ταξιδιωτικοί οδηγοί/ιστοσελίδες.
Τι σημαίνει "Κρέιτος"; Κράτος. Το Κράτος είναι νόθο παιδί του Δία και της Στυγός. Η Στύξ (απ' όπου τα επίθετα "στυγερός" και "στυγνός") ήταν ένα από τα ποτάμια στις πύλες του Κάτω Κόσμου. Στην ελληνική μυθολογία το Κράτος ήταν η προσωποποίηση της ωμής εξουσίας κάθε μορφής (όχι μόνο της κρατικής).
Η ίδια ξενοδοχειακή εταιρεία έχει άλλο ξενοδοχείο στην Κυρήνεια, με το όνομα "Αφροδίτη".


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το χρήμα έχει διαβρώσει τα πάντα. Η κυρία Λόπεζ είναι ένα απλό αξεσουάρ της χλιδάτης φανφάρας που θα στηθεί. Για κάποιους πολιτικούς που τους βολεύει να προσποιούνται πως ξέχασαν και σφίγγουν το χέρι των εισβολέων τι να πούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]