Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προσωρινή διακοπή λόγω ρίψης... ασβεστόλιθων στον αγώνα βόλεϊ Τουρκίας-Ελλάδας

  • Η ευρωπαϊκή Τουρκία, η χώρα που ανήκει στη δύση και για την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου προσπαθεί να την "εισάγει" στην Ευρώπη, έδειξε το γνωστό της πρόσωπο
  • Καμία αντίδραση από τον έλληνα πρωθυπουργό! Γιατί άλλωστε, δεν τον έθιξαν και προσωπικά όταν αποδοκίμαζαν τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας...
Διεκόπη για περίπου είκοσι λεπτά το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας στην Άγκυρα για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Λιγκ στο βόλεϊ, εξ αιτίας ασβεστόλιθων που εκτόξευσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο. Το ματς συνεχίστηκε με την Ελλάδα να γνωρίζει την ήττα με 3-1 σετ (27-25, 25-22, 20-25, 25-23)...
Κατά τη διάρκεια ανάκρουσης του Εθνικού μας Ύμνου, περίπου είκοσι Τούρκοι ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες, ενώ δημιούργησαν επεισόδιο όταν το ματς βρισκόταν σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα στο τρίτο σετ, εκτοξεύτηκαν στον αγωνιστικό χώρο τρία κομμάτια ασβεστόλιθου με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς για περίπου είκοσι λεπτά.
Η ελληνική αποστολή απαίτησε να απομακρυνθούν οι οπαδοί που δημιούργησαν τα επεισόδια, κάτι που τελικά έγινε. «Ζήτησα να βγουν έξω αυτά τα 20 άτομα που προκάλεσαν τη φασαρία. Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας εγγυήθηκε ότι δε θα γίνει κάτι, αλλά εμείς επιμείναμε ότι δεν μπορούν να ελεγχθούν και έπρεπε να απομακρυνθούν», δήλωσε ο αρχηγός της αποστολής, Μάριος Γκιούρδας.
Τη στιγμή της διακοπής η Εθνική μας έχανε με 2-0 σετ, όμως στη συνέχεια πήρε το τρίτο μειώνοντας σε 2-1. Όμως οι Τούρκοι επικράτησαν στο τέταρτο και πήραν τη νίκη με 3-1.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]