Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι πορείες άρχισαν, αλλά προσέξτε... τους προβοκάτορες

  • Η προβοκάτσια θεωρείται όπλο για το σύστημα και τους πραιτωριανούς του
  • Φωτογραφίζετε τους πάντες, είτε στην διαδήλωση, είτε σε επεισόδια, είτε και αστυνομικούς που θα σας "πηγαίνουν" σαν κοπάδι...
Αυτή τη στιγμή που οι πορείες έχουν αρχίσει κατά του κυβερνητικού εξαμβλώματος για το νομοσχέδιο που θα στερήσει από τους έλληνες την υγεία, την σύνταξη αλλά και την εργασία με συνθήκες ανθρώπινες.
Στην σημερινή πορεία, το σύστημα ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ θα επιχειρήσει να δημιουργήσει προβλήματα. Συνήθης τακτική είναι η δημιουργία επεισοδίων, μέσω καλοστημένων προβοκατόρων ανάμεσα στους διαδηλωτές. Η αστυνομία στην χώρα μας, κατά σύστημα και με άνωθεν πολιτικές εντολές, παρεμβαίνει για να προβληματίσει τους ίδιους τους διαδηλωτές και να δημιουργήσει αρνητικές εικόνες σε οποιοδήποτε αίτημα του διαμαρτυρόμενου λαού.
Η προσοχή όλων εκείνων που σήμερα βρίσκονται στις πορείες, θα πρέπει να εστιαστεί στην μη αποδοχή παράξενων συνθημάτων, στην μη αποδοχή παράξενων συνδιαδηλωτών, αλλά ταυτόχρονα και στην συνεχή φωτογράφηση παράξενων κινήσεων (μη κουκουλοφόρων) μέσα στο διαμαρτυρόμενο πλήθος. Οι συγκεντρωθείσες φωτογραφίες θα μπορούν να συγκριθούν με φωτογραφίες από τυχόν επεισόδια, για να μπορούμε όλοι μας να γνωρίσουμε τις ταυτότητες των "κουκουλοφόρων".
Έκκληση, φωτογραφίζετε ακόμη και τα παπούτσια εκείνων που θα παρεκτραπούν, καθώς και τα παπούτσια των ανδρών της αστυνομίας... Μπορεί να βρεθούν κοινά σημεία εκεί που δεν το περιμένει και δεν το φαντάζεται κανείς...
Οι διαδηλωτές σήμερα πρέπει να δώσουν στους "πραιτωριανούς" αστυνομικούς, να καταλάβουν πως οφείλουν να υπηρετούν τον πολίτη και όχι τις κυβερνήσεις που άγονται και φέρονται (αποδεδειγμένα πλέον) από "χορηγείες" και κάθε είδους άλλα συμφέροντα...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]