Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιώργος ζει τον μύθο του στην Ελλάδα...

  • Που είναι όλοι εκείνοι οι κομπορημονούντες δημοσιογραφίσκοι και τα εντεταλμένα της σοσιαλιστικής προπαγάνδας που μιλούσαν για “play station” και για μπάνια στη Ραφήνα;
  • Ο Γιώργος Παπανδρέου απολαμβάνει τα week-end τη στιγμή που ο έλληνας εκτίθεται στην εξαθλίωση...
  • Κρουαζιέρα Γιώργου την ώρα που ο Ελληνικός λαός πληρώνει τους μιζαδόρους της General Sachs και του ΔΝΤ
Εδώ ακριβώς φαίνεται ο σχεδιασμός και η επιτυχία του εγχειρήματος “ΔΝΤ” που οδήγησε στην εκποίηση Εθνικής περιουσίας και την απώλεια συντάξεων και μισθών. Ο “ηγεμών” Γιώργος Παπανδρέου που παριστάνει τον θλιμμένο (με την βοήθεια μακιγιέζ) όταν οι ανάγκες το επιβάλλουν για να εξαπατηθεί ο λαός, συνεχίζει την “μαγική” και ονειρεμένη ζωή του.
Σπορ, ταξίδια, κρουαζιέρες σε μέρη εξωτικά εντός και εκτός Ελλάδας. Τι και αν καθημερινά έρχονται στο φως οι πολιτικές απάτες, τα ασύστολα ψεύδη. Τι και αν ακόμη και ο… Τσίπρας ανακαλύπτει ότι έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι που έφερε κάποια δις στις τσέπες των μεσαζόντων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων…
Την ίδια ώρα που η ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων (του μόχθου των Ελλήνων δηλαδή) ολοκληρώνεται, ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει να ζει τον μύθο του στην Ελλάδα, εκδικούμενους τους “απατεώνες Έλληνες” όπως ο ίδιος και η παρέα του χαρακτηρίζει, κρίνοντας προφανώς εξ’ ιδίων. Κρουαζιέρες στο Αιγαίο και μπάνια σε εξωτικές παραλίες.
Όχι. Αυτό το συφερτό δεν πρέπει να φύγει νύχτα κατά τα πρότυπα της Αργεντινής. Πρέπει να μείνει και να πληρώσει για παραδειγματισμό.
Υ.Γ.- Ερώτημα: Βγάζουν έρπη τα… ερπετά;

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]