Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πολυμέτωπη η επίθεση κατά του πολίτη, από τα ΜΜΕ

Χρηματοδοτούμενη πλύση εγκεφάλου

για ωραιοποίηση των λαθρομεταναστών


Επιστρατεύεται ακόμη μια επιχείρηση "Πλύση Εγκεφάλου" σε μία από τις πάμπολλες προσπάθειες να μας ωραιοποιήσουν την ύπαρξη των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Και που αλλού καλύτερα θα μπορούσε να επιτευχθεί αυτή η κατά μέτωπο επίθεση εκτός από τα ΜΜΕ που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητα του ανθρώπου! Δεν θα σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί!!!
Πακτωλοί χρημάτων έχουν διατεθεί έτσι ώστε να περαστούν τα μηνύματα που επιβάλλεται για να υλοποιηθεί η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, αφανισμού των εθνών, κατάργησης της ταυτότητας, εφαρμογή της μαζοποίησης.
Επιβάλλεται να ξεχάσετε ότι βάλατε κάγκελα στα μπαλκόνια για να κοιμάστε.
Πρέπει να μην σκέπτεστε ότι η παιδική χαρά που φτιάχτηκε για το παιδί σας έχει γίνει γκέτο λαθρομεταναστών.

Δεν πρέπει να σας περνάει καν από το μυαλό ότι το παιδί σας πηγαίνοντας σχολείο είναι ένας κινούμενος στόχος στις ορέξεις εισαγόμενων εγκληματιών που κυκλοφορούν ανενόχλητοι.
Κλειστείτε μέσα στο σπίτι.
Νομίζατε ότι τους ξεφύγατε;
Αυταπατάστε.
Η διέξοδος σας που νομίζατε ότι είναι το τηλεκοντρόλ ελέγχεται. Με το πάτημα του κουμπιού θα σας αποβλακώνουν οι έμμισθοι παπαγάλοι λέγοντάς σας τι καλά που περνάτε με τους λαθρομετανάστες ολόγυρα.
Τι κι αν εσείς διαπιστώνετε καθημερινά ότι η εγκληματικότητά τους έχει χτυπήσει κόκκινο.
Είστε φασίστες και ρατσιστές μόνο που το διανοηθήκατε. Τολμάτε να φέρνετε αντίρρηση στις χρηματοδοτούμενες αυθεντίες;
Προσοχή όμως! Θα το ακούσετε πάμπολλες φορές και ο κίνδυνος να το πιστέψετε είναι μεγάλος. Η πλύση εγκεφάλου κερδίζει καθημερινά έδαφος.
Μπορείς να αντισταθείς. Κλείσε την τηλεόραση! Πέταξε την αργυρώνητη προπαγάνδα τους στα μούτρα.
Μην τους αφήσεις να σου κατευθύνουν τη σκέψη και να σου στίψουν το μυαλό. Μπορείς να τους δείξεις ότι απλά... ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ.
Ακολουθεί άρθρο από την Ελευθεροτυπία
Για καλύτερη εικόνα των μεταναστών στα ΜΜΕ

Στο πρόγραμμα «ΜΙΜ - Migrants in the Media» συμμετέχει και η ΕΡΤ-3. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και συμμετέχουν ραδιοτηλεοπτικά μέσα από Ολλανδία, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Ουγγαρία, Βέλγιο και Ελλάδα.
Σκοπός του προγράμματος είναι να συμβάλει στη δημιουργία δικτύου για την προώθηση της συνεργασίας και της επικοινωνίας των εργαζομένων στα ΜΜΕ, αρχίζοντας από τα δημόσια ΜΜΕ και τους οργανωμένους φορείς μεταναστών, έτσι ώστε να βελτιωθεί η εικόνα τους στη συνείδηση των τηλεθεατών-ακροατών και κατ' επέκταση στην κοινή γνώμη των χωρών που συμμετέχουν.
Οι δημιουργοί του θεωρούν ότι αυτό θα συμβάλει στην καταπολέμηση προκαταλήψεων. Βάση της επιμόρφωσης θα αποτελέσει το «Diversity Toolkit», ένα εγχειρίδιο καλών πρακτικών που εκδόθηκε υπό την αιγίδα της EBU και του Ευρωπαϊκού Γραφείου Θεμελιωδών Δικαιωμάτων. Η ΕΡΤ-3 έχει αναλάβει να το μεταφράσει στα ελληνικά ώστε να προωθηθεί σε πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες και να αποτελέσει κομμάτι της εγχώριας βιβλιογραφίας για τη δημοσιογραφία. Σήμερα και αύριο πραγματοποιούνται στις Βρυξέλλες συναντήσεις των δημοσιογράφων που εκπροσωπούν κάθε ραδιοτηλεοπτικό φορέα, ενώ θα ακολουθήσουν σχετικά σεμινάρια επιμόρφωσης σε κάθε χώρα. Την ΕΡΤ-3 εκπροσωπεί ο προϊστάμενος ρεπορτάζ της υποδιεύθυνσης ειδήσεων και ενημέρωσης Πάνος Κάσαρης.
Από Αντι-Μετανάστευση


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]