Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελλάς, χώρα του κεφαλαίου των (λαθρο)μεταναστών...

Πάρε κι εσύ έναν λαθρομετανάστη. Μπορείς!

Φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η εμφάνιση ύποπτα καθοδηγούμενων προσώπων, στο τομέα αναγνώρισης δικαιωμάτων διεθνών συμφερόντων. Ύποπτες φατσούλες, στην πλειοψηφία τους ατημέλητες, μοιράζουν φυλλάδια, κραυγές και συνθήματα στους τοίχους, αγάπης και αδελφοσύνης αλλοδαπών μαζών.
Ζήτω όλοι μαζί πατρίδα μας η γη! Σαφώς και όταν δεν γνωρίζεις την ιστορία σου και το πολιτισμό σου, όταν είσαι συνονθύλευμα ομιχλώδους καταγωγής, θεωρείς πατρίδα σου, το χώμα που πατάς.
Εδώ όμως κύριοι είναι η Ελλάς. Το χώμα που με το πόδι σας πατάτε, το πατούσαν και κάποιοι άλλοι χιλιάδες χρόνια πριν δημιουργηθεί το κράτος σας, ο πολιτισμός (!) σας, το είδος σας. Χιλιάδες χρόνια πριν που δεν υπήρχατε καν στα σχέδια του θεού , σε αυτό το χώμα περπάτησαν, ο Ουρανός, ο Δίας, ο Ορφεύς, οι Διόσκουροι, ο Μίνως, ο Δαίδαλος, ο Αχιλλεύς, ο Μενέλαος, ο Αγαμέμνων, ο Οδυσσεύς, ο Πάτροκλος, ο Αριστοτέλης, ο Ηρόδοτος, ο Ηράκλειτος, ο Ησίοδος, ο Πλάτων, ο Πλούταρχος, ο Πυθαγόρας, ο Θουκυδίδης, ο Απολλώνιος, ο Σοφοκλής, ο Ισοκράτης, ο Παρμενίδης, ο Ιάμβλιχος, ο Ασκληπιός, ο Ιπποκράτης, ο Λεωνίδας, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Θεμιστοκλής, ο Ευριπίδης, ο Πλήθων Γεμιστός, ο Κ. Παλαιολόγος, ο Κολοκοτρώνης, ο Μιαούλης, ο Αθανάσιος Διάκος(Ελληνοτουρκική φιλία θέλετε;;), ο Διονύσιος Σολωμός, ο Μακρυγιάννης, ο Κ. Παλαμάς και τόσοι άλλοι που θα χρειαζόταν αρκετή ώρα να τους αναπτύξουμε και σίγουρα αντίστοιχης αξίας και αλησμόνητοι.

Το πιο πιθανό είναι ότι αυτά τα ονόματα δεν σας λένε κάτι αλλοδαπά αδέλφια μας(από άλλη μάνα), γιατί δεν έχετε κάποιο αντίστοιχο μέτρο σύγκρισης αναπτύξει μέσω του πολιτισμού σας, ώστε να μπορέσετε να αναγνωρίσετε το μεγαλείο των προαναφερθέντων. Συνεπώς μαζί με τους υπόλοιπους βλάκες Έλληνες δεν σέβεστε το τόπο που σας φιλοξενεί ή σας γέννησε.
Κοάζουν οι κατά τα άλλα συμπαθείς νέοι για την εκμετάλλευση και την ρατσιστική αντιμετώπιση των αλλοδαπών και τα δικαιώματα τους. Δεν αμείβονται σωστά και τέτοια άλλα περί δικαιωμάτων και ασφάλιση εργασίας. Μα αν ήταν να αμείβονται τον ίδιο με τον Έλληνα γιατί το Μεγάλο αφεντικό (θα δούμε παρακάτω ποιος είναι) να μην προτιμήσει τον Έλληνα που θα συνεννοούνται ποιο εύκολα και θα βάλει περισσότερο μεράκι στην εργασία;
Ποίος είναι το κεφάλαιο που εκμεταλλεύεται τον αλλοδαπό εργάτη; Είναι μήπως η μεγάλη αλυσίδα υπεραγορών (σουπερμάρκετ); Μήπως ή παγκόσμια αλυσίδα εστιατόριων γρήγορου φαγητού (φάστ-φούντ); Μήπως είναι οι μεγαλο-αλυσίδες εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών; Οι τράπεζες; Το δημόσιο; Ωπ κάτι γίνεται εδώ. Λοιπόν με ένα σπάρο δύο τρυγόνια, η κυβέρνηση εισήγαγε και ψήφους και χαμηλόμισθους να στελεχώσουν θέσεις εργασίας χαμηλής εξειδίκευσης. Στις παραπάνω εταιρίες είναι εμφανή ή απουσία (πολιτικός λόγος) αλλοδαπών χεριών εργασίας, ποίος είναι λοιπόν το μεγάλο κεφάλαιο που εκμεταλλεύεται τον αλλοδαπό εργάτη;
Είναι ο καπετάν Μανόλης που έχει μια ψαρόβαρκα και τέσσερα άτομα πλήρωμα, ο μπάρμπα Γιώργης που θέλει κάποιον να τον βοηθήσει στις ελιές, η κυρία Ελένη που έχει το ψιλικατζίδικο και δεν μπορεί να το κρατάει όλη μέρα, ο Μιχάλης ο μηχανικός που έχει βουλκανιζατέρ και θέλει βοήθεια με τις ζάντες και τα κλειδιά και τόσοι άλλοι απλοί άνθρωποι. Αυτοί είναι το κεφάλαιο; Αυτοί είναι που έχουν το χρήμα παχουλό να ρέει στις τσέπες και τσιγκουνεύονται να το δώσουν; Αυτοί είναι που θέλουν τον αλλοδαπό εργάτη να ζει σε άθλιες συνθήκες; Μήπως προσπαθούν και αυτοί να τα βγάλουν πέρα με το ζόρι και δεν έχουν λεφτά να δίνουν; Τους ρωτήσατε γιατί επιλέξανε αλλοδαπούς; Θα τους έφταναν τα λεφτά για να πληρώσουν Έλληνα;
Στο 65% των περιπτώσεων μετάνιωσαν που πήραν αλλοδαπό εργάτη, γιατί τους έκαναν τη δουλειά μαντάρα ή όταν γύρισαν την πλάτη τους, ελάφρυναν τα αφεντικά από τα υπάρχοντα τους και σε αρκετές των περιπτώσεων, έχασαν τη ζωή τους τα "αφεντικά" από κάποιο τσεκούρι στην πλάτη τους (σε αυτές τις περιπτώσεις δεν πρόλαβαν να μετανιώσουν...).
Ο Έλληνας λοιπόν κύριοι είναι που τους βάζει μέσα χωρίς να έχει διάθεση να τους συμπεριφερθεί ισότιμα ή οι βολεμένοι της αρπαχτής, ψήφου και πλούτου;
Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν 2.000.000 Έλληνες στα ταμεία ανεργίας και 2.500.000 αλλοδαποί (20% επί του πληθυσμού) παρόντες. Ποιος θα ταΐσει ποίον και ποιος θα φάει από πού; Αα Ουυ αδέλφιά κρα κρα μέτωπο κοινωνικό, (λάθρο) μετανάστες αδέλφια και λοιπά, τα αδέλφια που θα δουλέψουν; Υπάρχουν θέσεις εργασίας; Είναι αποδεκτός ο τρόπος συμπεριφοράς της πλειοψηφίας των; Είναι ξενόφοβος ο Ελληνικός λαός; Μήπως είναι βαρβαρό-αηδιασμένος (ξένος θεωρείται ο Έλλην από άλλη πόλη εντός των συνόρων), γιατί όποτε πάτησε ανόμοιο πόδι αυτό το τόπο ήρθε να πάρει και κάτι; Έτσι είναι κύριοι, άλλα αντί να παραδεχθούν την πραγματικότητα οι ηλίθιοι κρατούντες, βιάζουν αργά την ιστορία μας πετσοκόβοντας όλες τις σημαντικές στιγμές του Ελληνικού Έθνους ή τις αφήνουν «εκτός ύλης». Ο απλός λαός έχει λόγο να αντιπαθεί τους αλλοδαπούς, τους ζει και τους βλέπει, οι κύνες τους γαβγίζουν (είναι το ζώο ρατσιστής ή έχει ένστικτο;). Φυσικά ακόμα πλανάται το ερώτημα που θα δουλέψουν όλοι αυτοί, καθώς συνεχώς δημιουργούνται νέες θέσεις ανεργίας στο κατάλογο όταν τα εργοστάσια μετακομίζουν εκτός Ελλάδος και οι μικρομεσαίοι αφανίζονται.
Θα «δουλέψουν» το βράδυ στις αυλές, στα σπίτια, στα μηχανάκια, στα αυτοκίνητα και τα ηχοσυστήματα αυτών, στη πολυκατοικία, στο ψιλικατζίδικο, στη τσάντα μας, στην εκκλησία και τα πάρκα (οι άλλοι είχαν φορτωθεί παραμάσχαλα την κολυμπήθρα από την εκκλησία και πόρευαν μέσα στη μαύρη νύχτα, φυσικά τα μέσα μαζικής ηλιθιότητας για κάποιο μυστήριο λόγο δεν είπαν ότι ήταν μουσουλμάνοι, γιατί άραγε;;).
Θυμάμαι πριν δεκαπέντε χρόνια (μάλλον δεν με έπιασαν τα χημικά που μας ψεκάζουν) κοιμόμασταν στο μπαλκόνι, και το μόνο που μας χώριζε από τον κόσμο ήταν ή συρόμενη σήτα στη πόρτα που είχαμε για τα κουνούπια. Τώρα έχουμε βάλει ενισχυμένη πόρτα με κλειδαριά ασφαλείας και τρίαινα, η καραμπίνα είναι δίπλα στο κρεβάτι. Να τα αδέλφια μας, μας έκαναν να κοιμόμαστε αγκαλιά με τα όπλα! Αν θεωρήσουμε ότι όλοι οι Έλληνες εξασφαλίσουν εργασία μένουν γύρω στις εξήντα χιλιάδες θέσεις άδειες, ποίος από τα 2.500.000 θα τις στελεχώσει; Και οι υπόλοιποι τι θα γίνουν, τώρα που τα πιλάφια τελείωσαν στην γη της απαγγελίας; Πολύ απλό, καθότι βάρβαροι (είχαν γνώση οι Έλληνες) θα δαγκώσουν το χέρι που τους τάισε.
Είναι μήπως τυχαία η εισαγωγή αλλοδαπόμαζας από ανθελληνικά κρατίδια;
Είμαι εγώ ο ρατσιστής;
Οι τούρκοι έχουν βλέψεις για το Αιγαίο, τη Κύπρο και τη Θράκη (προσκύνα μαλάκα Γιωργάκη, προσκύνα μακάκα Κωστάκη το χασάπη), οι σκοπιανοί για τη Μακεδονία, οι αλβανοί για την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, οι κωλοεβραίοι για την Κρήτη και την Μακεδονία. Συγνώμη που θέλω να κρατήσει η Ελλάς τα πάτρια της εδάφη. Ελάτε πάρτε φτάνει για όλους εμείς οι Έλληνες σας αγαπάμε όλους και είμαστε τόοοοσο γενναιόδωροι που δεν θέλουμε τίποτα για μας, κουβαρντάδες γαρ. Θέλετε μήπως και τις μανάδες μας;
Ναι αυτές που δεν καταφέρατε να βιάσετε και να σφάξετε γιατί κάποτε η Ελλάς έβγαζε άνδρες με ψυχή και αρχίδια πιο μεγάλα από το μυαλό σας και γυναίκες που μάσαγαν σίδερα και έφτυναν πρόκες.
Τώρα βγάζει φρουταρίες με ροζ μπλουζάκια ξυρισμένα ποδαράκια και έντιμας κορασίδας που έχουν μετατρέψει το πιπί τους είς αποθήκη τοποθετώντας οτιδήποτε έμψυχο ή αψυχο δια την ικανοποίηση τους. Πόσο φτηνός κατέληξε ο ερωτάς....
Και κάθονται και κοάζουν τα μιάσματα, ότι ήταν και οι Έλληνες μετανάστες και πρέπει να καταλάβουμε το δράμα τους! Ναι πρωκτικής σκέψεως όντα, οι Έλληνες υπήρξαν μετανάστες και πέρναγαν και 12 ιατρικούς ελέγχους πριν μπουν στην εκάστοτε χώρα, ΔΕΝ ήταν λαθρομετανάστες, άντε γιούργια όλοι να μπούμε. Αυτοί περνάνε κανένα έλεγχο; ΟΧΙ. Και τους παρακαλάμε κιόλας από πάνω «Έλα Χασάν να γίνεις Έλληνας» «Ο Χασάν ξέρει», έλεγε η διαφήμιση, να στα μούτρα σας, να μην σας τα χρωστάω βδέλλες του πολιτισμού και να στα δικά μας, που ψηφίζουμε τους ίδιους εβραίους μακάκες.
Δύο απλά παραδείγματα ομοιογενούς και ανομοιογενούς πληθυσμιακά κράτους, το ένα είναι η αρχαία Ελλάς και το άλλο η Εσπερία (Αμερική) αντίστοιχα. Δηλαδή Εσπερία πρέπει να γίνουμε και εδώ; Να έχουμε συμμορίες από, γεωργιανους, αλβανούς, ρώσους, πακιστανούς, τούρκους, κινέζους και γιατί όχι και Έλληνες;
Αν φτάσουν το 30% επί του πληθυσμού, κλάψτα Χαράλαμπε, αντίο η Ελλάς. Η υπογεννητικότητα έχει ανέβει κατά 56% από το 81. Και το ειρωνικό ποιο είναι, ότι στις γεννήσεις συμπεριλαμβάνουν και τα αλλοδαπόπουλα σαν Ελληνόπουλα.
Τέλος ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Λεωνίδα και του Εφιάλτη;
Ο ένας είναι ήρωας γιατί πέθανε για την πατρίδα του.
Ο άλλος είναι προδότης γιατί πέθανε για το ατομικό συμφέρον.
Μενέλαος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. akoma kalytera steilte tous stous syggeneis sas sto Israhl kai travate kata Israhl kai seis mazi! oi epagelmaties "antiratsistes" einai sth syntriptikh tous pleionothta evraoi kai h istoria arxise na vgainei ektos eleghou epi diakyvernhshs simiti. na'xere o kosmos posous (kryfo) evraious ypourgous kai politeftades exoume... as opswntai ta "anthropina dikaiomata" omws kai h prostasia idiwtikwn dedomenwn. emeis tha dialysoume to ethnos mas kai sto israhl h ypoikoothta tha kathorizetai ap'to thrhskevma kai tha apagorevontai dia ropalou (kai nomou!) oi miktoi gamoi. kalwshrthate sth vasilia tou Iahveh kai th nea taxh pragmatwn! ante kai tora epistrpste sth douleia kala mou goym, eseis plasthkate na doulevete gia'mas. kai mhn xexnate na proskhnate to theo ton evraiwn kai tous evraious swthres sas, meres pou einai!

    Dionysos anesth!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]