Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπακογιάννη: Η Ελλάδα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα…

Όλων εκτός των Ελλήνων πολιτών!!!

Σε "δήλωση σοκ" προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη, η Ελληνίδα Υπουργός Εξωτερικών, αμέσως μετά την δημοσίευση της έκθεσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σχετικά με την Ελλάδα και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας σε σχέση με τις «μειονότητες» που θέλουν να βλέπουν οι Αμερικανοί.
Φυσικά, η συγκεκριμένη έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ήταν αναμενόμενα εχθρική προς την χώρα μας, η οποία βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» τα τελευταία χρόνια μετά τις συνεχείς αρνήσεις της σε συμμόρφωση με τα σχέδια των ΗΠΑ στην ευρύτερη Βαλκανική.
Οι Αμερικανοί, κάνουν (καλώς ή κακώς) τη δική τους δουλειά και φροντίζουν να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση, είναι η δήλωση που έκανε η Ελληνίδα Υπουργός Εξωτερικών, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία απάντησε στις αναιτιολόγητες «κατηγορίες» των Αμερικανών...

Και ενώ όλοι υποθέταμε πως η κυρία Μπακογιάννη εκμεταλλευόμενη την «λαμπρή ευκαιρία», θα «έβαζε τις φωνές» για να προωθήσει τουλάχιστον την δική της «αντιαμερικανική εικόνα», την ακούσαμε να δηλώνει κομπάζοντας: «Η Ελλάδα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα»!!!
Προφανώς, η κυρία Μπακογιάννη έκανε ένα τραγικό σφάλμα… Η Ελλάδα πάντα σεβόταν τα ανθρώπινα δικαιώματα και η δήλωσή της ίσως θα έπρεπε να είναι του στυλ: «Εμείς πάντα σεβόμασταν τα ανθρώπινα δικαιώματα, αναρωτιόμαστε όμως εάν οι συγγραφείς της έκθεσης γνωρίζουν την έννοια του όρου αυτού»… Εν πάσει περιπτώσει, η Ελληνίδα Υπουργός Εξωτερικών, έχασε ακόμη μία ευκαιρία να κλείσει όλα εκείνα τα στόματα που την χαρακτηρίζουν ως «ακόλουθο αμερικανικών εντολών» και «εξυπηρετητή των αμερικανικών συμφερόντων»… Δυστυχώς, για την ίδια, δεν εκμεταλλεύτηκε την λαμπρή ευκαιρία και χρεώθηκε ακόμη μία «μηδενική πολιτική τοποθέτηση».
Φαίνεται πως η κυρία Μπακογιάννη δεν έχει μάθει ακόμη πως για να κάνει ομελέτα απαραίτητο είναι να σπάσει τα αυγά… Αν και με τη δήλωσή της έσπασε τα… «αυγά» των Ελλήνων πολιτών…!
Η αλήθεια είναι πως η κυρία Μπακογιάννη με την συγκεκριμένη της δήλωση («η Ελλάδα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα») ήταν απολύτως ειλικρινής!!! Σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων, εκτός από αυτά των Ελλήνων υπηκόων… Γιατί τα δικά τους δικαιώματα καταπατά με τα ταξιδάκια αναψυχής ανά τον κόσμο και με τις προσωπικές της φωτογραφήσεις με διάφορες πολιτικές διασημότητες. Τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών καταπατά η Ελληνίδα ΥΠΕΞ κάθε φορά που σιωπά σε όλους αυτούς τους γραφικούς (π.χ. Γκρούεφσκι) που γελοιοποιούν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Τα δικαιώματα τα Ελλήνων καταπατά η κόρη του κυρίου Μητσοτάκη, κάθε φορά που σιωπά σε προκλήσεις που δέχεται η χώρα μας από τους γείτονες (Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία). Τα δικαιώματα του κάθε Έλληνα πολίτη ποδοπατά η (πρώην) χήρα του αείμνηστου αγωνιστή της Δημοκρατίας, Μπακογιάννη, όταν επιτρέπει σε πολιτικά ρετάλια να δηλώνουν και να απαιτούν τα πάντα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών. Τα δικαιώματα όλων των Ελλήνων καταπατούνται στο όνομα ενός πολιτισμού (;) που θέλει να προστατεύονται οι λαθρομετανάστες εις βάρος των συμφερόντων και των δικαιωμάτων όλων των Ελλήνων πολιτών. Και όσο γι αυτό περί πολιτισμού, θα σας το πω όπως συνηθίζει να το λέει ο λαός με την θαυμάσια σοφία του: «Σου είπαμε να κλάσεις κι εσύ χέστηκες»!!!
Κυρία Μπακογιάννη, ήσασταν πλέον του δέοντος ειλικρινής στη δήλωσή σας… Η οποία δήλωση, σε κάθε περίπτωση ήθελε και το συμπλήρωμά της… Η οικτρή σας αποτυχία στην Ουάσιγκτον, κυρία Μπακογιάννη, αποδείχθηκε άμεσα με την επίσκεψη της Χίλαρι στην Τουρκία και σαν να μην έφτανε αυτό, η δήλωση πως ο ίδιος ο Ομπάμα θα επισκεφθεί την γείτονα, αναδεικνύοντάς την ως δύναμη της περιοχής, ήταν η πολιτική σας ταφόπλακα.
Όλα αυτά βέβαια, σε ένα κράτος όπου κυριαρχεί η κοινή πολιτική λογική και όπου οι πολίτες του δεν είναι κατευθυνόμενοι, καθοδηγούμενοι και εξαρτώμενοι από το γραφείο κάποιου βουλευτή ή πολιτευτή… Όλα αυτά θα ίσχυαν ίσως και εάν δεν ήσασταν η κόρη του γνωστού Μητσοτάκη… Όλα αυτά θα ίσχυαν, εάν σε ετούτο τον τόπο υπήρχε δημοκρατία και ελευθερία στην σκέψη αλλά και στην άποψη… Όλως παραδόξως, για εσάς σιωπούν οι πάντες και τα πάντα… μέχρι και ο Λάκης (ο γνωστός γελωτο-παραμυθοποιός-μοντέρ-ηθοποιός) δεν τολμά να πει ούτε κουβέντα…
Αναρωτιέμαι… Γιατί; Ποιος ο λόγος που, εσείς ειδικά κυρία Μπακογιάννη, βρίσκεστε στο απυρόβλητο για οτιδήποτε κάνετε ή (το συχνότερο) δεν κάνετε;
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Θα ήθελα να με συγχωρήσουν οι αναγνώστες για τον τύπο γραφής του συγκεκριμένου κειμένου, αλλά αποφάσισα πως από τούδε και στο εξής, όταν θα αναφέρομαι σε πολιτικά πρόσωπα, θα τους γράφω στην γλώσσα του λαού και όχι στη γλώσσα των σαλονιών. Εξάλλου, είναι απλά θέμα γλώσσας…



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]