Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ψευδοκράτος πρώτος σταθμός του Νταβούτογλου

Δείχνει ποιός είναι το "αφεντικό"
στο κατεχόμενο βόρειο τμήμα της Κύπρου


Τα κατεχόμενα επέλεξε ως τον πρώτο του προορισμό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος Τούρκος ΥΠΕΞ, Αχμέτ Νταβούτογλου. Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ, ο κ. Νταβούτογλου φθάνει παράνομα στα κατεχόμενα αύριο, ενώ σημειώνεται ότι αυτή η επίσκεψη πραγματοποιείται λίγες μέρες μετά την απόφαση του ΔΕΚ για την υπόθεση Οραμς.
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναμένεται να συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και τη νέα "κυβέρνηση" του ψευδοκράτους.
Η κίνηση αυτή του νεοσδιορισθένα υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, είναι χαρακτηριστική των διαθέσεων της κυβέρνησης Ερντογάν προκειμένου να ξεκαθαρίσει προς όλες τις πλευρές ποιός έχει το επάνω χέρι και ποιός κινεί τα νήματα στο Κυπριακό αλλά και στις συζητήσεις που γίνονται μεταξύ Χριστόφια και Ταλάτ.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]