Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καιροί ου μενετοί...

  • "...Αυτό όλο το περίβλημα, το βρώμικο, πανάθλιο και σαθρό, διοίκησε κακοδιοικώντας όλα αυτά τα χρόνια την χώρα και ακόμη και σήμερα, χωρίς ντροπή, χωρίς ίχνος μεταμέλειας, χωρίς ευαισθησίες, χωρίς Εθνικές ενατενίσεις, χωρίς προγράμματα, στυγνά, απροκάλυπτα, ύπουλα, βρώμικα, κλέφτικα… Και με την δική μας συναίνεση και ανοχή…"
Δεν επιθυμώ να γίνω συνήγορος του κάθε πολιτικού, ο οποίος εμφανίζεται στα κανάλια της δολοπλοκής, αλλά και ούτε συνήγορος των καναλιών, των αφεντικών των σημερινών μας κρατούντων, πάντα ελέω του προδομένου και παραπλανημένου λαού. Δεν επιθυμώ όμως και να παραμείνω απαθής και άφωνος μπροστά σε αυτή την πρωτοφανή απαξίωση του Ελληνικού λαού και της Πατρίδος και την αισχρή υποδούλωση της χώρας σε μία τρόϊκα που ζητά την φτώχια του, την οποία τους την δίδουν αυτοί που τον πρόδωσαν.
Δεν μπορώ να παραμείνω απαθής όταν επί σειρά ετών οι συνδικαλ(ι)ηστές, έχουν στήσει μία κατοχή στην χώρα, εις βάρος όλων των άλλων, με τις ευλογίες των προδοτών πολιτικών, οι οποίοι τους χρησιμοποίησαν για την άνοδό τους στην εξουσία.
Δεν μπορώ να παραμείνω απαθής όταν μερικές δεκάδες αναρχοαυτόνομων (που πολιτικοί ινστρούχτορες και ιδεολογήματα του πεζοδρομίου τους όπλισαν το μυαλό και τα χέρια) κατά καιρούς, καίγουν καταστρέφουν, λεηλατούν, τρομοκρατούν και προβαίνουν σε πλείστες όσες εγκληματικές δράσεις και πράξεις και πάντα παραμένουν ασύλληπτοι εντός μία ιδιότυπης ασυλίας, μέγιστο εφευρέτημα της πολιτικής ασυδοσίας και του κανιβαλισμού.
Δεν αντέχω στην ανακοίνωση ότι η Ελλάδα, η Πατρίδα μου, φτώχυνε διότι τα χρήματα φαγώθηκαν (από ποιους;) και φταίνε γι’ αυτό οι συνταξιούχοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι τιμωρούνται βάναυσα και ουδείς άλλος.
Καταθέτω την αφόρητη θλίψη μου και τον οδυρμό μου, για τον θάνατο τεσσάρων ψυχών από τους δολοφόνους κουκουλοφόρους και τους ηθικούς αυτουργούς αυτών.
Οργίζομαι όταν οι πολιτικοί της χώρας, νομοθετούν την ώρα που γίνονται όλα αυτά, χωρίς ίχνος ντροπής και αδικίας στραγγαλίζοντας και υποδουλώνοντας την Ελλάδα, με μία απίστευτη δικαιολογία ότι έτσι σώζουν την Ελλάδα! (Οι αυτοαποκαλούμενοι Εθνοσωτήρες νέου τύπου). Και εμετός μου ήλθε όταν, όλα τα κανάλια, μετά τα χθεσινά γεγονότα, κατακλίστηκαν από πολιτικούς οι οποίοι υπερασπιζόμενοι τις πρακτικές τους έδειχναν ότι δεν ήθελαν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει στην χώρα.
Οργίζομαι όταν ένα από τα κόμματα της βουλής, που στο παρελθόν αιματοκύλισε την Ελλάδα, δεν αναγνωρίζει το σύνταγμά της, λαϊκίζοντας απροκάλυπτα σπρώχνοντας με τον τρόπο αυτό τον λαό στην ανταρσία.
Όταν σήμερα όλα τα κόμματα διατηρούν παραμάγαζα, σε όλες τις πόλεις και τα χωριά, σπιθαμή προς σπιθαμή σε όλη την Ελλάδα, υποχρεώνοντας και υποδουλώνοντας τον λαό στα παιχνίδια τους, το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι, όπως και χάθηκε.
Εκεί προσέρχεται ο ευγενής ψηφοφόρος καταθέτοντας την ψήφο του έναντι αδράς εξαργυρώσεως των θεμάτων που τον απασχολούν, έναντι της πολιτείας ή έναντι του νόμου ή έναντι των υπολοίπων Ελλήνων, οι οποίοι έχασαν τα δικαιώματά, τους, διότι το κόμμα τους δεν είναι στην εξουσία.
Αυτό όλο το περίβλημα, το βρώμικο, πανάθλιο και σαθρό, διοίκησε κακοδιοικώντας όλα αυτά τα χρόνια την χώρα και ακόμη και σήμερα, χωρίς ντροπή, χωρίς ίχνος μεταμέλειας, χωρίς ευαισθησίες, χωρίς Εθνικές ενατενίσεις, χωρίς προγράμματα, στυγνά, απροκάλυπτα, ύπουλα, βρώμικα, κλέφτικα… Και με την δική μας συναίνεση και ανοχή……
Ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας, πρίν από λίγες ημέρες έλεγε ότι, έχει ένα πιστόλι γεμάτο και έτοιμο να το χρησιμοποιήσει για το καλό του τόπου. Και το χρησιμοποίησε; Όχι εναντίον του εαυτού του που ως έντιμος πολιτικός έπρεπε να κάνει, αλλά εναντίον του λαού, τον οποίο υποτίθεται ότι υπηρετεί. Και τον σκότωσε. Αλλά όπως γίνεται πάντα, οι απόγονοι αυτού του λαού, που θα αναγεννηθεί από την τέφρα του, ως άλλος Φοίνικας, από την οργή τους θα ζητήσουν εκδίκηση και τότε…
Α.

ΥΓ. Ζητώ την συγνώμη και την επιείκεια του αναγνώστη για την ακαταστασία του κειμένου, απότοκος και αυτή της καταστάσεως που επικρατεί…


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]