Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι μάσκες πέφτουν...

Η ημέρα φεύγει και η δημοσιοκαφρίλα έρχεται...

Keep Stripping!!!

Ο πλανητικός ιμπεριαλισμός γνωρίζει ότι «μια χώρα ανήκει σε αυτόν που ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης». Η αυτοκρατορία των ΗΠΑ, αυτή τη ρήση του Έκο, την κάνει πράξη σε ολόκληρο τον κόσμο, επεκτείνοντάς την: «όλος ο κόσμος ανήκει σε αυτόν που ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης»!!!
Μόνο οι αφελείς ή οι παντελώς τυφλοί, σήμερα, δεν βλέπουν ότι τα ελληνικά ΜΜΕ είναι πλήρως υποταγμένα στους πλανητικούς μηχανισμούς προπαγάνδας: βιομηχανίες παραγωγής και αναπαραγωγής της προπαγάνδας των διεθνών χρηματιστηριακών κέντρων εξουσίας και των ποικίλων μηχανισμών τους.
Μόνο οι δραματικά αφελείς δεν είναι σε θέση να διακρίνουν ότι οι ελληνικές βιομηχανίες των ΜΜΕ έχουν πλημμυρίσει από ποικίλους πράκτορες διεθνών κέντρων εξουσίας και ποικιλόχρωμα «βαποράκια», επιδοτούμενα από «εταιρείες» διεθνών χρηματιστών-ληστών.

Η «Ελευθεροτυπία» δεν είναι μόνο «πρωτοπόρα» κι εδώ, αλλά και πρωτοτυπεί σε δολιότητα και αυθάδεια
Η δολιότητα της διπροσωπίας και η αυθάδεια της κυνικής ομολογίας. Γιατί είναι αυθάδης κυνισμός να δηλώνει ανοικτά τη σύνδεσή της με το έντυπό της αμερικανικής προπαγάνδας και ταυτόχρονα να το παίζει και «προοδευτική», «αριστερή» εφημερίδα «πλουραλιστικής ενημέρωσης»: Είναι η ιμπεριαλιστική ΜΟΝΟΦΩΝΙΑ με τις ποικίλες κεφαλές και «μάσκες» της αυτοκρατορικής «πολυφωνίας»!!!
Οι σύγχρονοι δωσίλογοι διαφέρουν από τους παλιούς στο μέγεθος και στο βαθμό της απάτης. Εμφανίζονται με ποικίλες κουκούλες και με γυαλιστερά χρώματα προοδευτικότητας.
Ο σύγχρονος, επίσης, δωσιλογισμός έχει ξεπεράσει τη μορφή των ατομικών προσωπείων. Έχει πάρει τις διαστάσεις των δομικών και θεσμικών τεράτων: ΜΜΕ και ποικίλες επιδοτούμενες «εστίες» ή Μ.Κ.Ο.
Η ιστορική διαμόρφωση, αλλά και η ιστορική απάτη της «Ε» αποτέλεσαν τα θεμέλια οικοδόμησης ενός μηχανισμού ενσωμάτωσης, διαστροφής και μετάλλαξης της «αριστερής σκέψης». Μία προπαγανδιστική δημοσιογραφική δομή του καθεστώτος που επένδυσε πάνω στις ριζοσπαστικές ζυμώσεις της μεταπολιτευτικής Αριστεράς, χειραγωγώντας και κεφαλαιοποιώντας αυτές τις ζυμώσεις. Η επένδυση ήταν οικονομικά κερδοφόρα, αλλά κυρίως ιδεολογικά. Μέσα από αυτή την «επένδυση» συγκρότησε τις «εστίες» και τα «τάγματα» της αυτοκρατορικής ιδεολογίας: Τους «Ιούς», indymedia, τους ποικίλους «σκοπευτές» αυτοκρατορικών θεωρημάτων, όπως ο Μίχας, η Τέτα Παπαδοπούλου και πάρα πολλούς άλλους γνωστούς για τον εθνομηδενισμό τους. Φυσικά, για τις ανάγκες της «πλουραλιστισμού» είχε και κάποια «άλλοθι»…
Έτσι η «Ε» εκκόλαψε και έθρεψε, όσο κανένα άλλο συγκρότημα, τους σύγχρονους «αριστερούς» γενίτσαρους και αποτέλεσε την πιο επιθετική και ύπουλη δομή της Νέας Τάξης.
Η σημερινή εξέλιξη απλώς «θεσμοθετεί» το ήδη υπάρχον. Η «Ε», ο δήθεν εχθρός του παγκοσμιοποιημένου εφιάλτη, «παγκοσμιοποιείται» επίσημα η ίδια, με τη σύνδεσή της με το έντυπο του αμερικανισμού.
Ταυτόχρονα, από τους κόλπους της αναδύεται η «επιστήμη» του σκοταδισμού και του «γύψου». Γιατί όταν με αγωγές επιχειρεί κάποιος να βάλει φίμωτρο στα στόματα των «ενοχλητικών», αυτό αποτελεί το πλέον κραυγαλέο σύμπτωμα του αυτοκρατορικού, τρομοκρατικού ολοκληρωτισμού.
Η διπροσωπία κτυπάει κόκκινο. Μιλάς εναντίον των κατασταλτικών μέτρων και από τα σπλάχνα σου προωθούνται κατασταλτικά μέτρα εναντίον εκείνων που σε ενοχλούν…
Από Παλαίμαχος



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]