Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κίνα: Θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα

  • Κεντρικός τραπεζίτης της Κίνας δηλώνει: "Θα μπορούσαμε να παίξουμε ρόλο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ελλάδας"
Την πεποίθηση ότι Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη θα χειριστούν αποτελεσματικά τα δημοσιονομικά προβλήματα της Ελλάδας εξέφρασε ο διοικήτης της People΄s Bank of China, Yi Gang.
Μιλώντας στο περιθώριο της συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ο Κεντρικός Τραπεζίτης είπε επίσης πως η Κίνα αποτελεί "σταθερή δύναμη" για τις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές.
Ο Yi δεν εξήγησε πώς η Κίνα μπορεί να παίξει ρόλο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ελλάδας, όπως αναφέρει το Dow Jones Newswires. Σημειώνεται ότι η Κίνα διατηρεί τα μεγαλύτερα αποθέματα σε ξένο συνάλαγμα, αξίας άνω των 2 τρισ. δολαρίων.
Αναφορικά με την κινεζική οικονομία, που αναπτύχθηκε με ρυθμό σχεδόν 12% στο πρώτο τρίμηνο, ο Yi είπε πως η οικονομική ανάπτυξη είναι ισχυρή, ωστόσο δεν είναι ωφέλιμο αν η οικονομία επεκτείνεται με πολύ ταχείς ρυθμούς.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]