Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψάχνουν στην Αλβανία μέλος της «Σέχτας»

  • Πριν από τέσσερις μήνες οι κοριοί της ΕΥΠ εντόπισαν στη γειτονική χώρα άτομο το οποίο θεωρείται από τους βασικούς υπόπτους για συμμετοχή στην οργάνωση
Και επί αλβανικού εδάφους αναζητά η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ίχνη της δεύτερης και πιο επικίνδυνης οργάνωσης της λεγόμενης νεοτρομοκρατίας, της «Σέχτας Επαναστατών»!
Μετά την εξάρθρωση του θεωρούμενου από τις αστυνομικές υπηρεσίες σκληρού πυρήνα της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», επιχειρείται η...προσέγγιση της «Σέχτας Επαναστατών», που με αυτή την επωνυμία ανέλαβε την ευθύνη της δολοφονίας του αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Νεκτάριου Σάββα στα Πατήσια, πέρυσι τον Ιούνιο.
Το «Εθνος της Κυριακής» αποκαλύπτει σήμερα ότι πριν από τέσσερις μήνες οι... σούπερ κοριοί της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής «συνέλαβαν» στην Αλβανία άτομο το οποίο θεωρείται από τους βασικούς ύποπτους συμμετοχής στη «Σέχτα» και το οποίο φέρεται να έχει διαφύγει εκτός ελληνικών συνόρων.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το αντιτρομοκρατικό επιτελείο κατάφερε προς στιγμήν να μπει στα ίχνη του υπόπτου μέσω εντοπισμού του στίγματος του κινητού του τηλεφώνου.
Θεωρείται βέβαιο ότι μετά τις εξελίξεις των τελευταίων 15 ημερών, το βάρος σημαντικού αριθμού αστυνομικών πέφτει στο κυνήγι της «Σέχτας», αφού ούτως ή άλλως δεν αμφισβητείται από κανέναν ο ομφάλιος λώρος που συνέδεσε τις δύο οργανώσεις και όχι μόνο.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ το προηγούμενο των συλλήψεων χρονικό διάστημα αξιωματούχοι του αντιτρομοκρατικού επιτελείου στην προσπάθειά τους να εξηγήσουν τη γέννηση της «Σέχτας» μιλούσαν για πιθανότατη διάσπαση του «Επαναστατικού Αγώνα», δεν έχουν πει το παραμικρό για το αν κάποια από τα ευρήματα οδηγούν σε αυτή την κατεύθυνση.
Η ίδια η «Σέχτα», που υιοθέτησε το δόγμα της διαρκούς απειλής κατά πάντων, από την πρώτη της εμφάνισης τον Φεβρουάριο του 2009 επιχείρησε να δώσει την εντύπωση ότι ήταν δημιούργημα του άγριου Δεκέμβρη του 2008, που ξεκίνησε με τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]