Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ένοχοι της λαθρομετανάστευσης

Και τα κροκοδείλια δάκρυα των «ανθρωπιστών»

Ο εύκολος ανθρωπισμός και η εκ του ασφαλούς και ανέξοδη τοποθέτηση της Ευρώπης, δημιουργεί μία «πρέσα» που συνθλίβει οποιαδήποτε άλλη θέση ή ενέργεια αποφασιστεί εκ μέρους της πλευράς μας, δηλαδή της πλευράς εκείνων που υποδέχονται τα ανθρώπινα απόβλητα και τα σκουπίδια της ανθρωπιάς των ανθρωπιστών!
Οι πόλεμοι των ισχυρών
Για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ίσως θα έπρεπε να ελέγξουμε στο πως αυτή ξεκινά, πως οδεύει προς την Ευρώπη και τι γίνεται τελικά με την είσοδο των λαθρομεταναστών στον κόσμο του ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Έτσι, ξεκινώντας το οδοιπορικό της ντροπής, διαπιστώνουμε πως οι λαθρομετανάστες αφήνουν τα σπίτια τους προκειμένου να γλυτώσουν από πολέμους που δημιουργούν οι δυτικοί (κυρίως οι ΗΠΑ) ή για να γλυτώσουν από σκληρά πολιτικά καθεστώτα στα οποία έχουν επικηρυχθεί ως ανεπιθύμητοι με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους. Σε κάθε περίπτωση, η αναλγησία της πολιτισμένης Ευρώπης είναι δεδομένη και χαρακτηριστική, αφού πολλά ευρωπαϊκά κράτη συμμετέχουν σε πολέμους στην Ασία (Ιράκ, Αφγανιστάν) και βομβαρδίζουν πληθυσμούς οι οποίοι στη συνέχεια τρέχουν να φύγουν μακριά για να γλυτώσουν τις ζωές τους αλλά και για να αποκτήσουν ένα δικαίωμα στο καλύτερο αύριο. Τα θύματα του πλουτισμού των ισχυρών του πλανήτη, πληρώνουν πολύ ακριβά την προσέγγιση (κυρίως αμερικανικών πετρελαϊκών εταιρειών) και την αιχμαλωσία σημαντικών πετρελαϊκών περιοχών. Η τιμή του πετρελαίου προ δεκαετιών έχει εξαφανίσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και έχει εκμηδενίσει την αξία της ανθρώπινης ζωής.
Η Τουρκία και ο ρόλος της
Στο δρόμο προς την Ευρώπη, το σύνολο σχεδόν των λαθρομεταναστών περνά μέσα από την Τουρκία (η οποία αρνείται να συμμετάσχει στο έργο παρεμπόδισής τους, αλλά αρνείται και να αναφέρει πόσες συλλήψεις λαθρομεταναστών γίνονται εντός της Τουρκίας, από τα σύνορά της με το Ιράκ και το Ιράν μέχρι το Αιγαίο). Ουσιαστικά η Τουρκία αποτελεί την λεωφόρο ταχείας μεταφοράς των λαθρομεταναστών και το πράττει με μεγάλη της χαρά, αφού ταυτόχρονα εκβιάζει την Ευρώπη αλλά και ζητά χρήματα προκειμένου να δημιουργήσει κωλύματα στους μετακινούμενους λαθρομεταναστευτικούς πληθυσμούς. Άλλωστε, το τουρκικό κράτος γνωρίζει πολύ καλά πώς να στήνει εκ του μηδενός καταστάσεις και στη συνέχεια να εκβιάζει μέσω αυτών για να επωφεληθεί σε ζητήματα που αφορούν τον τουρκισμό και την επέκτασή του στον δυτικό κόσμο.
Κανείς δεν πιέζει πραγματικά την «φιλοδυτική» Τουρκία να πάρει τα κατάλληλα μέτρα αποτροπής και να θέσει σημαντικά εμπόδια στην διακίνηση των λαθρομεταναστών, συμβάλλοντας έτσι σε μία καλύτερη Ευρώπη, της οποίας μέλος θέλει να γίνει και η ίδια.
Φυσικά, η Τουρκία είναι ένας σημαντικότατος αγωγός λαθρομεταναστών και φροντίζουν κάποιοι τούρκοι να εισπράττουν τεράστια ποσά και κέρδη από την διακίνηση των απελπισμένων… Συν τοις άλλοις, η Τουρκία χρησιμοποιεί ως όχημα μεταφοράς πλήθους δικών της πρακτόρων προς την Ελλάδα, για να πραγματοποιήσουν άμεσες αναγνωρίσεις στα Ελληνοτουρκικά σύνορα ή για να «εργαστούν» στο εσωτερικό της Ελλάδας δημιουργώντας και εκπαιδεύοντας σκληρούς ανθελληνικούς πυρήνες που σαν κύριο στόχο θα έχουν την συντονισμένη δράση όποτε τους ζητηθεί.
Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση αλλά και οι αρχές ασφαλείας της γειτονικής μας Τουρκίας, δείχνουν να μην ενδιαφέρονται διόλου για την περσινή σύσταση του αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίο προειδοποιούσε την Ελλάδα να πάρει κατάλληλα μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης επειδή η διεθνής τρομοκρατία διακινεί εκπαιδευμένα μέλη και στελέχη της μέσα από αυτά τα καραβάνια της ανθρώπινης απελπισίας και του ζωντανού πόνου. Μήπως, τελικά η Τουρκία ενδιαφέρεται να συμβάλλει στη διάδοση της παγκόσμιας τρομοκρατίας; Εξάλλου, ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε το «δόγμα Οζάλ», σύμφωνα με το οποίο «αν στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους στην Ελλάδα, τότε δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα»…
Η ενοχή της Ευρώπης
Στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης η ενοχή της Ευρώπης είναι αδιαμφισβήτητη. Οι «ανθρωπιστές» μέσω διαφόρων ΜΚΟ ή οργανώσεων υπέρ του ανθρώπου, εθελοτυφλούν μονίμως και επιδιώκοντας να εξαφανίσουν τις ευθύνες των Ευρωπαίων ηγετών, αλλά και των Ευρωπαίων πολιτών που δεν έχουν αντιδράσει στη δημιουργία πολέμων στους οποίους συμμετέχουν ευρωπαϊκά κράτη (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο κ.α.) προκειμένου να αποκτήσουν ερείσματα σε πετρελαιπαραγωγές περιοχές-κράτη.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, νιώθοντας την ανάγκη να απεμπολήσει τις σοβαρές της ευθύνες, έχει φροντίσει να χτίσει ένα ανθρωπιστικό πρόσωπο, υπέρ των λαθρομεταναστών, αλλά ταυτόχρονα έχει δημιουργήσει και ένα πλέγμα ασφαλείας, το οποίο απαγορεύει την είσοδο των λαθρομεταναστών στην κυρίως Ευρώπη. Έτσι, σύμφωνα με απόφαση των οργάνων της Ε.Ε. η σύλληψη ενός λαθρομετανάστη τον οδηγεί-επιστρέφει στην χώρα εισδοχής του στην Ε.Ε. και του στερεί το δικαίωμα επιλογής χώρας διαμονής!!! Έτσι, τον κύριο όγκο δέχονται η Ιταλία, η Ισπανία, αλλά κυρίως η Ελλάδα, χώρες οι οποίες αποτελούν τις μεγάλες και κύριες πύλες εισόδου των λαθρομεταναστευτικών πληθυσμών στην Ευρώπη.
Ταυτόχρονα, η Ευρώπη γνωρίζοντας τις πραγματικές διαθέσεις της Τουρκίας (η οποία επιθυμεί να «εμπλουτίσει» όσες περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες μπορεί μέσω της λαθρομετανάστευσης με μεγάλους μουσουλμανικούς πληθυσμούς), διστάζει να τοποθετηθεί με την πρέπουσα βαρύτητα και δείχνει να «σκέφτεται» τα υπέρ και τα κατά της λαθρομετανάστευσης. Και φυσικά, το μεγάλο πλεονέκτημα της αδιάκοπης ροής λαθρομεταναστών στην Ε.Ε. δίνει την δυνατότητα δημιουργίας φτηνών εργατικών χεριών (και άρα μεγαλύτερου κέρδους) στην ευρωπαϊκή βιομηχανία, η οποία νιώθοντας τον τεράστιο κίνδυνο που λέγεται Κίνα, προσπαθεί να ανταπεξέλθει στην ανάγκη μείωσης του κόστους των προϊόντων.
Φυσικά, οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν γνωρίζουν (σχεδόν καθόλου) τι σημαίνει αυτή η πληθυσμιακή αλλοίωση για το μέλλον της Ευρώπης. Άλλωστε, ζώντας μακριά από την πραγματικότητα που δημιουργούν οι λαθρομετανάστες, οι Ευρωπαίοι πολίτες μπορούν να παίζουν, εκ του ασφαλούς, τους ανθρωπιστές… Τα παραδείγματα της Γαλλίας και της Αγγλίας, δυστυχώς δεν είναι ικανά για να πείσουν τον ευρωπαίο πολίτη για τον επερχόμενο κίνδυνο αλλοίωσης της ευρωπαϊκής κουλτούρας και του ευρωπαϊκού πολιτικού πολιτισμού… Η γνώση των ευρωπαίων γύρω από το Ισλάμ και τον ρόλο του (δεν πρόκειται για θρησκεία αλλά για πολιτικό κίνημα) περιορίζονται σε τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ και σε τηλεοπτικές ειδήσεις… Ποτέ άλλωστε δεν ένιωσαν να απειλείται η περιουσία τους από μία φωτοτυπία Κορανίου ή από τον ξαφνικό θάνατο κάποιου λαθρομετανάστη, αλλά ούτε και έζησαν τον πραγματικό τρόπο δράσης των διαφόρων ΜΚΟ και την απειλή για την προσωπική τους ζωή από την ανεξέλεγκτη άνοδο της εγκληματικότητας (είναι λογική αυτή η άνοδος, κυρίως λόγω του γεγονότος της οικονομικής ανέχειας των λαθρομεταναστών που οδηγούνται σε εγκληματικές πράξεις για να εξασφαλίσουν τα προς το ζειν ή ακόμη και να ακολουθήσουν την οδό του εύκολου πλουτισμού που παρέχουν οι παράνομες δραστηριότητες).
Η ευθύνη των Ελλήνων πολιτικών
Τι έχουν κάνει οι Έλληνες πολιτικοί απέναντι στο τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης; Απολύτως τίποτε. Με μισόλογα προσπαθούν να ισορροπήσουν μεταξύ των Ευρωπαϊκών προτάσεων, αποδεχόμενοι ουσιαστικά για την Ελλάδα τον ρόλο της χώρας – κυματοθραύστη. Την ίδια στιγμή οι πολιτικοί άρχοντες της χώρας μας αρνούνται να τοποθετηθούν με αποφασιστικότητα απέναντι στην υπεροπτική και εκβιαστική στάση της Τουρκίας, παραγνωρίζοντας βασικές παραμέτρους του ρόλου της στην μετακίνηση μουσουλμανικών πληθυσμών με κουλτούρες από αντίθετες έως άκρως επικίνδυνες τόσο για την Ευρώπη όσο, φυσικά και για την Ελλάδα.
Η διάθεση των πολιτικών υπευθύνων να ελληνοποιήσουν και να παραχωρήσουν πολιτικά δικαιώματα σε μεγάλους αριθμούς λαθρομεταναστών, γίνεται μοχλός πίεσης προς τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι απογοητεύονται αλλά κυρίως νιώθουν πως το ίδιο το κράτος αδιαφορεί γι αυτούς, δημιουργώντας τους αρνητικά συναισθήματα και φορτίζοντας τις απόψεις ή και τις σχέσεις τους με τους λαθρομετανάστες.
Το παράδειγμα της «επανάστασης του Κορανίου», είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί και που, δυστυχώς, κλιμακώνεται και οδηγεί σταθερά σε μία συγκρουσιακή κατάσταση των πολιτών με τους πολιτικούς και την πολιτική. Η διάθεση συμμετοχής λαθρομεταναστών σε σώματα ασφαλείας και σε υπηρεσίες πληροφοριών, μάλλον ως ανέκδοτο θα μπορούσε να υπάρξει, όμως στην Ελλάδα είναι μία πιθανή πραγματικότητα.
Αδιαφορώντας για τις συνέπειες που επέφερε το Ισλάμ στην Μεγάλη Βρετανία (δημιουργία φονταμελιστικών πυρήνων) που κατέληξαν σε τρομοκρατικά χτυπήματα στο κέντρο του Λονδίνου, οι Έλληνες «άρχοντες» αποφασίζουν και διατάσσουν την εκτέλεση του Ελληνισμού!!! Και το κάνουν χωρίς πολλά λόγια, χωρίς ντροπή και με κύριο γνώμονα το συμφέρον το κεφαλαίου που ψάχνει να βρει φτηνά εργατικά χέρια (δεν πρέπει να ξεχνάμε την περίπτωση της κατασκευής των Ολυμπιακών έργων, που οι διάφοροι «καλοθελητές» του πολυπολιτισμού δεν δίστασαν να ισχυριστούν ότι δεν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν εάν δεν υπήρχαν αλβανοί εργαζόμενοι, ξεχνώντας πως οι Αλβανοί εργαζόμενοι εξασφάλισαν απλώς μεγαλύτερα κέρδη στους κατασκευαστές των έργων…)
Η δράση των διαφόρων ΜΚΟ στην χώρα μας, που κινούνται σε άκρως ανθελληνικές θέσεις, δεν αντιμετωπίζεται από την πολυπολιτισμικότητα των πολιτικών μας ηγετών. Γιατί; Επειδή, πολύ απλά, δεν υπάρχει καν η διάθεση αντιμετώπισής τους. Η άποψη πως οι πολιτικοί ένιωσαν ότι δεν μπορούν πλέον να ξεγελάσουν τους έλληνες πολίτες και ψάχνουν να δημιουργήσουν νέους – εξαρτώμενους πολίτες, κερδίζει συνεχώς έδαφος, δημιουργώντας ακόμη ένα σημείο ρήξης πολιτικών/πολιτικής με τους πολίτες της χώρας.
«Τα σύνορά μας έχουν γίνει σουρωτήρι», είναι η κοινή πεποίθηση. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία πλουτισμού που σχετίζεται με την διακίνηση, την είσοδο και την μεταφορά των λαθρομεταναστών από τη χώρα μας προς άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Κι εκεί πρέπει να σταθεί ο σώφρων πολίτης. Δεν είναι τα πρόβλημα οι λαθρομετανάστες, αλλά εκείνοι που ανοίγουν τους δρόμους, που δημιουργούν τις προϋποθέσεις, που ανέχονται το γεγονός της λαθρομετανάστευσης και που εισπράττουν σε χρήμα (ή οτιδήποτε άλλο) αυτή την διακίνηση ταλαιπωρημένων ψυχών… Το πρόβλημα δεν είναι οι φτωχοί λαθρομετανάστες, αλλά οι πλούσιοι διακινητές τους, οι πλούσιοι που καλύπτουν το γεγονός και οι πλούσιοι που εισπράττουν από «μαύρες εργασίες» ανθρώπων που τους έχουν πουλήσει την ελπίδα και τους πήραν από τα σπίτια τους, ανθρώπων που τους βομβάρδισαν με χιλιάδες τρόπους και κατάφεραν να τους εμπορευτούν από την στιγμή που ξεκίνησαν το ταξίδι του ξεριζωμού τους.
Η ανύπαρκτη πολιτική, που δεν παράγει αποφάσεις, που δεν προλαμβάνει προβλήματα, που δεν στέκεται –ως υποχρεούται- στο πλευρό των πολιτών της χώρας μας, οι ανύπαρκτοι πολιτικοί που εξυπηρετούν τα μεγαλοσυμφέροντα για να εξυπηρετούνται και να προωθούνται σε θέσεις του σήμερα ή του αύριο, αποτελούν την ουσία του προβλήματος... Οι πολιτικοί που δεν αντιδρούν στις διαταγές των μεγάλων, που δεν σηκώνουν ανάστημα και δεν τολμούν να αντιτάξουν λόγο άρνησης, αποτελούν το πρόβλημα που ισοπεδώνει σήμερα την χώρα…
Η ευθύνη των Ελλήνων πολιτών
Αυτοί, αλλά κι εμείς, οι πολίτες, αποτελούμε το πρόβλημα που λέγεται λαθρομετανάστευση και που κανείς δεν τολμά να αγγίξει. Πότε αλήθεια διαμαρτυρηθήκαμε κατά των πολιτικών αποφάσεων που παραδίδουν τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών σε ανθελληνικά κέντρα; Πότε αποφασίσαμε να κάνουμε πικετοφορίες ή πότε αποφασίσαμε να συγκεντρωθούμε και να πραγματοποιήσουμε πορείες σιωπηρής διαμαρτυρίας; Πότε αποφασίσαμε πραγματικά να ρίξουμε τα τείχη της «Ιεριχούς»; Δυστυχώς ποτέ…! Καθόμαστε αναπαυτικά μέσα στην οργή μας, χωρίς να φωνάζουμε έξω από τα κελιά – διαμερίσματά μας… Αρκούμαστε να μένουμε σιωπηλοί και να γινόμαστε θεατές-μάρτυρες της εξαφάνισης ενός λαού, του δικού μας λαού, των δικών μας δημοκρατικών δικαιωμάτων… Και το δεχόμαστε στοϊκά, χωρίς καν να κοιτάζουμε στα μάτια τους εκτελεστές του μέλλοντος των παιδιών μας…
Αυτούς τους Έλληνες θέλουν… Γιατί τους κάνουμε το χατήρι; Γιατί τους επιτρέπουμε να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους; Αν θυμόμαστε έστω και στο ελάχιστο το ένδοξο παρελθόν του τόπου που ζούμε, ας πούμε, επιτέλους: «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι…»
Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η ευθυνη των Ελληνων πολιτων αποκορυφωνεται την ωρα που θα ριχτει το ψηφοδελτιο στη καλπη!!
    Ας μαθουν πρωτα καποιοι ποιους ψηφιζουν και τι πρεσβευουν!!
    Διαφορετικα θα γινουμε μειονοτητα στην ιδια μας την πατριδα μετα απο μερικες δεκαετιες.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]