Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπανδρέου: Είμαστε ήδη στο Δ.Ν.Τ.!!!

  • Σκληρή ομολογία του Παπανδρέου προς τους έλληνες Ευρωβουλευτές!!!
Δεν τολμάει ο πρωθυπουργός της χώρας να ανακοινώσει την υποταγή της Ελλάδας στις ορέξεις-διαθέσεις του Δ.Ν.Τ. και προτιμά να περιφέρεται ανά τον κόσμο για να σχηματίζονται εντυπώσεις... Μόνο σε αυτό το συμπέρασμα μπορεί να καταλήξει οποιοσδήποτε λογικός νους (από όσους κυκλοφορούν ακόμη ανεπηρέαστοι από την προπαγάνδα των ΜΜΕ).
"Είμαστε ήδη στο Δ.Ν.Τ., αλλά δεν το λέμε ακόμα", φέρεται να ομολόγησε ο Γιώργος Παπανδρέου, μεταφέρουν από τις Βρυξέλλες οι δημοσιογράφοι, κάτι που σημαίνει ότι η απόφαση μπορεί να έχει παρθεί και απλά να μην την υλοποιεί μέχρι να δει τι θα κάνουν οι Ευρωπαίοι έτεροι μας!...
Πού βρισκόμαστε; Πού πάμε; Πώς είναι δυνατόν η πολιτική ηγεσία της χώρας να αποκρύπτει θέματα μείζονος σημασίας για την ίδια την χώρα και για τους πολίτες της; Αυτά είναι ερωτήματα που ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ούτε τα προπαγανδιστικά του παπαγαλάκια μπορούν να απαντήσουν...
Αυτά συμβαίνουν εν έτει 2010 σε μία χώρα που κάποτε λεγόταν Ελλάδα, ενώ σήμερα έχει παραδοθεί στον διεθνή ευτελισμό, εξαιτίας ανθρώπων που κατάκλεψαν, αλλά παραμένουν ατιμώρητοι, επειδή τους καλύπτει ο... νόμος!!! Και η χώρα πλέον βυθίζεται στο σκοτάδι των ορέξεων του Δ.Ν.Τ.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Αυτους που κατεκλεψαν δεν τους καλυπτει μονο ο νομος,αλλα και οι ψηφοι που νομιμοποιουν την υπαρξη διεφθαρμενων παρασιτων!!
    Αυτοι που τους ψηφιζαν ολα αυτα τα χρονια εχουν την κυριοτερη ηθικη ευθυνη!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ Δ Ν Τ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ ΕΧΕΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΥΘΗΝΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΣΤΗΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΑΝΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα είναι δυνατον να μην έχουμε βγεί ακόμα στο δρόμο , για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας , και ζητώντας την φυλάκηση όλων αυτών μου κατακλέβουν το δημόσιο χρήμα , αλλά και όλων όσων με της πράξεις τους μας έφτασαν ως εδώ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]