Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γκρίζοι Λύκοι γεννιούνται στην Θράκη

  • Η τουρκική προπαγάνδα συμβάλει τα μέγιστα στην δημιουργία φανατισμού επιδιώκοντας τον εκτουρκισμό της ακριτικής ελληνικής γης
  • Η απουσία του ελληνικού κράτους έχει παγιωθεί και οι δράσεις των πρακτόρων του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής αυξάνονται...
Πολλές φορές, έχει γίνει αναφορά για τους κινδύνους που συνεχώς αυξάνονται στη Θράκη και για τις συντονισμένες προσπάθειες εκτουρκισμού της από μίσθαρνα όργανα της Άγκυρας, αλλά και εκπαιδευμένους στην προπαγάνδα πράκτορες της ΜΙΤ που δρουν στην περιοχή και που σαν κύριο σκοπό έχουν την διαστρέβλωση της πραγματικότητας και την δημιουργία ενός αρνητικού κλίματος κατά της Ελλάδας, με έντονα τα στοιχεία τουρκισμού της ευρύτερης περιοχής!!!
Οι προσπάθειες αυτές των γειτόνων τα τελευταία χρόνια έχουν εστιασθεί στη ελληνική μουσουλμανική νεολαία, στην οποία έχουν φροντίσει να «εισάγουν» έμμισθους ανθρώπους (που λειτουργούν ως μέντορες) της τουρκικής προπαγάνδας. Κύριος στόχος αυτών των «εκπαιδευτών» είναι να δημιουργήσουν ρήγματα στην προέλευση και την εθνικότητα των γηγενών ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης, στοχεύοντας κυρίως στο να απαλείψουν την έννοια της λέξης Πομάκος. Και δυστυχώς, εν μέρει, αυτό έχει γίνει κατορθωτό, αφού έχουν αρχίσει να εμφανίζονται «κρούσματα» τουρκικών προπαγανδιστικών ενεργειών εις βάρος της ελληνικότητας της περιοχής… Το δυστύχημα, είναι πως οι «ενεργούντες» των ανθελληνικών ενεργειών είναι νεαροί μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν διστάζουν να φωτογραφίζονται κάνοντας με τα χέρια τους το σήμα των Γκρίζων Λύκων…
Πέρυσι, περίπου τέτοιες ημέρες, το Λύκειο Γλαύκης (Πομακικό χωριό) νεαροί προσπάθησαν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από τον ιστό, αλλά απέτυχαν λόγω της έγκαιρης παρέμβασης του επιστάτη του σχολείου και τράπηκαν σε φυγή. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της περίπτωσης αυτής ήταν πως ο γονέας του ενός νεαρού ένθερμου οπαδού των Γκρίζων Λύκων, είχε δηλώσει στην αστυνομία, απευθυνόμενος προς το νεαρό γιό του είπε: «εγώ είμαι Έλληνας, εδώ γεννήθηκα, εδώ είναι το σπίτι μου και ζω στην Ελλάδα. Αν εσύ είσαι Τούρκος, να πας να ζήσεις στην Τουρκία»… Οι μισθοφόροι του τουρκικού προξενείου, είχαν καταφέρει ένα εμφανέστατο πλήγμα στην οικογενειακή δομή, δείχνοντας (για πρώτη φορά) πως έχουν εμβαθύνει αρκετά το δίκτυό τους στους νεαρούς Πομάκους μουσουλμάνους.
Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στην Πομακική εφημερίδα "Ζαγάλισα" (τ. Φεβρουαρίου 2010, αρ. φύλλου 83, σελ 2) διακρίνεται νεαρός Πομάκος (είναι η πρώτη φωτογραφία της ανάρτησης αυτής) ο οποίος κάνει με τα χέρια του το σήμα των Γκρίζων Λύκων. Η φωτογραφία λήφθηκε μπροστά στην χριστιανική εκκλησία της Οργάνης (η οποία είναι κυρίως υπό την μέριμνα των Πομάκων κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι έχουν αναλάβει οικειοθελώς την συντήρησή της), από την οποία έχει κλαπεί η ελληνική σημαία εδώ και τρεις μήνες, χωρίς μάλιστα να έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από τους «άρχοντες» (Νομάρχη, βουλευτές, δημάρχους) της περιοχής. Η φωτογραφία αυτή αποτελεί το όνειδος της ελληνικής πολιτείας και το καμάρι των Γκρίζων Λύκων, που δεν διστάζουν να ποτίζουν με το φαρμάκι τους νέους μουσουλμάνους, οι οποίοι εμφανίζονται να συμπαρατάσσονται σε μία οργάνωση η οποία είναι υπεύθυνη για χιλιάδες δολοφονίες μέσα κι έξω από την Τουρκία.
Μάλιστα, σε επιστολή αγανακτισμένου Πομάκου κατοίκου της Οργάνης (δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Ζαγάλισα») αναρωτιέται ο έλληνας Πομάκος για σχετική ανάρτηση που έγινε στο facebook όπου εμφανίζεται η συγκεκριμένη φωτογραφία:
«Μόνο μίσος υπάρχει στην Οργάνη; Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζητήσουμε συγνώμη για την προσβολή που ορισμένοι εκτουρκισμένοι γενίτσαροι Πομάκοι, επιδεικνύουν απέναντι στην πατρίδα μας και τη θρησκεία των χριστιανών συμπολιτών μας και σας διαβεβαιώνουμε πως ο απλός κόσμος δεν συμφωνεί με τέτοιου είδους ενέργειες. Και είναι πραγματικοί γενίτσαροι αυτοί που σιχαίνονται την πομακική καταγωγή τους και υιοθετούν φασιστικές ιδεολογίες, παρασέρνοντας νεαρούς Πομάκους.
Άραγε ο πρόεδρος της Κοινότητας Οργάνης, γιατρός του νοσοκομείου Κομοτηνής κύριος Εμίνογλου Μεχμέτ και οι κοινοτικοί σύμβουλοι, τι έχουν να πούνε γι αυτή την μεγάλη προσβολή; Γνωρίζουν τα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος των χριστιανών συμπολιτών μας; Στην Οργάνη όσοι κάτοικοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο γνωρίζουν πολύ καλά το θέμα. Η Κοινότητα δεν το γνωρίζει; Είναι υποχρεωμένοι να ζητήσουν δημόσια συγνώμη. Σε διαφορετική περίπτωση σημαίνει ότι και οι ίδιοι υποστηρίζουν την προπαγάνδα των φασιστών»…
Κι ενώ η ελληνική πολιτεία κωφεύει στις υποχρεώσεις της για προάσπιση των εθνικών συμφερόντων στην ελληνική αυτή γη, ένα νέο κρούσμα βανδαλισμού κατά της ελληνικής σημαίας έγινε αυτή τη φορά στον Ίασμο της Κομοτηνής, όπου άγνωστοι κατέβασαν και έσκισαν την ελληνική σημαία από το Γυμνάσιο - Λύκειο του Ιάσμου Ροδόπης. Οι δράστες όχι μόνο την έσκισαν αλλά την κάρφωσαν και πάνω στα κάγκελα της εισόδου του σχολείου.
Ο... γυμνασιάρχης, Γιάννης Αλεξάνδρου, μόλις είδε τι είχε συμβεί ενημέρωσε την αστυνομία. Μιλώντας, ο ίδιος, στην ΕΡΑ Κομοτηνής δεν απέκλεισε οι δράστες να είναι ακόμα και μαθητές του σχολείου.
Δεν έχει πολύ σημασία αν θα βρεθούν οι δράστες… όσο επιτακτική προβάλει η ανάγκη να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί της ενέργειας αυτής. Οι ηθικοί αυτουργοί – πράκτορες του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, οι οποίοι συχνάζουν στα στέκια των νέων μουσουλμάνων και αφού φροντίσουν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και αφού εξασφαλίσουν τον βιασμό της αλήθειας, φροντίζουν να γεμίσουν με ψέμα, μίσος και ανθελληνικό φανατισμό τους νέους εκείνους που σαγηνεύονται από τα λόγια των προπαγανδιστών-προβοκατόρων… Και πώς να μην γίνει αυτό, άλλωστε, αφού δεν υπάρχουν αντεπιχειρήματα, αλλά ούτε και η ελληνική πολιτεία για να προστατεύσει τις ψυχές των νέων αυτών ελληνόπουλων (μουσουλμάνων στο θρήσκευμα) που γίνονται στη συνέχεια άβουλα όργανα των δειλών «δασκάλων» τους και τρέχουν να ικανοποιήσουν κάθε «δοκιμασία» που θα τους δώσει την «δόξα»… του καλού τούρκου!!!
Κωνσταντίνος



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Να βρεθουν οι ηθικοι αυτουργοι και αν βρεθουν τιθα γινει; Πιασ' τ'αυγο και κουρευτο Κωνσταντινε.
    Αρχισαν να σκιζουν Ελληνικες σημαιες΄;
    Εχω χασει επισοδεια!
    Σε λιγο θ΄αρχισουν να δερνουν,μετα ποιος ξερει, να
    καινε σπιτια; Να βαζουν βομβες;
    ΤΟ σιγουρο ειναι οτι ειναι καθοδηγουμενοι.
    Το πιο ανησυχητικο ειναι οτι ειναι Πομακοι,Αυτο διχνει οτι τους εχουν κερδισει απο δικια μας βλακεια.
    Η Ελληνικη πολιτεια αδρανισε οταν μπορουσε,τωρα αδυνατει.
    Εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε; Ευχολογια!
    Να φυλαει ο θεος τον κ.... μας
    ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήνυμα για τον ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟ 16-03-10.
    Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες.Όμως θέλω να κάνω το εξής σχόλιο.Είμαστε λαος που πάντα μας φταίνε οι άλλοι σε ότι και αν γίνει.Έτσι και εσύ τώρα κατηγορείς το κράτος που δεν έκανε και δεν κάνει τίποτα.Αναρωτήθηκες ποτέ όμως ποιες μπορεί να είναι οι δικές σου ευθύνες για το θέμα αυτό;Έκανες ποτέ κάτι ή πάντα περιμένεις από το...κράτος;Και σε τελική ανάλυση ποιος είναι το κράτος;
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ είμαστε υπεύθυνοι για την κατάσταση αυτή.
    Θα ήθελα μία απάντηση.Ευχαριστώ.Γιώργος-Κομοτηνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε φιλε Γιωργο.
    Μαθαμε ολοι να πιπιλαμε την ιδια καραμελα.
    Εκανες ποτε κατι η περιμενεις παντα απο το κρατος;
    Και ντε και καλα ηευθυνη ειναι δικη μου γιατι το κρατος ειμαι και εγω.
    Θελω να πιστευω οτι σαν ατομο εκανα παρα πολλα.
    Αλλα ημουν μονος.
    Οπου και αν απευθηνθηκα βρηκα πορτες κλειστες.
    Εκει που απευθηνθηκα δεν τους αγγιζαν τα θεματα τα δικα μου και οταν δεν σε αγγιζει δεν σε καιει γιαυτο και αυτους δεν τους εκαιγε ενω εγω ημουν συνεχεια στην πυρα.
    Στην θρακη δυστυχως εχει δημιουργηθη μια κατασταση
    που δεν ειναι τωρινη.
    ΟΙ εκαστοτε Πολιτικαντηδες προσπαθησαν να εκμεταλευτουν την μειονοτητα προς δικο τους οφελος
    η και κομματικο πολλες φορες σε βαρος των υπολοιπων
    πολιτων της θρακης και κατα συνεπεια και κατα των συμφεροντων της χωρας.
    Σημερα φτασαν στο σημειο να μειοδοτουν και να κλεινουν συμφωνιες με ακραια στοιχεια και με το Τουρκικο Προξενειο για να επανεκλεγουν.
    Πες μου υπαρχει σημερα καπου κατι, ενας συλογος μια οργανωση, ενα ιδρυμα που μπορει να απευθυνθει ενας πολιτης για να εκφρασει τα παραπονα του και τους
    προβληματισμους του΄;
    Και αν υπηρχε λες και θα εισακουγονταν.Θα σε βγαζαν κατευθειαν τρελλο η΄παραξενο.
    Και ποιος θα οργανωνε κατι τετοιο;
    Αντιθετα στην αντιπερα οχθη υπαρχουν τετοιες οργανωσεις και ειναι πολυ καλα οργανωμενες στην Ευρωπη μολις σκασει μυτη γινεται προβολη στα ξενα μεσα μαζικης ενημερωσης.
    Ποιος θα οργανωνε κατι τετοιο οι βουλευτες μας΄;
    Που για να τους ψηφισουν Μοιραζαν τα διπλωματα οδηγησης το βραδυ στα σπιτια;
    Εχω και πολλα αλλα τετοια.
    Ναι πιστευω πως εχω κανει πολλα !
    Και μονο που εζησα τοσα χρονια μεσα στο τουρκομανι
    ειναι αρκετα.
    Ας κανουν τωρα καποιοι αλλοι κατι,αυτοι που τους αρεσει να εχουν ενα κρατος μπαχαλο,που δωσαν τις επιδοτησεις για να φυγουνοι επιχειρησεις απο την θρακη.
    Ας κανουν αυτοι κατι που πηρα ν τα θαλασσοδανια και επενδυσαν οπουδηποτε αλλου εκτος απο τη θρακη.
    Εγω πιστευω οτι εχω κανει αρκετα αλλα αν υπαρχει κατι που μπορω να κανω ακομη θελω ναμου το πεις.
    ποιος ξερει ισως να μπορεσω να το κανω.
    Ημουν ενας και ηταν δυο χιλιαδες και τους αντεξα!
    Ωσπου εμεινα μονος και απεναντι μου δεν ειχα κανεναν . Για πες μου ομως εσυ τι κανεις γιατην κατασταση!
    Με φιλικους χαιρετισμους .
    Ενας ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ
    Α! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΕ.
    Μου περιεγραψες εν ολιγοις την κατασταση που βρισκεται σημερα η Θρακη.Συμφωνω απολυτα με αυτα και γνωριζω και αλλα τοσα σχετικα με τα παρε-δωσε των πολιτικων μονο και μονο για τις ψηφους.
    Λες οτι καποια οργανωση για την προωθηση τετοιων ζητηματων απο την Ελλαδα δεν υπαρχει.Πρωτον, εψαξες να βρεις;Δευτερον προσπαθησες με καποια πρωτοβουλια δικη σου και φιλων σου να φτιαξεις μία;Σιγουρα θα σας ακολουθουσαν και αλλοι πολλοι.

    Εγω πιστευω οτι το ζητημα της Θρακης κρυβεται στο "κλειδι" που λεγεται ΠΟΜΑΚΟΙ. Το προξενειο προσπαθει με νυχια και με δοντια να εκτουρκισει ολους τους Πομακους της Θρακης,γιατι γνωριζει οτι το παιχνιδι παιζεται σε αυτους.Και εδω ερχεται η ατομικη μας ευθυνη. Ποσους Πομακους εχεις χαρακτηρισει σε συζητησεις-συναντησεις εσυ σαν "Τουρκους";Οταν το κανεις τους ριχνεις στην αγκαλια της Τουρκιας.Προσπαθησες ποτε να πλησιασεις εναν Πομακο και να δεις τα προβληματα του;

    Γνωριζεις την εφημεριδα που εκδιδουν Πομακοι, τη ΖΑΓΑΛΙΣΑ;Τη διαβασες ποτε;Βλεπεις οτι υπαρχουν ακομη αρκετοι που αντιστεκονται;Τους βοηθησες σε αυτην την προσπαθεια (πχ να τη διαδωσεις ή να γινεις συνδρομητης κλπ);

    Τελος εχουν φτιαξει τον Πανελληνιο Συλλογο Πομακων και εχουν φτασει μεχρι το Ευρωπαικο Συμβουλιο για προωθηση των ζητηματων τους ερχομενοι σε απ' ευθειας αντιπαραθεση με τους Τουρκους;Αυτα τα γνωριζεις;

    Υπαρχουν πολλα που μπορουμε να κανουμε.....
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (ας αφησουμε τα κρασια και ας δουμε τι μπορουμε να κανουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω πως πρέπει να συναντηθούμε. Υπάρχουν πολλά προς συζήτηση. Περιμένω μηνήματά σας στο προσωπικό μου e-mail kostasxan@gmail.com
    Αν υπάρχει θέληση υπάρχει πρόσφορο πεδίο δράσης και μάλιστα της καταλληλότερης και εντιμότερης που υπήρξε ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι γκριζοι λυκοι καλα κανουν και υπαρχουν στην ελλαδα,ξερουνε τι ειναι και τι θελουν!ειναι σταθεροι στις πεποιθησεις τους, οι πομακοι ειναι εκτουρκισμενοι τωρα το καταλαβαμε?αν δεν σκυψεις να σου ανεβει ο αλλος στο σβερκο δεν μπορει να σε φτασει, αλλα συνηθισμενοι οι περισσοτεροι ελληνες απτο παρελθον ως ραγιαδες τι τους ενοχλει ο τιτλος ή η ουσια?πολλοι ελληνες επειδη δεν μιλανε τουρκικα δεν σημαινει κιολας οτι δεν συμπεριφερονται σαν οθωμανοι της παλιας εποχης?οταν ο καθε ελληνας κανει την αυτοκριτικη του πρωτα και αναγνωρισει πως συμπεριφερεται μεσα απτη γνωση της αντιπερας οχθης οποτε να ξερει την διαφορα του απο αυτη τοτε να ζητησει τα ρεστα απτην πολιτεια και τους πολιτικους που εκλεγει για την κατασταση που επικρατει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]