Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Πέμπτη φάλαγγα σε πλήρη κινητικότητα, προετοιμάζεται...

  • Ένας τάφος ενός νέου έλληνα στρατιώτη, που έχασε τη ζωή του (εφονεύθη) στην περιοχή των Ιμίων, σε διατεταγμένη υπηρεσία (εντεταλμένη αποστολή). Μήπως ο κύριος Παπανδρέου μπορεί να διαφωτίσει τους έλληνες πολίτες τι συνέβη;
Σαν χώρα, αλλά και σαν πολίτες που καλούμαστε πάντα να βγάζουμε «τα κάστανα από τη φωτιά», πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουμε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας και που μας οδηγούν κάποιοι (καθοδηγούμενοι και οι ίδιοι) μέσα στην σύγχρονη ιστορική –και οικονομική- πραγματικότητα.
Η Ελλάδα πάσχει από δυο μάστιγες. Η πρώτη, η εσωτερική, είναι το φαινόμενο του ΠΑΣΟΚ. Έχει επαρκώς νομίζω αναλυθεί ο ρόλος του συγκεκριμένου κόμματος και έχω την εντύπωση πως, ιδιαίτερα σήμερα, οι έλληνες πολίτες έχουν κατανοήσει πλήρως πως η ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου ουδόλως απέχει από πρακτικές μικροαπατεώνων που ευελπιστούν σε ό,ποια οφέλη, μέχρι τη στιγμή της σύλληψής τους. Η λύση, πάντα κατά την άποψή μου, είναι η ανελέητη σύγκρουση των υγιώς σκεπτόμενων δυνάμεων του έθνους και ο μηδενικός συμβιβασμός, με τελικό στόχο την οριστική εξάλειψη του φαινομένου των πατριδοκάπηλων πολιτικών που στοχεύουν σε οτιδήποτε άλλο εκτός της ευημερίας των ελλήνων…
Όπως έχει λεχθεί, η αβροφροσύνη δοκιμάστηκε και απέτυχε παταγωδώς. Γιατί; Επειδή οι μάστιγες δεν αντιμετωπίζονται με ευγένεια. Επομένως, επιτρέπονται όλα τα μέσα για την συντριβή του καρκινώματος μέσα στο οποίο φωλιάζει, σε συντριπτική πλειοψηφία, το χειρότερο πρόσωπο της “γενιάς του πολυτεχνείου”, και που κυρίως αυτό ξεζούμισε επί δεκαετίες την χώρα οικονομικά, αλλά και ηθικοκοινωνικά (είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε και αυτή την παράμετρο). Είναι επιβεβλημένες οι κατά μέτωπο συγκρούσεις απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.
Αποκλείεται μόνο η χρήση βίας και η εμφύλια σύγκρουση, καθώς πρόκειται για κόμμα απαρτιζόμενο από έλληνες πολίτες. Εκτός αυτού, κατά την άποψή μου, όλα πρέπει να επιτρέπονται και να μην έχει καμία ηθική αναστολή ο κάθε έλληνας πολίτης και ο κάθε Σαμαράς. Γιατί; Μα επειδή, πολύ απλά, καμία ηθική αναστολή δεν έχουν ούτε οι πεμπτοφαλαγγίτες κυβερνώντες…
Ας μη ξεγελιούνται κάποιοι από το δήθεν νέο φρέσκο πρόσωπο της ηγεσίας του “κινήματος”. Η ιστορία έχει επαναληφθεί πολλές φορές. Οι δομές και οι βάσεις αυτού του κόμματος πάντα θα παραμένουν “αντρεϊκές” και “Τριτοκοσμικές”, γι αυτό εξάλλου πραγματοποιείται και η ξαφνική εμφάνιση αφισών του Αντρέα στην πρώτη δυσκολία που συναντούν.
Η δεύτερη μάστιγα, η εξωτερική, είναι ο εξ ανατολών αιώνιος εχθρός, ο οποίος από το 1453 δημιουργεί συνεχεία καταπίεση στον ελληνισμό και τον έχει εξοβελίσει από κυρίαρχη δύναμη της περιοχής (ελέω «χαρισματικών» ηγετών που ξέχασαν τις ευθύνες τους απέναντι στο χώρα που υποτίθεται πως εξελέγησαν να προστατεύουν), επιχειρώντας να τον αφανίσει και να τον αντικαταστήσει.
Κι εδώ, ως μάστιγα, η αντιμετώπιση πρέπει να είναι η ανάλογη. Δηλαδή αυτή που ίσχυσε το ‘21 και θριάμβευσε η Ελλάδα. Επιβάλλεται συμμαχία ακόμα και με το διάβολο (σχήμα λόγου), χωρίς ιδεοληψίες, για τον αφανισμό της εξ ανατολών απειλής και την εκ νέου κυριαρχία του ελληνισμού στην περιοχή. Δηλαδή την σιγουριά και την ευημερία (υλική και πνευματική) νέων γενεών ελλήνων μακροχρόνια στο χώρο στον οποίο κινούνται επί χιλιετίες.
Ειδικότερα σε αυτήν την περίπτωση, επιβάλλεται η εκμηδένιση πάσης ηθικής αναστολής, κάθε συναισθηματισμού (για τον οποίο δεν υφίσταται και ρεαλιστικά λόγος από τη στιγμή που ο ελληνισμός έχει υποστεί πάμπολλες καταστροφές και γενοκτονίες από τους «φίλους» τούρκους) και ακόμα ειδικότερα αδίστακτο πνεύμα. Αν δεν έχουμε συμβιβαστεί με την ιδέα να καταλήξουμε μια νέα Πολωνία στα δόντια ανατολίτη Γερμανού, καλό θα ήταν να προετοιμαζόμαστε και να προλάβουμε οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη.
Η Ελλάδα πρέπει πλέον να ασχοληθεί με τα του οίκου της. Το άθλιο νομοσχέδιο του Καλλικράτη – αποτελεί ντροπή και μόνο να δίνουν αυτό το όνομα στο σχέδιο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ της χώρας – θα τιμωρεί τους δημάρχους με αποκλεισμό από τις δημοτικές εκλογές αν δεν εντάσσουν αγράμματους κυριολεκτικά εθνικά μετανάστες των τοπικών κοινωνιών στους δημοτικούς συνδυασμούς.
Ήδη στη Λάρισα οι περισσότεροι μετανάστες ασχέτως προέλευσης έχουν πάρει γραμμή να συνασπιζονται γύρω από αλβανικό συνδυασμό διοτι οι αλβανοι λέει δεν περνάνε καλά στην Ελλάδα και ζητουν αλβανικό κομμα στο Ελληνικό κοινοβουλιο. Ο Καλλικράτης κάνει και ένα άλλο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: έχει βάλει στο στόχαστρο κοινότητες που φέρουν ελληνικά ιστορικά ονοματα, π.χ. Πελλάνα Λακωνίας και άλλους, για να τους εξαφανίσει θάβοντάς τους κάτω απο δήμους με άλλα πιο ουδέτερα και μοντέρνα ονοματα… Το ίδιο κάνουν και με την κοινότητα Νυμφαίου την οποία θάβουν επίσης.
Εξάλλου, η φωτογραφία και το ερώτημα που την ακολουθεί, μπορούν ευκολότατα να απαντήσουν και να απογυμνώσουν τους πεμπτοφαλαγγίτες και τους αίφνης φίλους γείτονές μας. Κύριε Παπανδρέου, μήπως μπορείτε να μας εξηγήσετε τι σημαίνει αυτή η φωτογραφία και σε τι αναφέρεται η απώλεια ενός 20χρονου στην περιοχή των Ιμίων, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης διαταγής; Μην πείτε πως δεν γνωρίζετε, γιατί ήσασταν υπουργός του ΠΑΣΟΚ (τότε και κάθε φορά που το κόμμα σας έπαιρνε την εξουσία κατείχατε θέση υπουργού, σαν να σας την είχαν «καπαρωμένη»).
Αναγνώστης


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο εσωτερικος εχθρος δε βρισκεται μονο στο Πασοκ αλλα και στις 2 πλευρες του δικομματισμου.Των 2 μιζοκομματων δηλαδη.Το σημερινο Πασοκ πρεπει να σταλει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας το συντομοτερο.Για τη ΝΔ δε χρειαζεται σχολιο καν...


    Δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]