Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παραδίδουν το Αιγαίο στα χέρια των Τούρκων;

Έβαλαν τους Τούρκους

να φυλάνε το Αιγαίο!(;)


Διαβάζω έκπληκτος στο πολύ καλό Εναντίων Όλων πως αποφασίστηκε να δοθεί η φρούρηση του Αιγαίου στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις. Η έκπληξη αυτή αγγίζει τα όρια του τρόμου και απορίας άξιο είναι ποιές θα είναι οι αντιδράσεις και οι δηλώσεις από την Ελληνική κυβέρνηση.
Πριν από μερικά χρόνια θα γινόταν αντιληπτό μόνο ως κακόγουστο αστείο ή το πολύ, ως θεωρία συνομωσίας νοσηρών εγκεφάλων, που πάντα βλέπουν δάκτυλους σκοτεινών «ανθελληνικών» κέντρων…
Όμως φαίνεται ότι ήγγικεν η ώρα να το ακούσουμε και ως σοβαρή πρόταση και μάλιστα από επίσημα χείλη... Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα φρουρούν τα… ελληνικά σύνορα! Ναι, καλά διαβάσατε.

Ας δούμε λοιπόν ένα ακόμη από τα παράδοξα που μας επιφυλάσσει η εποχή της παγκοσμιοποίησης. Ποιοι θα είναι... οι φύλακες του Αιγαίου.
Το «SeaBOSS» είναι ένα πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την επιτήρηση των θαλάσσιων συνόρων της ΕΕ.
Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό σύστημα αποτελούμενο από αισθητήρες, μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) και δορυφορικές εφαρμογές, τα οποία θα δίνουν real time εικόνα για το τι συμβαίνει στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.
Για να το πούμε απλά, όταν το σύστημα λειτουργήσει δεν θα μπορεί να κινηθεί ούτε βάρκα χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους διαχειριστές του δικτύου....»»»»
Η συνέχεια εδώ



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]