Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δηλώσεις Κοραντή περί κατασκόπων και… άλλων τινών

  • Ο Ιωάννης Κοραντής μιλάει για όσα θλιβερά συμβαίνουν σε ΜΜΕ και ΕΥΠ
Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, (4/7/2010), αφιερώνει τρισέλιδο δημοσίευμά της, με τίτλο «Κώστας Αγγελάκης, ο κατάσκοπος που μας πρόδωσε», στον Υποδιευθυντή της Α΄Δ/νσης της ΕΥΠ και Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων ΕΥΠ,(ΠΟΣΕΥΠ) και την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για κατασκοπεία, διανθισμένο με διάφορα σχόλια.
Δεν προτίθεμαι να σχολιάσω την ποινική πλευρά της υπόθεσης, για την οποία θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη.
Για όσους όμως γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην Κατεχάκη, ως και καταστάσεις τις οποίες έχω καταγγείλει με κοινοβουλευτικές ερωτήσεις μου προς τον Υ.ΠΡΟ.ΠΟ κ. Μ. Χρυσοχοΐδη και με δηλώσεις μου στα ΜΜΕ, η δίωξη αυτή δεν αποτελεί «κεραυνό εν αιθρία», αλλά έρχεται να επιστεγάσει μία μακρά εσωκομματική και ενδοσυνδικαλιστική αντιπαλότητα, με τους «συναδέλφους»- αντιπάλους του κ. Αγγελάκη να φανερώνουν το αληθινό τους πρόσωπο ιδίως μετά τις εκλογές της 4/10/2009, υπό την νέα Διοίκηση της ΕΥΠ.
Έστησαν μία σκευωρία, όπου ο αρμόδιος τμηματάρχης θεωρείται ύποπτος για κατασκοπεία, επειδή κατείχε διαβαθμισμένα έγγραφα αρμοδιότητάς του, τα οποία είχε κλειδωμένα στους φοριαμούς και συρτάρια του!! Ιδού μία παγκόσμια πρωτοτυπία!!
Δι όσον με αφορά, ο κ. Αγγελάκης συνεργάσθηκε μαζί μου, όλο το διάστημα που διοικούσα την ΕΥΠ, τόσο με την υπηρεσιακή, όσο και με την συνδικαλιστική ιδιότητά του. Η δεύτερη αυτή πτυχή προφανώς ενοχλούσε εκείνους που θεωρούσαν την λειτουργία της ΕΥΠ σε αυστηρά υπηρεσιακά πλαίσια και την «εργασιακή ειρήνη», ως ανυπέρβλητα εμπόδια στην επίτευξη προσωπικών φιλοδοξιών, ή εξυπηρέτηση κομματικών στόχων, σε βάρος της Υπηρεσίας και της Ασφάλειας της χώρας.
Οφείλω να σημειώσω ότι είμαι έτοιμος να καταθέσω σε οιαδήποτε φάση της δικαστικής διαδικασίας, προκειμένου να συμβάλω στην απόδοση της δικαιοσύνης και την ανάδειξη της αλήθειας.
Ιωάννης Κοραντής


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]