Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διαφήμιση δικηγορικής εταιρείας διαζυγίων


Η ζωή είναι μικρή, πάρε διαζύγιο!

Πολλοί από εσάς συμφωνούν και άλλοι τόσοι ίσως να διαφωνούν με την διαφήμιση της συγκεκριμένης εταιρείας. Γεγονός όμως είναι πως «τρυπάει» το μυαλό του αναγνώστη και εάν τον βρει σε «δύσκολη στιγμή» ίσως και να τον πείσει να προχωρήσει στην εύκολη λύση του διαζυγίου.
Γνωστό είναι πως το διαζύγιο αποδομεί έναν βασικό άξονα της κοινωνίας, την οικογένεια. Και εάν μία κοινωνία διαλυθεί, τότε πολύ εύκολα χειραγωγείται.
Πού μπήκε αυτή η συγκεκριμένη διαφήμιση; Στο Σικάγο των ΗΠΑ. Αλλά δεν είναι σημαντικό το που τοποθετήθηκε, όσο σημαντικό είναι το γιατί τοποθετήθηκε και αυτό που επιδιώκει, δηλαδή την πλήρη παύση της τελευταίας γραμμής άμυνας μίας κοινωνίας, την οικογένεια…
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]