Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι ετοιμάζει ο Καραμανλής; Θα παρακολουθούνται όλοι;

Νόμο τύπου "Bush" κατά της τρομοκρατίας;

Παρακολουθώντας τις πολιτικές εξελίξεις πάντα ως θεατής και ποτέ ως ένθερμος υποστηρικτής ενός κόμματος, αντιλαμβάνομαι πως η κατάσταση δεν είναι τόσο τραγική όσο προσπαθούν τα ΜΜΕ και οι υποστηρικτές τους να μας παρουσιάσουν αναφορικά με την εγκληματικότητα και την υποτιθέμενη τρομοκρατία.
Όμως βλέποντας τις δηλώσεις των υπουργών της κυβέρνησης Καραμανλής θα ορκιζόμουν ότι το έργο αυτό περί μέτρων κατά της τρομοκρατίας το έχω κάπου ξανά δει, μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη σκέψη θυμήθηκα των "Πατριωτικό Νόμο" που είχε επιβάλει ο George Bush o νεότερος μετά την 9/11 και την πτώση των δίδυμων πύργων που οι περισσότεροι αργότερα διαπίστωσαν πως επρόκειτο για μια απίστευτη συνωμοσία.

Κάτι αντίστοιχο λοιπόν προσπαθεί να περάσει σταδιακά ο Καραμανλής μέσω του επιτελείου του, μάλιστα για να καταφέρει να εφαρμόσει το σχέδιο του κατ΄ουσία δεν ανακοινώνει ότι πρόκειται για Πατριωτικό Νόμο τύπου George Bush αφού αυτό ίσως να θύμιζε σε κάποιους ότι γυρνάμε στην εποχή του 60 και σε νόμους τύπου 4000 με αποτέλεσμα αυτό να είχε μεγάλο πολιτικό κόστος για την ήδη βεβαρημένη από τα σκάνδαλα κυβέρνηση του.
Κατά δεύτερων χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ προκειμένου αυτά να παρουσιάζουν τα επεισόδια μιας πολύ μικρής μειοψηφίας ως αναθέρμανση της τρομοκρατίας αποκρύπτοντας σκοπίμως ότι ανέκαθεν υπήρχαν τέτοια επεισόδια ήδη από την εποχή της δεκαετίας του 1980 προκειμένου να τρομοκρατήσει τους αδαείς που τείνουν να ξεχνούν εύκολα και που δεν γνωρίζουν και πολλά προκειμένου να κάνει πράξει τα σχέδια της νέας τάξης που ζήτα τον πλήρη έλεγχο των πολιτών, καθώς και πρόσβαση σε όλα τα τα προσωπικά τους στοιχεία, καταργώντας ουσιαστικά την έννοια των προσωπικών δεδομένων υπό το πρίσμα μιας υποτιθέμενης ασφάλειας που ποτέ δεν θα έχουμε ως πολίτες σε αυτό το κατά τα άλλα δημοκρατικό κράτος!!!
Όμως θεωρώ πως έχει ιδιαίτερη αξία να σας αναφέρω περιληπτικά τι πρόσβαση έδινε ο νόμος αυτός σε δεδομένα των πολιτών.
Επέτρεπε έρευνες σε Οικονομικά και Ιατρικά Αρχεία στις Επικοινωνίες και τους Υπολογιστές!!!
Μήπως σας θυμίζει τίποτα;;;
Προσωπικά βλέπω μια Ελληνική εκδοχή του τύπου περισσότερες κάμερες παρακολούθησης, περιορισμό των προσωπικών δεδομένων, επωνυμία σε οτιδήποτε ανώνυμο όπως blogs και καρτοκινητά και εν τέλει υπέρ έλεγχο των πολιτών, ως συνήθως οι περισσότεροι θα το αποδεχτούν ως κάτι το πολύ φυσιολογικό λέγοντας το γνωστό ότι οποιοσδήποτε δεν έχει να κρύψει κάτι δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανένα.
Βέβαια όλοι τους αγνοούν πως όταν η εξουσία γνωρίζει τα πάντα για εσένα τότε εύκολα μπορεί να σε κατευθύνει όπου θέλει και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ όλα δηλαδή το Mind Controlling, αν πάλι έχεις και κάτι μεμπτό τότε δύο φορές χειρότερα για εσένα!!
Κοντολογίς θα πρέπει να συνεχίζουμε να επικροτούμε την κυβέρνηση των σκανδάλων που φαίνεται πως είναι οπαδοί της αποτυχημένης πολίτικης του Bush;;;
Όμως το ποιο δύσκολο για εμάς τους πολίτες είναι το αν θα πρέπει να ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές και αν τελικά ψηφίσουμε ποιο κόμμα θα πρέπει να επιλέξουμε προκειμένου να ξεφύγουμε από αυτού του είδους τις πολιτικές.
Πηγή


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]