Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυτή η κυβέρνηση είναι αδίστακτη

  • Από τον Δεκέμβριο του 2008, ο χώρος μας δεν κουράστηκε να επισημαίνει τα πραγματικά, βαθιά αδιέξοδα που σφραγίζουν τις τάσεις της μηδενιστικής αντίδρασης που επεδίωκαν την ολοκληρωτική κυριαρχία στις διαδηλώσεις και στους χώρους αμφισβήτησης της ελληνικής κοινωνίας
Και τρέμαμε κυριολεκτικά για την τροπή που θα μπορούσαν να πάρουν αυτά τα αδιέξοδα. Το είχαμε επισημάνει τον Δεκέμβριο του 2008, εισπράττοντας πολλές ύβρεις και πολλές επικρίσεις Και όμως, σήμερα, τα επεισόδια που εξαπέλυσαν οι υστερικοί γόνοι νεοελλήνων μικροαστών κατέληξαν, με τη δολοφονία τριών εργαζόμενων της Μαρφίν Μπανκ, να υπονομεύσουν τις μαζικότατες αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας ενάντια στα λαοκτόνα μέτρα που επιβάλουν οι δυνάμεις κατοχής του Βερολίνου και της Ουάσιγκτον και εφαρμόζει με ζήλο η κυβέρνηση-μαριονέτα. Δεν αποτελούν μόνο το καλύτερο δυνατό δώρο προς την κυβέρνηση, αλλά και στις κατοχικές δυνάμεις, προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση του ελληνικού λαού.
Δίνουν την καλύτερη αφορμή στους μεγάλους κερδοσκόπους, και τις δυνάμεις από την Ευρώπη και την Αμερική –που θέλουν να τελειώνουν μια για πάντα την Ελλάδα (από την Γκόλντμαν Ζακς, μέχρι την Άγκελα Μέρκελ), και να την οδηγήσουν σε ολοκληρωτική πτώχευση και κατάρρευση–, να χρησιμοποιήσουν και το επικοινωνιακό χαρτί μιας «χώρας βανδάλων, κανιβάλων, δολοφόνων», το οποίο ήδη παρουσιάζεται σε όλα τα μεγάλα διεθνή μέσα της Οργουελιανής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Το δίδαγμα είναι τραγικό. Μια ολόκληρη κοινωνία, άφησε μερικά υστερικά μικροαστικά μηδενικά να συκοφαντήσουν κάθε εξέγερση και αντίσταση και να την υποκαταστήσουν με την ασχήμια που κουβαλούν και την όποια παρουσιάζουν ως «κίνημα». Και γι αυτό ευθύνονται πολλοί: Και πρώτα απ’ όλα μια σάπια και χωρίς όραμα κοινωνία. Αυτό όμως δεν μπορεί να βγάζει λάδι κόμματα και παρατάξεις: Aπό το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση που σιγοντάριζε την ανάπτυξη τέτοιων φαινομένων, προκειμένου να κάνει πόλεμο φθοράς στην κυβέρνηση της ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ που νόμιζε ότι θα μεταφράσει τις σπασμένες βιτρίνες σε έδρες στο κοινοβούλιο, καθώς και τα θλιβερά υπολείμματα της κάποτε εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, και τους παχυλά αμειβόμενους κονδυλοφόρους και παπαγαλάκια εφημερίδων και τηλεοράσεων· όλους εκείνους που πίστευαν πως μπορούν να «χρησιμοποιήσουν» για λογαριασμό τους αυτό το άλογο και ανορθολογικό στοιχείο.
Αυτό όμως σήμερα εξελίσσεται –ως παραμορφωτική εικόνα της κοινωνίας μέσα από την οποία ξεπήδησε– σε τέρας, εγκληματώντας εναντίον του ίδιου του λαού στ’ όνομα του οποίου υποτίθεται ότι δρα. Και η ιστορία θα γράψει ότι με τη δική τους συμβολή, θέριεψε η κατοχή και η κατάρρευση της χώρας μας. Κατάφεραν να επιτύχουν την μεγαλύτερη προβοκάτσια της μεταπολιτευτικής περιόδου. Έστω ή ακόμα χειρότερα αν πρόκειται για αυτοπροβοκάρισμα.
Ο αγώνας θα είναι μακροχρόνιος. Οι κηδεμόνες και οι κατακτητές από Δύση και Ανατολή έρχονται στην πατρίδα μας, για να μείνουν. Ταυτόχρονα ως κοινωνία έχουμε πιάσει πάτο. Εμείς το Άρδην και η Ρήξη, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο πλευρό της άλλης Ελλάδας, του μαχόμενου αντιστασιακού ελληνισμού, προσπαθώντας να μπολιάσουμε ξανά με ελπίδα και όραμα για εθνική απελευθέρωση, κοινωνική χειραφέτηση, οικολογία και κοινοτισμό, τις πραγματικές ανατρεπτικές διαθέσεις του ελληνικού λαού.. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ώστε ο θάνατος των τριών αδικοχαμένων νέων να μη μεταβληθεί σε όπλο στα χέρια της Κυβέρνησης και των κατοχικών δυνάμεων, προσφέροντας μια εναλλακτική πρόταση αλλαγής της κοινωνίας στη νεολαία που επιθυμεί να δώσει αυθεντικό περιεχόμενο στην εξέγερσή της
Περιοδικό Άρδην –Εφημερίδα Ρήξη


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. O Σπύρος Χατζάρας και άλλα έξι μέλη της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι έξω από την Βουλή από την Χούντα του Τζέφρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΞΟΡΓΊΖΕΙ. ΜΕ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΗΛΙΘΙΑ. ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2008 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΩ. ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΩ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ.ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΕΔΕΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ. ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ(ΑΤΟΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΧΑΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ε ΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ -ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΛΑΒΑ ΠΟΤΕ.-ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΩ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΑ ΜΕ ΕΝΑ ΖΟΦΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΛΛΟΝ.ΧΑΝΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΞΗΝΤΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΤΟ 2010 ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΙΣΌΤΗΤΑ ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΑΓΑΘΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.
    ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΗΔΗ ΠΤΩΧΑ ΜΑΣ ΕΣΟΔΑ- ΕΝΩ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ-
    ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ- ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.- ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ Η ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑ ΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΧΩΡΑ - ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΝΤΡΟΠΗ-ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΒΟΣΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΠΙΑΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]