Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υποτροφίες δίνει η Cosmote

Ένα πολύ ενδιαφέρον μήνυμα έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ιστολογίου και αφορά μία προσφορά της Cosmote προς τους αριστούχους εισαχθέντες φοιτητές στα ΑΕΙ.
Ο επιχειρηματικός κόσμος δείχνει να αφουγκράζεται τις ανάγκες και προσφέρει υποτροφίες. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Cosmote γι αυτή την πρωτοβουλία που πήρε και περιμένουμε και από άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας να μιμηθούν την πραγματικά άριστη αυτή ενέργεια.
"Αγαπητοί φίλοι,
H COSMOTE για όγδοη συνεχή χρονιά, προκηρύσσει το πρόγραμμα Υποτροφιών της για την Ελληνική Περιφέρεια και απονέμει σε δέκα πρωτοετείς φοιτητές Ελληνικών Α.Ε.Ι. υποτροφίες ύψους 15.000 η καθεμία και Τιμητικές Διακρίσεις, συνοδευόμενες από το ποσό των χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ η καθεμία.
Για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 οι Υποτροφίες COSMOTE φέτος αφορούν σπουδαστές που έχουν αποφοιτήσει από δημόσια σχολεία των νομών Αχαΐας, Γρεβενών, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Κέρκυρας, Μαγνησίας, Πρεβέζης, Σάμου και Σερρών. Να σημειωθεί ότι από την έναρξη των Υποτροφιών COSMOTE το 2002 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία έχει απονείμει 71 Υποτροφίες και 152 Τιμητικές Διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ, έχοντας καλύψει το 100% της ελληνικής περιφέρειας.
Ως προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων και των σχετικών δικαιολογητικών από τους υποψηφίους έχει ορισθεί η 30/10/2009. Για περισσότερες πληροφορίες και την παραλαβή των σχετικών εντύπων (προκήρυξη και αίτηση), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.cosmote.gr/scholarships ή να απευθύνονται στο Τμήμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της COSMOTE (τηλ: 210 6177901, εργάσιμες ώρες και ημέρες).
Για τη διευκόλυνση της online επικοινωνίας έχει ιδρυθεί και το Facebook Group ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ COSMOTE στη διεύθυνση http://www.facebook.com/group.php?gid=151746332605
Η συμβολή σας στην προσπάθεια να ενημερώσουμε τις οικογένειες και τους νέους ανά την Ελλάδα, που μπορούν πραγματικά να ωφεληθούν από το Πρόγραμμα των Υποτροφιών COSMOTE, μπορεί να είναι καθοριστική.
Πάντα στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις.
Σοφία Μαρίνου
Γραφείο Τύπου/Υποδιεύθυνση Σχέσεων με ΜΜΕ
Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων COSMOTE
τηλ. 210-6177566, 7650, 7852
fax: 210 6177771
Email: mediarelations@cosmote.gr"

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]