Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλοι ομολογούν πως η Γερμανία επιτίθεται οικονομικά στην Ελλάδα

  • Financial Times: Απόφαση της Γερμανίας να πάει η Ελλάδα στο Δ.Ν.Τ.
  • Η Γερμανία ελπίζει σε μικρή πτώση του ευρώ, που θα τονώσει τις εξαγωγές της εις βάρος όλων των υπολοίπων μελών της Ε.Ε.
  • Σε νέο "Νταχάου" προσπαθούν να μεταβάλουν την Ελλάδα οι Γερμανοί, για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν στη συνέχεια τον πλούτο της χώρας, αντί πινακίου φακής
Η Ελλάδα θα πρέπει να στραφεί στο ΔΝΤ εάν θέλει οικονομική βοήθεια, αποφάσισε η γερμανική κυβέρνηση, σύμφωνα με τους Financial Times.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι νομικοί σύμβουλοι της Angela Merkel την έπεισαν ότι... οποιαδήποτε άλλη μορφή διάσωσης δεν θα ήταν δυνατή κάτω από τους όρους της Συνθήκης του Μάαστριχτ και του γερμανικού συντάγματος.
Πάντως, αξιωματούχος της Γερμανίας δήλωσε στους FT πως άποψη του Βερολίνου είναι ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει χωρίς εξωτερική βοήθεια.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον επανέλαβε πριν λίγο ότι η Ελλάδα δεν έχει ζητήσει οικονομική στήριξη από τον οργανισμό, ο οποίος είναι έτοιμος να βοηθήσει αν χρειαστεί. Ωστόσο αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ελλάδα... κλιμάκιο του οργανισμού, το οποίο «εξετάζει τραπεζικά θέματα».
Η Γερμανική άρνηση -σε ύποπτο πλέον βαθμό- αλλά και το πλεονέκτημα της τετραήμερης αργίας του Πάσχα, στις 2-4 Απριλίου, εκτιμούν στην κυβέρνηση πως θα δώσει τον "χρόνο για να αφομοιωθούν τα νέα για την είσοδο του ΔΝΤ στην χώρα", την ώρα που οι αγορές θα είναι κλειστές.
Πρέπει η Ελλάδα άμεσα να προχωρήσει σε ματαίωση όλων των συμφωνιών αγορών γερμανικών οπλικών συστημάτων κα ταυτόχρονα να καταγγείλει την γερμανική στάση στα υπόλοιπα μέλη της Ε.Ε. Αυτή, την έσχατη ίσως στιγμή, θα πρέπει κάποιοι να αποφασίσουν να ορθώσουν το ανάστημα της χώρας και να δείξουν στους γερμανούς "καρχαρίες" πως δεν είμαστε "θύμα" αλλά ούτε και ευκαιρία εύκολου πλουτισμού εκ μέρους τους.
Πρέπει να δοθεί επιτέλους ένα τέλος στις μαχαιριές που δεχόμαστε ως χώρα, από "φίλους" και "συμμάχους"...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Οι πολιτες μιας αλλης χωρας δεν θ'αγοραζαν ουτε καρφιτσα απο αυτη.
    Εμεις καθομαστε και αναλωνουμε το χρονο μας καθισμενοι μπροστα στο κομπιουτερ και γραφοντας.
    Επαναστατες του καναπε και της πολυθρονας.
    Ε! κατι ειναι και αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτες τις "μαχαιριες" θελει να τις υποστουμε ο ΓΑΠ,και οχι τυχαιως!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]