Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Αλληλοστήριξη ανάμεσα στους Έλληνες να εντείνεται


Έντονο αίσθημα αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό φαίνεται να τρέφουν οι Έλληνες της Κύπρου. Άνοιξαν τον δρόμο με την ευκαιρία του Κατακλυσμού όπου πέραν των 5000 Κυπρίων ψήφισαν Ελλάδα για το τριήμερο και τώρα συνεχίζουν ακάθεκτοι να επιδεικνύουν έμπρακτα την στήριξη τους στον μητροπολιτικό Ελληνισμό.
Κατά τον περασμένο Μάιο ταξίδεψαν προς την Ελλάδα 30.011 άτομα, ποσοστό αυξημένο κατά 15,9% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό και εντός των υπόλοιπων μηνών του καλοκαιριού αναμένεται κλιμάκωση της αυξητικής τάσης για διακοπές στην Ελλάδα. Οι μικρές αυτές οικονομικές ανάσες είναι αναγκαίες για τον μέσο Ελλαδίτη αδελφό που κατακεραυνώνεται από τα σκληρά μέτρα που συμφωνήθηκαν ερήμην αυτού, συνέπεια πράξεων ολίγων αλλά υποθήκευσαν αυτόν και αυταρχικά του επιβλήθηκαν.
Στην δύσκολη αυτή εποχή δεν χωρούν κομματικές εξάρσεις ούτε μεγάλα λόγια, παρά μόνο έμπρακτη στήριξη και όταν αυτή πηγάζει από την καρδιά τότε τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Μόνο έτσι θα κρατήσουμε εν ζωή την ακεραιότητα των θεσμών και την οντότητα του Ελλαδικού μας κράτους. Η αλληλοστήριξη ανάμεσα στους Έλληνες να εντείνεται και να συνεχίσει να υπάρχει μέχρι τέλους γιατί η Ελλάς έχει μείνει ασφυκτικά μόνη και το μόνο που της έχει απομείνει είναι τα παιδιά της.
Στην Κύπρο της ανεργίας του 7% και με 6,1% του ΑΕΠ δημόσιου ελλείμματος οι μακρινοί Έλληνες της νήσου κατάθεσαν από την ψυχή τους και αναμένεται να ξεχειλώσουν και άλλο τα όρια της αντοχής τους.. Ήρθε η ώρα ο παγκόσμιος Ελληνισμός να διατηρήσει την Ελλάδα στον αναπνευστήρα ούτως ώστε να κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα ανάκαμψης. Άκουσε, έμαθε, είδε και παραδειγματίστηκε από την Κύπρο τώρα ήρθε η δική του σειρά να δράσει άμεσα και να ψηφίσει ΕΛΛΑΔΑ αυτό το καλοκαίρι.
Θησέας


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ρε παιδια οι γυναικες μεχρι ποτε θα το παιζουν "επαθλα" και θα αγωνιστουν πραγματικα μαζι μας. Ως ποτε θα βγαζουμε εμεις το φιδι απο την τρυπα και θα πεθαινουμε για τις "ωραιες Ελενες" ποτε υποστηριζοντας την μια πλευρα και ποτε την αλλη. Αυτες ολο και περισσοτερο αγωνιζονται μονο για την ταξη τους με αρχηγο την Τζουλια ή την Παπαρηγα ή την Μπακογιαννη-Μητσοτάκη κτλ. Ποτέ δεν ειδα καποια να αγωνιζεται μαζι με εμας. Αλλα ξεχασα, αυτες και οι υπολοιπες εχουν στην θεση της αληθειας και του ψευδους, το ομορφο και το ασχημο αντιστοιχα. Ωραια κοινωνια εχουμε τελικα οι μισοι ανθρωποι στο γηπεδο (αρκετοι λογω ελλειψης γυναικας) και οι αλλες μισες στα κομωτηρια. Τι στο καλο παιζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oli mazi boroume 13/7/2010 STIS KENTRIKES PLATEIES TIS ELLADAS-KUPROU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]