Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μας κυβερνούν οι υπάλληλοι των υπαλλήλων του ΔΝΤ

  • Όταν έρθει η ώρα και πάμε στην κάλπη, οι ίδιοι που νομίζουν τώρα ότι πουλάνε στις ειδήσεις θα δουν και τον εαυτό τους κρεμασμένο στα μανταλάκια και θα ψάχνουν σπίτι στο… βουνό για να κρυφτούν

Ο σημερινός πολιτικός κόσμος και ειδικότερα τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα, είναι απολύτως αποτυχημένα, πλήρως διεφθαρμένα, που δεν εμπνέουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη στους πολίτες πως μπορούν να αντιμετωπίσουν τη σημερινή κρίση και τις μελλοντικές προκλήσεις.
Αυτό συμβαινει επειδή είναι απολύτως υπεύθυνα για τη απαξίωση της χώρας και τη τρομακτική οικονομική κρίση που βιώνουμε, αφού αυτά άσκησαν την εξουσία τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Αυτά παρέλαβαν το δημόσιο χρέος στο 20% του ΑΕΠ και το εκτόξευσαν στο 115%.
Αυτά ήταν που ενώ έλεγαν ότι το υπέρογκο χρέος θα μας καταπιεί, έκαναν οτιδήποτε περνούσε από το χέρι τους για να το διογκώσουν και να καταπιεί την πατρίδα.
Αυτά εξέθρεψαν τη διαφθορά, την αναξιοκρατία, την αθλιότητα, τις αρπακτές, τις «διευκολύνσεις» προς τους ημετέρους, την διόγκωση του δημόσιου τομέα, τη κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας, το παραγοντισμό, την διάλυση του εκπαιδευτικού συστήματος, την κατάρρευση των δημοσιονομικών, τη διεθνή απαξίωση της χώρας και όλες τις γνωστές παθογένειες του κράτους μας.
Αυτά τα δύο λαφυραγώγησαν το κράτος και οδήγησαν τους πολίτες στη κατάσταση των ανδραπόδων.
Μπορεί να ακούγονται άσχημα αυτά, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Πως αλλιώς μπορείς να περιγράψεις, άραγε, την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ένας οποιοσδήποτε χαμηλόμισθος, που θα τον καλεί ο εργοδότης του και θα του λέει –20% στις αποδοχές σου, διαφορετικά άντε γεια! Ή να παίρνουν το χατζάρι και να αποκεφαλίζουν μισθούς και συντάξεις και συγχρόνως να μη ενοχλούν, να αφήνουν στο απυρόβλητο, τους έχοντες και κατέχοντες, ή τους ωφελημένους από τις αρπακτές, ή τους υπεύθυνους για τη χρεοκοπία της χώρας...!
Και μην αρχίσουμε να βάζουμε στη ζυγαριά ποιος έριξε τις περισσότερες σφαίρες στο σώμα του κράτους. Και μια μόνο σφαίρα αρκεί για να σκοτώσει.
Στην περίπτωσή μας, στην τραγική και άθλια περίπτωση της Ελλάδας, συνέχισαν να πυροβολούν ακόμη και το πτώμα του κράτους... Μέχρι και σήμερα το πυροβολούν...
Για όσους διαφωνούν και επιθυμούν να συνεχίσουν τους κομματικούς καυγάδες μάλλον έχουν υποστεί λοβοτομή και ισχύει το “εδώ ο κόσμος χαίρεται και το …υζεται”.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]